Forum
Heeiii!! Del zgodbe napišem zdei. Ko pa dobim kako izvirno idejo nexxtam. Tk da pliss ne težte nexxxti ker morm pol na silo neki si zmišlevat...ni kul. Ok?Ok.

Moje ime je Kate. Sm zelo tečna najstnica, tako vsaj pravi moja mama. Stara sm 14 let, in prihajam iz planeta zemlje. Moja učiteljica je zlobna gdč. Tečka, ki je ne prenašam. Niti naimanj nisem kull. Use je bilo uredu dokler nas neka dougočasna deklica ki misli da je kraljica besede ''biti kul'' razdelila v dve skupini: zgube (zravn sem jaz) in carji (večina razreda). Nekateri mislijo da že celih 14 let kar živim, delam samo zgago. PA KAJ?! Naenkrat se mi zdi še moja mama zelo tečna. Velika sreča je, da moj oče ne živi pri nama. Ta stara sta namreč ločena. Sm pa tudi ediinka, kar mi pri nekaterih daje sloves razvajene , snobovske dekline, kar seveda niti najmanj ne drži. Spet se začne šola. Skoraj celoletni zapor če smo realni! Ko bom odrasla do polne mere, bom verjetno ukinila vse šole in fakultete na svetu. Denar bo padal z neba in rasel na poljih, odraslim pa ne bo treba delati. Nihče več ne bo reven, ljudje ne bodo več umirali zaradi lakote in bolezni za katere si ne morejo privoščiti zdravil! To bi bilo idealno življenje. No...danes sem zmenjena z nekim fantom iz našega razreda. Borisom. Povabil me je namreč na pijačo. No in res tako je bilo. Priem v kavarno, ga zagledam in prisedem k njemu. Pogovr je ptekal takole:
J: hei Boris.
B: hay Kate. Nekaj ti moram povedati.
J:ja??Poslušam?
B:no...ušeč si mi Kate...moral sem ti povedat...
Jk...(kaj naj naredim!!!??)
B: ( se je sklonil k meni našobil ustnice. Hotel me je poljubiti!)
J: (blesava jaz pa se zaderem) NE POLJUBLJAJ ME!!!!!!

Odhitela sm proti domu. Kaj se je ubistvu zgodilo še zdai nisem dojela. Ajajaj! V kaši sem. Ko sem prišla v šolo so vsi fantje skakali okoli mene in se drli : Kate, poljubi me oz. NE poljubljaj me ti idiot! Stekla sm iz šole in počepnila za kontejner. Nisem mogla jokati. Nisem mogla. Ne vem zakaj. Ampak bilo me je tako sram!! Kaj naj storim??????????????

Kot sem rekla. Napište komentarje o tem kaj si mislite o začetku zgodbe. Nexxtam ko mi kej pade na pamet. HAVE FUNN!!!
30. avgust 2011
No če pa imate vi kako zares fajno idejo lahko na mojga zs. pošlete sporočilo da bi želeli napisati nadaljevanje. Sprejemam vse prošnje. Ampak pliss ne se zafrkavat!
30. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg