Forum
Annie - prijetna , zabavna in lepa 16 letnica ki ljubi zabavo , naravo ter slikanje s digitalnim fotoaparatom...
Hannie - je prijazna punca ki ne mara naravo ampak samo šolo. Rada se uči in skoraj nikoli ne gre kam ven - zato ne spoznava ljudi,..
Luka - je fant ki je lep , prijazen do vseh in je zelo bogat. Ljubi svojo punco ŠpeŁŁo.
ŠpeŁŁa - je sestra od Annie ampak čeprav sta sestri jo ŠpeŁŁa dobesedno sovraži. Drugače je ŠpeŁŁa samoušečna , grda in ima 3 tatuje... Pajka , čebelo ter avto..
NO ZDAJ PA K ZGODBI. OSTALE OSEBE IZVESTE SPROTI..
1.DEL
Spoznavanje!
Hodim v popolni temi in brcam vse kar mi pride pod noge. Zapiha rahel vetrič in mi lase ponese na obraz. " Ah.. Zdaj bo šola in ne bo več toliko sonca , sladoleda ter kratkih hlač. " si govorim sama pri sebi.
NO TO JE ZDEJ KONC KR MORM IT.. SE VIDMO.. VI PA LEPO SPREMLITE!!
25. maj 2011
1.DEL
Spoznavanje
Hodim v popolni temi in brcam vse kar mi pride pod noge. Zapiha rahel vetrič in mi lase ponese na obraz. " Ah.. Zdaj bo šola in ne bo več toliko sonca , sladoleda ter kratkih hlač. " si govorim sama pri sebi. Nato sem za sabo čutila nekoga, ampak nisem pogledala nazaj. Normalno sem hodila naprej , kot da se ni nič zgodilo. Končno sem bila pred blokom kjer živim. Vstopila sem čisto po tiho saj nisem hotela poslušati godrnanje zaspanih sosedov. Ko sem prišla do 4 nadstropja sem počasi odklenila ključavnico vrat in vstopila. Vzela sem piĐžamo in se hitro šla v kopalnico preobleč. Nato sem smuknila v posteljo. Nekaj časa sem se premetovala po postelji nato je bilo dobro - zaspala sem.
NASLEDNJE JUTRO
Zjutraj sem vstala že zgodaj. Imela sem polno energije ki je nisem smela zavreči , zato sem sklenila da grem teč. VEM ja... Nekateri bi se zgražali nad tem ampak... Bila sem športna. Oblekla sem pajkice in kratko majčko. Smuknila sem iz stanovanja in šla do parka nato zavila do šole in nazaj. Tekla sem z vso močjo a pri teku nazaj sem pri parku omagala.. Nisem mogla teči še naprej. Zato sem se vsedla na klopco in tam malo počivala. Kmalu je k meni prisedel Luka. Pozdravil me je in jaz njega nazaj. Ko sem ga pogledala v oči sem videla žalost.
SE NADALJUJE. ČE DOBIM 3 NEXTE
25. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg