Forum
Že od malega vem da sem nekaj posebnega. Plešem balet, pojem,pišem zgodbe aja sm čarovnik in khm ja rad imam fante. Sem zelo kreativen in zelo rad nastopam. Včasih samo zase ker publika ni vedno zadovoljna z mojimi nastopi. Ko smo se z starši preselili v Rotenburg so vse naše čarovniške spretnosti izginile samo zato ker nam je šaman juga iztrgal magično žilico iz duše. Tako sedaj živimo normalno človeško življenje se borimo z vsakdanjimi težavami hodimo v šolo iščemo dodatno delo probamo biti ustvarijalni brez magije. Že po dveh tednih sem opazil da z mano nekaj ni vredu. Sanjal sem v prihodnost, lahko sem izvajal manjše uroke in premikal stvari a sedaj že po petem kraju ki smo ga zamenjali vem da se bo nam zgodilo nekaj magičnga čeprav v to nisem prepičan saj ne vidim niti trohice magije.

03. marec 2014
Sonce v očeh

Ivan Carrie Bredshaw je v sobi končno ugasnil budilko in se odpravil v garderobo. Jutro je začel z pesmijo unconditionally od Katy Perry. Na hitro si pripravi urnik za višjo šolo dizajna in se lepo modno uskladi in ja ker je mraz si vzame plašč od Diorja,ter si nadene zaščitni prstan ki mu gaje podaril dedek tik pred je izdihnil sapo. Odpravil se je po stopnicah dol in prisedel k mizi kjer sta sestri Wasso in Lolita že zajtrkovale svoj zajtrk. V naglici je pojedel zajtrk,pozdravil starša in se odpravil v garažo v avto. Zavil je na ulico,prižgal radijo in pognal cd pevke Nicki Minaj. Že kot najstnik je užival v njenih pesmih in v njeni norosti od tu mu tudi njegova inspiracija in v ljubezni a naš junak ima nesrečo to da vsak njegov fant umre zaradi nadnarave nesreče saj je skoraj vedno zraven njega neka črna senca ki se je ne more znebiti. Misli da je njegov fant Barti ki je vmrl pred enim letom a je bil vilinec in ta mu ne da miru. Za to je kriv njegov biši fant Berti. Enkrat je v sanjah Barti povedal Ivanu da ga brani pred demoni a Ivan mu ni verjel do trenutka ko je hotel njegov bivši ga spraviti v njegovo hišo. Ivan ni popolnoma brez magije tako da je lahko čutil zlo energijo. Takrat je bil Ivan Bartiju hvaležen. A od takrat se Ivan boji družiti z fanti saj se je Brati odločil da nebo več Ivan imel sreče ker verjame da je Ivan kriv da je on mrtev. V resnici se je nek demon poigral z njegovim srcem in ga ubil.Tudi to že Barti ve tako da se je odločil iti v luč. Ivan pa je tako miren in se tako druži z vsemi fanti. Na poti do šole se spomni da ima v torbi skico obleke za Nicki ki jo mora oddati učitelju za promocijo šole. Ko se pripelje v šolo pohiti do pisarne učitelja.

"G. Vajmovski zelo se opravičujem za mojo zamudo z skico a moral sem najti nekaj izvirnega."

"Gospodič Bredshaw naj se to ne ponovi več saj tako ali tako pa bi morali vi osebno predati skico Nicki Minaj , ki danes obišče šolo!" ter ga pogleda v Ivanove modre oči.

Z sekundo Ivan se prime sa srce da preveri da je še živ.In izbulji oči.

"Nnnn ... Nicki Minaj obišče šolo???"

Ivan Carrie bredshaw

06. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg