Forum
Nič naju nemore ločti.
Seveda , naj naju najprej predstavim.
Sem Lea , moji prijateljici je ime Janina in obe sva stari 13 let.
Imava se zelo radi in skupaj se zabavama. Kličem jo tudi skrajšano Nina.
Veliko časa preživima skupaj in se še nikoli do sedaj nisva skregali.
Obe radi poslušava Miley Cyrus in Seleno Gomez. Poslušava pa tudi
Justina Bieberja. No , Nina ne toliko , večinoma jas a vsaj ni taka , da
bi ga kot drugi ''šimfala'' in o njem govorila ''lepe '' besede.
No , to sem jas Lea :To pa je moja BFF Janina :naj začnem Pisati ?
prosim komentirajte !
19. junij 2011
ok bom napisala začetek
19. junij 2011
Nekega sončnega jutra sem pomislila enako kot ponavadi - sedaj pa je spet vikend in bo dolgočasno. Vendar spomnila sem se na Janino in jo takoj poklicala.
Pogvor :
J - janina L - Lea
L - hey nina.
j - heeei
L - si dobro spala ?
j - no ne ravno. danes je vikend , zvečer bi lahko šli v kino. kaj praviš ?
L - prav. ko sma že pri kinu..bi se dobile čez 10 min v parku ?
j - sem za. se vidima rada te imam . ps nebom zamujala hihi
L - že prav. see ya ♥
Nato sem odložila in si hitro nekaj oblekla. Kmalu zatem sem odhitela v park. Minilo je ravno 10 min , prihajala je tudi že Janina. V parku sem na drugi strani zagledala..
19. junij 2011
next
19. junij 2011
bom nextala
20. junij 2011
V parku sem na drugi strani zagledala... čudovitega fanta ki je skejtal. Odločila sem se , da bom poskušala biti čim bolj seksi , zato sem se vsedla na klop , si nadela očala in prekrižala roke. Ker sem imela v roki tudi redbull sem ga dala v levo roko. A na žalost je kmalu tip priskejtal bližje in postala sem zares živčna. Roke so se mi začele močno tresti in kmalu sem redbull polila. V tistem trenutku bi se najraje zakopala v zemljo. Janina si je samo prekrila usta , saj tudi ona ni vedela , kaj naj stori. Nekaj časa sem sedela na klopi in ostrmela. Spet se je z skejtom bližal ta tip ,v roki je imel spet nov redbull in mi ga izročil ter dodal : '' S - skejter J - jas
j - zakaj je pa to potrebno ? lahko bi si ga kupila sama ali pa sploh ne.
s - ne bodi tako nehvaležna mucka. izvoli. to sem ti kupil , ker si se mi zasmilila ko se ti je polilo.
j- aja hvala vseeno. mimogrede jas sem Lea
s - me veseli , imaš zelo lepo ime. jas sem Leon. To pa je pravo naključje. Ravno naklonjena sma si.
j- všeč mi je , da tako prisrčno govoriš. No , morama se odprviti domov. Lahko se sestaneva kasneje na enakem mestu , to je ob 18:00 ker moram ob tej uri vedno peltjati psa. Se vidima.
s - ok . (rahlo se je nasmehnil in imel je nekaj za bregom...)
Do doma sma obe imeli kar nekaj poti zato sem se začela igrati z pločevinko od redbulla in jo metati po zraku. Ko sem jo videla na obratu , sem zagledala , da je nekaj črnega na zadnji strani. takoj sem pomilsila : '' konec me je , strup mi je dal'' ampak to samo mame pravijo '' sem dodala takrat , ko sem zagledala telefonsko številko in zraven ime Leon. Je pa prebrisan , nato sma prišli domov in shranila sem številko. Ura je bila komaj 16:00 zato sem se odločila , da bom malo vadila petje saj imam v petek nastop. (če gledate , da je danes sobota)
NEXT ?
20. junij 2011
Jas v parku :v parku so bili tudi drugi dečki in punce , a niso se menili zame in Leona (leon je na kolesu in držima se za roke čeprav sem rekla , da skejta. ) to je bil Leon ko mi je dal redbull in sem si ga dala v žep.
20. junij 2011
nexty
20. junij 2011
samo malo
20. junij 2011
bom nextala
21. junij 2011
jutri pa res nextam
22. junij 2011
Naenkrat sem kar začela peti pesem Titanic , ko sem ravno pela refren , pa je nehče pripeljal mimo hiše. Postalo mi je vroče , ko je vstavil pred našo hišo in pozvonil na vratih. Nisem vedela , kdo je zato me je bilo priznam celo malo strah. Pogovor : J - jas T - tisti ki je vstavil in pozvonil
T - hey lepotička .lepo poješ. (poljubi me na lice )
J - Leon ? Kako presenečenje .Niti ne ... če te zanima imam v petek nastop..
T - seveda bom prišel. Celo prepoznaš me..hihi pikicaa moja.
J - ne nori. zakaj nebi prepoznala koga tako lepega.
(postalo mi je malo nerodno)
T - eh. hvala vseeno. upam , da ti bo v petek uspelo. Se lahko danes ob 20:00 ponovno dobima v kinu ? Gledat bi šla nekaj romantičnega..
J - OK. Se vidima. bay
T - čaw.
Bila sem srečna. To bo moj prvi zmenek z fantom , ki mi je prav všeč in me privlači.
24. junij 2011
NexTT
24. junij 2011
bom poznej
25. junij 2011
Nisem vedela , kaj si naj oblečem saj sem mela same navadne oblačila. Odpravila sem se v shoppinge , ter preden sem se vrnila je bila ura že 18: 30. Nato sem si probala vsa oblačila in pristajala so mi. Nisem kupila samo nekaj ampak veliko. Izbrala sem tisto , kar se mi je zdelo najlepše in najbolj modno. Nato sem se naličila in si uredila frizuro. Komaj sem čakala , da se dobim z Leonom. Čez pol ure je pozvonilo na vratih . Postala sem živčna , ravno šminkala sem se in tako sem se vstrašila , da sem se popackala. zdrla sem se , da pridem takoj in si obrisala madež od šminke. Nisem vedela , kaj naj ker ni šlo dol. Hitro sem uproabila vodo in končno je izginil madež . Le kaj bi si leon mislil , če bi me videl tako. nato sem odprla in moje oči so namenile pogled enemu in edinemu lepotcu leonu , ki je zdaj stal tako lep pred vrat i, vse mu je tako lepo pristajalo , bil je tako lep in vitek. Imel je seveda tudi nekaj mišic. Nato me je prijel za roko in rekel da sem lepa. Nato sma se skupaj odpravila do kina v Mariboru . Majhen izletek xd . Nato sma kupila 2 XXL pokovki in še 4 cocacole. Komaj sma čakala , da si ogledama film. Nato se je odprla dvorana in začeli so spuščati noter. Kmalu sma vstopila in zasedla svoje sedeže.....
27. junij 2011
Tako sem se uredila za v kino :ta blond čisto levo sem jas.
glejte samo : čevlje in obleko .
to je pričeska za v kino :


27. junij 2011
nextam ?
27. junij 2011
Zdravo mini se zdiš zelo kul , no obe.
27. junij 2011
neext
27. junij 2011
next!
27. junij 2011
ok zdaj bom nextala
30. junij 2011
In začel se je film. Po celem ekranu je bila tema in v dvorani je zavladala tišina. Le kaj se dogaja ? Nato se je začel film in naslov je bil : HUDIČEVA SPLETKA : Ta naslov ni bil prav nič podoben in primeren za kako romantično komedijo ali celo ljubezenski film. Zaskrbelo me je , naenkrat pa sem zagledala , kako so se na ekranu začeli pojavljati morilci ki so ubijali ljudi. Opazila sma , da sma namesto drugega filma šla gledat grozljivko in na vstopnicah je tudi tako pisalo. '' pokvarjen večer '' sem si že mislila. Nato si nisem morala več pomagati zame je postalo pregrozno. Kriknila sem zelo potiho in objela Leona. Čez nekaj časa sem začutila njegove roke na mojih ramenih.... pogledal me je globoko v oči in me poččasi poljubil. Najn prvi poljub je bil tako nežen in romantičen , čeprav sma gledala grozljivko. Pa je bil vsaj razlog za najno crklanje v kinu. Nato sma se odpravila domov in obema je bilo malo nerodno. Leon me je še hitro privil k sebi , na kratko poljubil na usta nato pa mi dal roko in rekel '' adijo ''. Čez nekaj časa je prišla pome moja prijateljica in rekla , da hitro morama domov saji ma zame pomembne novice.
30. junij 2011
Patricija Zala hvala xd
30. junij 2011
neext
30. junij 2011
next
30. junij 2011
ok nextala bom pozneje..
04. julij 2011
mislim jutri ker grem gledat zdaj film. sory , se vidimo
04. julij 2011
zdaj bom nextala.
05. julij 2011
J - janina L - lea
L - kaj pa je tako pomembnega ?
J - ej nekaj res čudovitega pomembnega v bistvu je ....
L - kaj je ? pOVEJ ŽE ŽIVČNO ME DELAŠ !
J - danes sem šla gledat v disko , če imajo tam kaj pametnega pa mi je bilo cool. Potem sem se odločila , da grem tudi zvečer in .... zagledala sem nekega cool tipčka . Ti si bila pa že doma. Res je bil zelo lep. Stopila sem do njega in ga pozdravila , pa me je pogledal v oči in rekel : pridem spet zvečer sedaj pa grem.
Zelo sem zaljubljena....
L - krasnoo ! jas pa v leona < 3 ampak le kdo je bil ta tip ?
Potem sem iz dolgčasa poklicala Leona. Pogovor : L - leon , J - jas
J - hey dragi , lubčka .
L - ooo Lea , škoda da se mi prej nisi pridružila v disku punca moja.
J - a bil si v disku .. .res lepo... in kako je bilo ?
L - srečal sem neko dekle ki je bilo čisto zaljubljeno vame... omg ! moram iti.
čaw
J - ba...............
a nisem morala povedati do konca saj je že zdavnaj prekinil. Kako lepo , da je bil v disku...takrat pa sem se spomnila Janinine zgodbe. OMG ! Srečal je dekle - janino ! zaljubljeni sma v enakega-... Takoj sem poklicala janino in rekla , da bi se rada pogovorila.
05. julij 2011
u34487
u34487
neeeeeeeeeextt
05. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg