Forum
Ta zgodba bo govorila o dveh mladostnikih, ki sta se srečala na morju. Vendar je med njima že nekaj bilo, ampak tega nevesta.

Vas zanima zgodba ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. julij 2011
Usedla sm se za računalnik. Kot ponavadi utipkam na Mozillo Firefox - fb. Obvestil- 5. Gledam.. Oseba blabla je komentirala tvojo fotografijo in tko naprej. In nazadnje vidim, da je neki fant komentiral mojo fotografijo. Nisem ga poznala, vendar je na fotki deloval tko huud. Pa kliknm. Mojo najbolj grozno fotko je komentiral, ko sem slikana z mačkom, ki je povrh usega umazan. Z miško grem čist dol. In piše: O kjut si tuki :* . Srce mi je poskakovalo, kot še nikoli. Nisem vedela, kaj naj naredim! Preprosto sm lajkala objavo in kliknila komentiraj. Napisala sem hvala in srčk. Bila sem tako živčna, pa nevem zakaj ! Čez nekaj časa me nekdo klikne. Na! Ta fant, ki je komentiral mojo sliko. In pisalo je hey. Vsa živčna nisem vedela kaj narediti. In sem nazaj napisala preprosto hej.
Jaz, Nika, 15 let
Fant po imenu Nejc, 16 let


26. julij 2011
nextaaaj!..sporoč mi prek sporočil in zraven dej še link ko nextaš..
26. julij 2011
Nato me je vprašal kako sem. Joooj, kaj se dogaja ? Se je porajalo v moji glavi! Saj imam fanta Mihata, ki ga imam zeeelo rada. Napisala sem uredu, ti ? Nato spet on: pa gree. In potem je dolgo bil tam narisan tisti oblaček, ko nekaj pišeš. Živčna sem bila, kot nevem kaj! Le kaj piše? Po petih minutah pa se je končno izpisal kar cel roman. Pisalo je: Vešš.. js.. amm no nevem kako bi reku ampak si mi zlo všeč ! Čeprov te ne poznam! Zelo si lepa na slikcah, pa mislm d tut u živo..ammm..noo a bi se kdaj dobila z mano ? Čist tko... avešš..no lohka pa ti dam tut telefonsko.( 031555343) Pa me kdaj poklič al pa kej. No byy, grem zdej :*

se nadaljuje..
26. julij 2011
zmotila sm se pr moji slikci .. TO SM JZ:
moj fant Miha, 16 let


27. julij 2011
nexttt *_*. mi prosim sporočiš ko boš nextala?
27. julij 2011
Takoj sem pomislila na Mihata. On je moj fnt! In imam ga zelo rada! Nejcu sploh nisem odpisala, ker se je izpisal. Amapk njegovo številko sem si pa shranla. Pa ne pod imenom Nejc, ampak Saša. In to zato, ker mi Miha velikokrat brska po mobiču. D ne bo kj rekel. Vseeno pa mi je srce še vedno tako razbijalo. Mislim, da sm se zaljubila! Ojooooj, ne! Klikn njegove slike in gledam. On je res popovn. Na vsaki slikci ma vsaj 200 lajkov. Kliknm naslednjo in vidim, da je slikan z neko punco. Sposaj po sliko pa piše: Moja šikapika- Lovaam jo! Omajgad ! On ma punco! in pol mene tuki neki zavaja.. faak.Sploh nisem mogla verjeti očeM. Punce je bila naslika kar lepa. Mislim, bila je čudovita. Ahh najbolje bo, da ga pozabim. Itak imam Mihata, ki je lepši.
Tako so minevali meseci.. in končno sem ga pozabila. Nejca. On me ni nikoli več klikniv, jaz pa tudi njega ne. Ampak telefonsko sem imela še zmeraj.
28. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg