Forum
u101946
u101946
Sem Tala Williams in sem stara 14 let. Sedaj končujem 8 razred. Živim z mamo Alyson Wiliams Konaver , očimom Tomažem Konaver in polbratoma ki jima je ime Teo in Jon. Jon je star 9 let in je Tomažev otrok s prejšnjega zakona. Teo pa je moj pravi polbratec in je star 3 leta. Moja mami prihaja iz Londona, od tod tudi angleški priimek. Tam ima veliko sorodnikov. Že od kar sem bila stara 6 let jih nisem videla. Živimo v hiši v vasi. Oziroma ni ravno vas, malo velika je za vas mesto pa spet ni. No saj ni važno. Živimo v lepi hiši z vrtom. Rada berem , jaham, plešem,poslušam glasbo, rišem in tako dalje.
14. avgust 2012
Pliss dei nexti za mene!
14. avgust 2012
u101946
u101946
Okej
Next za OSweet*Angel1:*
____________________________________________
Zadnji teden šole.
Pograbila sem torbo, in se po ograji stopnic spustila v spodnje nadstropje, stekla sem do vrat se obula in zavlpila:''adiiijo'' potem sem s hitro hojo odkorakala na ulico. In desno od sebe sem zagledala Anžeta kako se vleče. Rekla sem mu:''no pejt počasnela.'' ''Kam se ti tako mudi?'' MI je odvrnil. Jz pa sem mu rekla: ''Ah nikamor, le vesela sem ker je zaden teden šole.''
Potem sem počakala da se je primajal. In ga objela potem pa sva zatopljena v to kam bomo šli na počitnice odšla v šolo. V šoli smo se pogovarjali o 2 tednu počitnic ko bi šli samo mi skupaj na morje, brez staršov. In zaključili so nam še ostale ocene. Zaključenih ocen imam povprečje 4. Ko sem prišla domov sem si za kosilo naredila solato z tuno. Potem pa sem jo ob gledanju nadaljevank pojedla. Kar naenkrat sta domov prišla Tomaž in mami. ''Kaj pa vidva ob istem času doma?'' '' Pridi v dnevno da ti poveva.'' Vstala sem in šla z njima. ''No in?'' '' Razmišljala sva če bi morda ti hotela iti za počitnice k teti Pill v london. Seveda ne samo k njim ampak tudi h kakim drugim tetam in stricem , in seveda k babici in dedku?'' ''Jaz? Jaaaaaaa!'' Sem vsa od navdušenja skoraj zavpila. ''Naju veseli da ti je všeč!'' ''Samo, kdaj pa?'' ''tam konec 2 tedna v juliju?'' ..................................................................Next?*
14. avgust 2012
next,ful cool zgodba...
14. avgust 2012
u101946
u101946
Jaz-Tala!
14. avgust 2012
u101946
u101946Mami in Tomaž
14. avgust 2012
nexti,super....
14. avgust 2012
u101946
u101946
"takrat smo s sošolci na morju" "vem saj bi domov prišla le kak dan prej'' '' okej '' ' sem odvrnila in planila po telefonu ter poklicala Anžeta in mu to vse povedala. Potem sem odšla prasat mami ce greva Lizo lahko po nakupih. Dobila je, porabila sem Niko na D51000 in v torbico nametala denarnico in torbo z ločili in še nekaj nujno potrebnih stvari. Pome sta prišla Liza in njen oče. Odpeljal naju je v nakupovalni center. Bilo je zabavno. No saj z Liz je vedno zabavno. Kupila sem si 4 oblekice, 2 kratke hlače, 6 majic, 3 kopalke, 2 natikači in 2 pete. Zapravila sem kar veliko denarja...... Next?
16. september 2012
ja next,,,.:!:
17. september 2012
u101946
u101946
Jon:

03. oktober 2012
u101946
u101946
Teo:

03. oktober 2012
u101946
u101946
Doma sem bila tako izmučena da sem se zakopala v posteljo in zaspala. Zjutraj sem spet veselo odkorakala v šolo. Cel dan smo se pogovarjali in gledali filme. Oh ja ! Zadnji dnevi šole so vedno zabavni.
Zadnji dan šole.
Zbudila sem se že ob 6ih ampak sem do 7ih na svojem iPpod-u poslušala glasbo. Ob sedmih sem se zvlekla iz postelje in odhitela v kopalnico pod hladno prho. Potem sem si oblekla kratke bele hlače na katerih so vrtnice, rožasto majico, za dodatek pa še ogrlico. Potem sem vtaknila v žep svoj Iphone. Odšla sem po stopnicah dol in pojedla en ravno spečen vafelj. Potem sem stekla v spodnjo kopalnico kjer sem imela špango in si uredila še pričesko. Šla sem do vrat se obula in odšla proti šoli. Potem sem prejela Anžetov sms da bo danes v šolo zamudil saj more še nekam s starši. Zato sem sama odšla proti šoli. Na drugem križišču pa sem srečala še nekaj svojih sošolk in sošolcev: Anjo, Pio, Tjašo in Mašo, Kajo, Jakoba, Žana in Roka. Potem sem z njimi odšla v šolo. Šli smo v svoj matični razred. Naš je likovna učilnica saj je naša razredničarka učiteljica za likovni pouk. Prvo uro smo se pogovarjali o tem kaj bomo počeli za počitnice. Drugo uro smo gledali Step up 2. Potem smo imeli malico in še malo v tretjo uro gledali ta film. Kmalu po tem je prišla knjižničarka in nam razdelila liste in prospekte. Potem pa smo 5 uro. Dobili spričevala in priznanja. In potem smo lahko odšli domov. Zaključno prireditev smo že imeli seveda že 2 dni nazaj. Predstavili smo filmček in zapeli 2 pesmi. Po končanem pouku se je cel razred zbral na igršču. Zalivali smo se z vodo, se pogovarjali in smejali. Potem smo pa vsi premočeni obležali na betonu. In se posušili. Ko smo bili suhi smo odšli v picerijo. Medtem ko smo jedli pa je Liza vstala in rekla da imajo eno presenečenje zame. Pogledala sem jih čudno in zdelo se mi je da Liza, Anže, Rok,Maša in Tjaša vedo o čem govori, ostali pa prav tako kot jaz ne. Ali pa so le dobri igralci. Liza je prišla k meni in mi zakrila oči. Slišala sem le nekaj šuma. Potem pa so vsi skupaj odštevali, 6, 5, 4, 3, 2, 1 in Liza mi je spustila oči.........? Vas zanima kaj so ji pripravili? Next?
03. oktober 2012
u101946
u101946
Pred menoj pa je stal Enej. Dobila sem solzne oči, vstala s klopi in skočila ven. Potem pa stekla do njega in se mu vrgla v objem. Začela sem jokati. Seveda ker je večji od mene me je dvignil in visela sem mu v objemu. Potem me je spustil in pogledala sem ga in šeenkrat objela. Potem pa sem mu rekla ''omg, kaj delaš tuki?'' Bila sem zelo vesela da nisem vedela kaj nej nardim. ''omg,omg,omg,omg '' sem ponavljala in ga še naprej objemala. ''no umir se! Haha jah mal sm vs pršu pogleat pa da grem z vami skupi na morje ne?'' ''Ommmg! Kaj je z vami folk, a vsi ste to vedl mene nej pa kap! Hhahaa'' ''kje boš pa spal?''sem ga vprašala ''ja pr vs ne!'' mi je veselo odgovoril. ''sej smo že menjeni z tvojo mami'' ''ouuujee!'' sm zaupila. ''kdo je vse to splaneru?'' Liza,Anže, Maša, Rok, tjaša so dvignl roke. ''jooj budale moje! Hvaala vam ! Ljubm vs'' in sem vsakega od njih objela. Potem pa se je Enej vsedel k nam in jedel pico z nami.
Doma.
''Kako je tm pr vs? Tamali pa mami? kako so, aj pa kolk jih sploh zdej maš haha? Nikol nisma o tem prou zlo govorila ne?'' Sem ga vprašala ko sva sedela na moji postelji. ''Ej, kr fajn je! Sam pač ma nimam nobenga tazga frenda k bi se tko pošteku z njim k z vami, sploh z tabo. Pa tko no! Drgač pa mja mami kr gre, zdej je sicer na porodniški ampak, drgač pa biznis pele, poročena je z Johanes-om Linhc. Mja čisti nemc haha. Ja, od njega prej sta 2, pol skupi mata pa še 3 jih. Čist preveč jih je. Eden od Johanesovih pa itk ne živi več z nami. To je Olle, k je star 21 let, pol sm js ne, pol je še ena z prejšnjega zakona Johanesovga Lisa pa je stara 13, pol so pa še Sabine in Monica(2), Kira(6mesecev). Pa žvim s samimi pucami pa z očimom.'' ''Wow, kul haah js mam 2 brata , maš kake slike?'' ''Ja mam'' vzame telefon iz žepa in mi pokaže slike. ''juj ku so luštne, s katero se pa najbolj razumš? '' ''mah tko no z Liso, pa Kiro, Bine in Monica znata pa faaajn najedat'' ''hahahaah taki so tamali''rečem in se nasmejem. ''js mam na srečo sam dva, pa čeprou sta oba fanta. Tako sva se pogovarjala vse do večera, vmes pa sva še gledala filme, se obmetavala z blazinami,… Zaspala sva skupaj na moji postelji. On je na pol sedel jaz pa sem pri njem v naročju imela glavo. Zjutraj je seveda tarnal da ga boli hrbet, če pa je spal sede! Se čudi?

Enej Ložar. Ne ni moj fant, pa tudi ne moj sorodnik. Je moj najboljši prijatelj. Z mamo sta se preselila v nemčijo malo več kot 2 leti nazaj. Je letnik starejši in je star 15 let. Vendar je bil z nami v razredu ker je ponavljal razred. (Zaradi tega ker je žaloval za očetom ki je takrat umrl.) Je visok, skoraj 2 glavi večji od mene, če vam kaj več pove jaz sem velika 160 cm, on pa 180cm! Ima svetle lase in zelene oči. Je res najnajnaj boljši prijatelj na celem svetu. Nikoli me ni prizadel in jaz tudi njega ne. Nikoli se še nisva skregala. V 3 em razredu sva celo hodila. A le kratek čas. Potem pa sva postala nerazdružljiva ampak so nama vsi govorili da to prijateljstvo nebo trajalo dlje kot do 5ega razreda. Pa naju poglejte sva končala 8 razred pa se niti enkrat še nisva skregala. Zdej ga že od prejšnjih poletnih počitnic nisem videla. Tako sem ga pogrešala. Sva pa se dopisovala po fb-ju in pogovarjala po Skyp-u ampak to ni isto kot če imaš to osebo ob sebi.
Next?
15. oktober 2012
u101946
u101946
''pohitita, čez 10 minut pride Roman po vaju'' nama je vpila mami. Jaz pa sem kot nora letala po sobi in gledala če sem vse spakirala, potem pa me je Enej povlekel na posteljo na kateri je sedel in mi rekel ''Dej smiri se mal'' ''haha'' sem izdavila. ''Nosej mislm da zdaj mam vse!'' Potem sem probala zapret kovček pa ni šlo. Zato sem se vsedla nanj, Enej pa ga je zaprl.
Roman je Tjašin in Mašin oči. Naju bodo peljali zraven. Saj imajo kombi ker obe trenirata biatlon in dostikrat prevažajo smuči in drugo opremo.
Potem sem kovček porinila do vrat. Šla do mize kjer sem imela torbico, preverila če imam, iPhone, slušalke, polnilec, denarnico, torbico z ličili, knjige, uhane, labelo, očala-sončna in navadna. Pograbila sem jo in si jo dala na rame, potem pa sem še fotoparat obesila okoli vratu. Ko sem že stala pri vratih sem opazila da se Enej še kar ni zmigal s postelje zato sem rekla ''bi vaša visokost dvignla svojo rit in prtljago in odšla?'' Zasmejal se je potem pa se je dvignil pograbil svojo boršo in medtem ko je odhajal čez vrata pograbil še moj kovček. Ugasnila sem luč in zaprla vrata, šla sem za njim ko je pri stopnicah dvignil kovček sem mu že hotela reči da ga bom jaz nesla. On pa je rekel '' ej, ke maš ti tukj notr kamne?'' je rekel smeje ''sej lohk js nesm'' sm mu odgovorila ''ja ti boš k te nič skupej? Haha če je men tolk teško pol bi ti pristala v podzemlju če bi ga dvignla! Haha'' ''ja ja sej si duhovit, sam še poslovit se grem od tamalih dveh'' sem mu rekla ''ti kr!'' Mi je odvrnil. Najprej sem šla k Jonu. ''no js počas grem! Čau'' In ga objela ''čau, lepo se mej, pa kej lohk pokličeš ne?'' ''jaja sej bom, aj pazi na tamalga! Čau'' mu pomahala in odšla iz sobe potem pa sem šla še k Teo-tu. ''Teo, js grem sedaj na morje!'' sem mu rekla ko se je igral z avtomobilčki. Pritekel je k meni v objem in mi pritisnil poljub na lice in rekel ''Teo poglesal Ta'' (ja teo me kliče ta)''ja teo tut js bom tebe pogrešala, sej bom kej poklicala prav?'' ''ja'' je odvrnil in me še bol objel. Potem pa rekel ''Teo pomahal papa tai'' prijela sem ga v naročje in odnesla dol. Potem pa je nekaj zahupalo pred vrati. Mami je rekla'' to bo gotovo Roman.'' Odšla sem do Tomaža in ga objela in mu rekla da grem, potem pa sva se z Enejem napokala v avto. Ko smo se odpeljali iz dvorišča sem še pomahala mami, tomažu in Teu, ki so stali zunaj Jon pa mi je mahal z okna. Celo pot smo se zelo zabavali saj je njun oče zelo zabavne sorte, moderno
glasbo smo imeli zelo naglas.
29. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg