Forum
Sedela sem na okenski polici in opazovala selitveni tovornjak,ki je zapeljal k sosednji hiši. Očitno smo dobili nove sosede. Upam,da ne štiričlanske družine z šestletnmico in dojenčkom. Tega res ne bi prenesla. Morda prijazno dekle mojih let? Verjetno lahko o tem samo sanjam. Ne vem koliko časa je minilo ,ko je tovornjak odpeljal jaz pa sem zaslišala glas ,ki me je nagovoril: *Hannah Alice Bell,če ne prideš na večerjo nikoli več ne skuham špagetov z bolonjsko omako!* To je bila moja mačeha Cindy. *Ja,no že grem!* sem zatulila in se pognala navzdol po stopnicah. V kuhinji je že packala Caroline,oče pa je zbijal šale na račun politikov. *Hannah,kako si preživela dan?* me je vprašal,kot ,da mu je mar. Zavzdihnila sem:*Uredu. Sej veš no... Test iz matematike,spraševanje iz naravoslovja...HEJ! Kaj pa je to!? DAJ SEM CAROLINE!* V rokah je držala pismo naslovljeno name.
17. januar 2012
next!!!!!!!!!!!!!!!!! zj mas pa pru next
17. januar 2012
next
pa a loh naprej pišeš va 7? plis
17. januar 2012
OK, Bom obe nextala. ♥
18. januar 2012
Mlajša polsestra se mi je izmaknila. *Caroline! TAKOJ. MI. DAJ.PISMO.!!!!!*sem zavpila.
Caroline je stara 7 let,in je zelo zelo bedna polsestra. *Hannah Alice,ne boš mi ukazovala. Oh..je to pismo napisal Brian? Hannah Alice ima fanta! Uuuuhuuuu...* bi me Caroline še naprej zbadala če ji pisma ne bi vzela iz rok. Pismo sem spravila na polico,ki je mala tečka še ni dosegla in si postregla z špageti,ki so bili neverjetno okusni.
_________________________________________________________________________
Ležala sem na postelji in brala pismo:

Hannah Alice,
pridi med počitnicami kaj na obisk.
Naša vila z bazenom je res prelepa.
Pogrešam te ljubica.

(zavila sem z očmi)

Adam ni pozabil nate. Tudi ti imaš tam svojo sobo.
Rebecca bo kmalu stara 18 let...Prideš na zabavo?
Pošljem ti 3 letalske vozovnice.
Adijo,in lepe pozdrave ti pošilja mami.
18. januar 2012
u73978
u73978
uu dobra zgodbica! kar piši naprej!
18. januar 2012
next! oboje!
18. januar 2012
Mamino pismo me je prisililo k razmišljanju o moji čudaški družini.
Mama in oče sta se ločila,ko sem bila stara 5 let. Tri leta pozneje
je oče spoznal Cindy,ter se z njo tudi poročil. Imam leto starejšo sestro
Rebecco in polsestro Caroline. Moji mami je ime Monica. Rebecca živi pri njej.
Zelo jo pogrešam. Rebecca,kličem jo Becca in Bex,je odlična starejša sestra.
Lani me je obisala za moj sweet 16.rojstni dan. Šli sva v kino,v McDonald's,na bazen
in imeli party v pižamah v moji sobi. Pridružili sta se nama tudi moji BFF Jennifer in Clare. Bilo je tako...
___________________________________________
Moje sanjarjenje oz. razmišljanje je zmotil moj mobilni telefon. Oglasila sem se:
(H-jaz , C- Clare)
H: Ja?
C: Heeii. Kk si Hannah?
H:Še kar u re...
Clare me je zmotila.
C:Hannah Alice,veš kaj?
H:N....
Ni mi pustila ,da povem.
C: Jennyin fant se je preselil.
H:Kam? Sej ga itak nismo nikoli vidle...
C:V hišo...zraven...tvoje.

Nisem mogla verjeti. Od presenečenja sem preinila pogovor.
19. januar 2012
next!
20. januar 2012
Nisem mogla verjeti. Pred dvema urama sem opazovala selitev Jenniferinega fanta.
Jennifer je lani na morju spoznala nekega fanta s katerim sta zdaj par.
Super zanjo,da se je preselil. Po podatkih ,ki jih imam je prej živel daleč stran.
Toda Jenny je bila glede tega zelo skrivnostna. O fantu vem samo,da je seksi.
Toda glede na to,da ima Jenny precej drugačen okus ot jaz tudi to ni res.
________________________________________________________

*Hannah! Hannah Alice! Zbudi se! Šolo imaš!*me je v sredo zjutraj budila mačeha.
*Ja no,že grem!*sem se zadrla nazaj.
*Upam!*je zavpila Cindy.
OMG,a mogoče delava duet?
Skočila sem iz postelje in se razgledala po garderobni omari. Naj oblečem črno usnjeno jano,kavbojke in majico ali rdeče krilo? Ah,bom kar prvo. Oblekla sem se in stekla do vhodnih vrat. *Hannah Alice,mar ne boš zajtrkovala?*je za menoj zalicala Cindy. Odkimala sem in stekla proti avtobusni postaji.
21. januar 2012
next!
22. januar 2012
(tud va!)
22. januar 2012
Ko sem pritekla na cilj je bila še prazna. No tam je bil res srčkan fant,ki ga nisem še nikoli videla. Sedel je na klopi in poslušal glasbo. Nasmehnila sem se in ga vprašala:
*Heej,lahko prisedem?* Fant me je pogledal in me nekaj vprašal. Ne vem kaj,ker sem bila preveč zaposlena z njegovimi srčkanimi rjavimi očmi. *Khm. Kako ti je ime?*
Hannah Alice Bell. In tebi?* sem se zbudila iz sanjarjenja. Hotel je že nekaj reči,ko je na postajo prišla Jennifer. *Srček,tukaj si.*je zavreščala in se srčkanemu fantu obesila
okoli vratu in ga poslinila. Rada jo imam,toda njen bivši mi je zaupal ,da se pri poljubljanju strašno slini. Ko se je odlepila od fanta me je opazila. *Hannah! *je stekla k meni in mi pritisnila poljubček na lice. Poljub ni bil slinast,a se nisem hotela cmokati pred fantom. *Hannah,to je Alex. Moj fant. Verjetno že veš,da je tvoj novi sosed,kajne?* Krasno! Zakaj so vsi fanti,ki so vsaj malo luštani vedno zasedeni?
24. januar 2012
Očitno je bilo tudi Alexu neprijetno,saj se je le kislo nasmehnil. *Zdaj veš moje ime,Hannah Alice.* Stavek je bil poseben saj so me le redki poklicali z obema imenoma.
Nato smo bili tiho,dokler ni prišlo še nekaj šolarjev. Tiho smo bili dokler nas ni avtobus odpeljal v hram znanja,natančneje v veliko glasno ustanovo imenovano šola. Z Jenny nisva bili sošolki saj je leto mlajša. Hodi v 2.letnik,saj je stara 16 let,jaz pa 17 in hodim v 3.letnik. Ko sem prispela v učilnico matematike me je Clare že napadla: *Kaaaj? Si govorila z novim učencem?* *Alex mu je ime. In ja,če zate pogovor pomeni izmenjati 5 stavkov. * Usedla sem se in poskušala slediti pouku. Po petih minutah me je premagala misel na Alexa. Njegove rjave oči. Svetleči lasje. Čudovit nasmeh. Čaroben glas. Vz...
*Hannah Alice Bell! Koliko je 2222 + 2146 - 3 x 88 + 653 : 234 ? * me je škodoželjno vprašal učitelj. Ko sem odgovorila,da ne vem mi je z veseljem napisal 1 v redovalnico.
25. januar 2012
next!
31. januar 2012
*Drek!*sem preglasno zamomljala. Učitelj se je nasmehnil.*Pojdi k ravnateljici in se pohvali kakšno čudovito besedišče imaš.*mi je rekel. *Z veseljem.*sem neprijazno odgovorila,pograbila torbo in stekla po hodniku. Čez nekaj sekund je zazvonil zvonec.
*Super,*sem si mislila. Ko sem prišla do ravnateljičine pisarne sem potrkala. Ga.Wellmeyer me je z zanimanjem pogledala.*Kaj ste spet ušpičili gdč. Bell? Ste uničili listnino šole,udarili sošolca ali jezikali učiteljem,kot ponavadi? * je rekla. Videti je bilo,da jo zares ne zanimam. *Izvrsten besednjak imam,drek je bil na reportoarju,* sem se pohvalila. Ravnateljica mi je izročila opomin in me nagnala iz pisarne. Vrata sem odprla tako silovito,da sem nekoga udarila. Ta nekdo je bil rjavook in rjavolas srček,ki mi je ukradel srce.
31. januar 2012
neeeext! ful dobra zgodba!
31. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg