Forum
Bila je punca z imenom Lina imela je vse, kar si človek lahko želi, ampak kaj ko ji je manjkalo samo nekaj, da bi bila lahko še srečnejša: ljubezen. Imela je fanta Žana, z katerim sta bila zelo skupaj 3 mesce.Bila sta mlada. Žan je bil bolj samo glav delal je kar je hoto, nobenega ni poslušal. Lini je vsak dan obljubljal, da je nikoli ne bo zapustil, ker jo ljubi premočno, ter, da ne more živeti brez nje, ampak za tem se skriva njegova temna plat življenja. Žan je vsak večer hodil ven, pil, bil z drugimi puncami Lini pa je rekel, da gre z starši na obisk k njegovi bolni babici, in Lina mu je verjela vse dokler ji prijateljice niso povedale, da so ga srečale z drugo punco. Lina je mislila, da lažejo in se je hotela prepričati, če je to res ali so se ji prijateljice zlagale, ker ima tako lepo zvezo. Tako se je Lina odločila, da vpraša Žana kje stanuje njegova babica, da jo pride pozdravit. Žan ji je rekel, da ni treba, da se počuti že bolje. Lina je bila sumljive zato se je odločila, da mu bo naslednji dan sledila. In res je naslednji dan se je skrivala pri njih na dvorišču za grmovjem.
01. februar 2014
Lina:


01. februar 2014
če se vam je ql pa hočete da nadaljujem rabim 3 nexte p
01. februar 2014
no ja bom nadaljevala ker mi je dougčas *
Končno je Žan prišel skozi vrata in se odpravil Lina pa za njim, celo pot je upala, da je ne opazi. Žan je ta dan šel k njegovi babici in Lina se je nasmejala in si rekla ''oh res ima bolno babico'' bila je vesela in hkrati jezna na prijateljice. Ko je prišla domov je takoj poklicala Tjašo in ji povedala, da je Žan res šel k babici. Tjaša ji je odvrnila ''nemogoče videle smo ga z drugo punco, če ne verjameš greva lahko jutri skupaj'' Lino je spreletel srh ampak odločila se je, da bosta z Tjašo šle skupaj zato jo je vprašala ali lahko pride k njej prespat Tjaša je bila takoj za. Celo noč nista zatisnile očesa, ker sta razmišljale ali je Žan res tak. Ob 2.00 sta končno zaspale. Zjutraj sta pojedle zajtrk in Lino je poklical Žan. Vprašal jo je ali se ob 14.30 lahko dobita pri parku 5min oddaljen od Žanove hiše. Lina je bila za. Ko sta se dobila ji je Žan prinesel medvedka in vrtnice Lina je bila navdušena. Žan jo je vprašal ali ga ljubi in Lina mu je odvrnila ''z vsem srcem'' Žan pa se je nasmehnil in rekel ''enako srce moje.'' Ko je bila ura 17.00 je Žan rekel, da mora hitro domov, ker gredo k babici. Lina je spet postala sumljiva ko sta se poslovila je hitro stekla k Tjaši, da sta najedle ter preoblekle.
02. februar 2014
za nadaljevanje - - -> 3 nexte
02. februar 2014
Ko je napočil čas, da se odpravita Lina reče Tjaši
L-Lina, T-Tjaša
L- če je Žan res tak ne vem če bom lahko prebolela
T- boljše da se prepričaš kot pa da te vleče za nos
L- misliš da naji bo opazo?
T- ah kje preveč bo zaposlen
L- če me res vara bom jas tut njega prevarala zaj pa greva.
Ko prispeta do hiše vidita hišo polno ljudi Žana pa nikjer. Lina je sumničava zato se odpravi v hišo, ker ga v nobenem prostoru ne vidi se odpravi pogledat v spalnico kjer..
nadaljujem? prosim pišite fhek-.-
02. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg