Forum
˝Amber pridi dol, da se nekaj zmenimo˝me pokliče mama˝Ja!˝se zaderem. No, naj se vam predstavim, sem Amber Lovato. Ja vem, zdaj vsi mislite, da sem sestra Demi Lovato ampak ni res. Stara sem 17. Živim v Sloveniji, čeprav prihajam iz Londona. Zdaj ravno hodim dol po stopnicah.˝Hey, mala˝me je na stopnicah pozdravila moja starejšna sestra Alice˝Hey˝sem rekla in šla naprej.˝Vsedi se˝je rekla mama. Vsedla sem se˝Kaj je narobe?˝sem vprašala.˝Pikica, vidve z Alice se bota preselili v London˝je rekla. Vstala sem˝Omg mami, ti si najbolša!˝sem se zadrla in jo objela˝Zahvala gre k očku. Poleg tega se bosta tam šolali˝je rekla mami˝Hvala˝sem rekla in še objela ateja˝Ki pa bova živeli?˝sem vprašala˝Pri babici˝je rekla.˝Dokler ne dokončata študija˝je rekel ata˝Hvala˝sem rekla˝Ja-ja, pojdi zaj kovčke sprakirat, ker že jutri greta˝je rekla mama. Prikimala se in šla gor.

ALICE:
Hey sem Alice Lovato. Stara sem 19. Kot vsaka normalna punca ima bff in to je moja mala sestrica Amber. Danes sem izvedela super novico in to je, da grem v London, ozirom grema! This is the best day of my life! Rvno si pakiram kovčke in zraven poslušam pesmi. Ko sem končala še grem na fb in tam napišem to veselo novico. No za ostale ni bila vesela, ker so seveda bili ljubosumni. Ampak kaj te češ, jaz od tam prihajam.

Amber:
http://www.myemospace.com/images/blonde-emo-girl-hair-4.jpg
Alice:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_luklrsQmFn1r629poo1_500.jpg
02. februar 2013
AMBER:
Po pakiranju sem se šla umit in spat.˝Ljubim te˝je rekel Niall˝Jaz tudi tebe˝sem mu rekla in kmalu se mi je približal.....˝Amber zbudi se!˝me zbudi moja ´predraga´ sestra˝Kaj si ti nora?! Zbudiš me glih pred poljubom!˝se zaderem˝Dobro jutro bi bilo dovolj˝je rekla˝Jutro˝sem rekla in zavilo z očmi, ter jo objela˝Zakaj me budiš že ob 6 zjutraj?˝sem vprašala˝Ker imava ob 8 leti ti bučka˝je rekla˝In ti mi to poveš zaj?! Ne bom se mogla uredit v 2 urah!˝sem panično rekla in stekla v kopalnico. Joj tota sestra! Hitro sem se umila, se počesala in preoblekla v to:
http://s2.favim.com/orig/37/blouse-cute-dress-fashion-flower-Favim.com-306934.jpg
Ko sem prišla dol, sta starša panično tekala po hiši˝Jutro, kaj pa je narobe?˝sem vprašala˝Kaj je narobe?! Urejaš se eno uro, zaj boš zajtrkovala pol ure, let imata ob 8! Do letlišča pa se vozimo pol ure!˝je jezno zavpil ata˝Ok, pomiri se. Saj bom na letalu zajtrkovala, gremo zaj˝sem rekla. Dol še je prišla Alice in šli smo.˝Adijo pikici˝sta rekla obadva hkrati˝Pokličita ko bota prišli˝je rekla mama˝Boma, adijo, morava iti˝je rekla Alice, ki se ji je zelo mudilo. Objeli smo šle, midve pa sva šli na letalo. Vsedli sva se skupaj in poslušali muziko preko slušalk.˝Pristali bomo˝me je zbudila Alice˝Upam da te nisem zbudila tik pred poljubom˝je rekla in se zasmejala˝Hey, in nisi me˝sem rekla˝Še sreča, vedno se to zgodi, saj boš to doživela v resnici˝Upam da bo fant lep˝sem rekla˝Ha-ha, ziher bo saj veš kdo˝je rekla˝Ja veš, poljub z slavno zvezdo, misli si˝sem rekla. Vstali sva in šli iz letala, ter vzeli kovčke. S taxiem sva se odpelali k babici. In ko sva izstopili.....

ALICE:
OMG, hiša je čudovita!http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcp7nqTxi41rctcobo1_1280.jpg
˝Hey!˝naju je poklicala babi˝Babi!˝sva se zadrli in ji stekli v objem˝Od kdaj imaš tako lepo hišo?˝jo vpraša Amber˝Od nekdaj. Zaj pa poglejta. Jaz in dedi si boma privoščila počitnice za 2 meseca. Vidve pa bosta tukaj s teto in stricem, ter bratrancem˝je rekla.˝Ok, uživajta˝sem rekla, babi pa je šla, pozdravili sva še dedka, ki je šel tudi on. Vstopili sva v hišo.˝Bum, bum, bum,.......˝se je drl neki fantek in na naju kazal z vodno pištolo˝Alex!˝sva se zadrli z Amber, ona pa nama je stekel v objem˝Pogrešal sem vaju˝je reklel˝Alex, kdo je pre...˝je rekla Ana(teta) amapak se je ustavila, ko naju je videla˝Punčki moji!˝se je zadrla in nama stekla v objem˝Hey˝sva rekli obedve hkrati˝Kako je bil let?˝je vprašala˝Še kar˝sem rekla. Pojdita zaj gor, en fant pa vama bo prinesel kovčke˝je rekla. Prikimali sva. Čakaj malo.....FANT?!˝Je lepi?˝sem rekla˝Jap˝je rekla˝Haha, tukaj bo zabavno˝sem rekla. Ana in Amber pa sta se zasmejali. Moja soba je bila popolna! http://1.bp.blogspot.com/-3Eva8fNrnrw/T-23-8aCWSI/AAAAAAAADjI/UKDcce64-G4/s1600/Red-bedroom-Design-3.jpg

AMBER:
Moja soba:
http://www.askhomedesign.info/wp-content/uploads/2012/04/Relaxing-Best-Bedroom-Paint-Colors.jpg
Vsedem se na posteljo, ko nekdo potrka˝Naprej˝sem rekla˝Hey, tu maš kovčke˝je rekla in mi jih odložil˝Hvala˝sem rekla, on pa je šel.............ČAKAJ MALO! NEMOREM VERJET GOVORILA SEM Z NIALLOM?! Eh, verjetno spet sanjam. Ko sem vse pospravla sem šla dol.˝Sta vse uredili?˝je vprašala Ana. Prikimali sva.˝Kaj počnejo fantje iz 1D tukaj?˝je vprašala Alice. Jap, niso sanje. Yeeeeeees!˝Ok, torej to še vama nisem povedla ampak moj mož je Simon Co...˝˝Cowel?!˝se zaderema˝Ja, in tukaj živijo˝je rekla˝Cool!˝je rekla Alice.˝In zakaj morejo delat?˝˝+sem vprašala, ker je bila Alice v sedmih nebesih˝Iziv pri flaši resnice, delat morjo en teden˝je rekla˝Vau, torej, ta iziv je the best in še kako ga bom iskoristla˝sem rekla˝Hha, to pa je res˝je rekla Ana.
Alex:
http://data.whicdn.com/images/32688560/cute-little-boy-with-blonde-hair-with-gel-in-it_large.jpg
02. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
10. februar 2013
ALICE:
Šla sem v svojo sobo in se preoblekla v kopalke, vzela brisačo in šla ven na ležalnik. Vlegla sem se, ter na mizici ob ležalniku opazila limonado. Vražje sem se nasmehnila, se vstala, vzela limonado, ter šla do bližnjega grma in vsebino zlila na tla ob koreninah. Hitro sem šla nazaj. Kmalu je mimo prišel Harry˝Ali lahko še?˝sem vprašala in pokazala na prazen kozarec. Pokimal je, vzel kozarec in šel v kuhinjo. Kmalu se je vrnil, in mi podal kozarec z limonado˝Hvala˝sem rekla˝Ni zakaj˝je rekel in mi pomežiknil, jaz pa sem zardela. Nekajkrat sem še ponovila, to z limonado, potem pa sem se naveličala, zato ker je Harry bil vidno jezen, pa še žejna sem bla. Spila sem limonado, ki mi jo je že sedmič prinesel, nato pa sem skoraj zaspala, dokler me ni nekaj poškropilo˝Aaaaaaaaaaaaaaa!˝sem zakričala˝Hahahahahahahahaha˝sem zaslišala Harrya, odprl sem očmi˝Zakaj pa to?!˝sem vprašala˝Zato, ker sem videl kaj počneš z limonado in me´izrabila´˝je rekel˝Ha-ha-ha-ha˝sem rekla sarkastično˝še plačal mi boš!˝sem se zadrla, se vstala in se zakadila k njemu, ter ga potisnila, da je padel v bazen, ampak mi je bilo v trenutku žal, saj me je potegnil za roko, da sem padla z njim. Ko sem prišla na površje, sem zakričala˝ti kreten, zdaj pa mam klor v lasah!˝sem se zadrla. Takrat pa je on priplaval na površje in se držal za mednožje˝Avvvvvvvvvvvvv! To boli!˝je zakričal˝Joj oprosti, nisem hotla˝sem rekla, in se približala njemu˝Saj je ok˝je rekla˝Ampak se mi boš morala opravičiti˝je rekel˝S čim?˝sem še vedno v skrbeh vprašala˝Z zmenkom˝je rekel˝Ok˝sem rekla in zavila z očmi˝Harry ima novo žrtev!˝je zakričal Louis. Harry ga je grdo pogledal, Louis pa se je spet posvetil svojim stvarem-grizenjem korenja.˝Ne zmeni se zanj˝je rekel. Nasmehnla sem se mu, nato pa se šla umit in gledat tv.
21. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg