Forum
u136174
u136174
1. PARTY
Svoje svetle lase sem si nežno prepletala v kito. V ogledalu sem si ogledovala svoje, s svinčnikom obrobljene modre oči, ki so bile kakor je trdila Melanie najboljša stvar na meni. Meleani je moja najboljša prijateljica in vsak hip bi se morala pojaviti. Končala sem s pričesko in se kritično pogledala. Kita je bila sicer lepa, vendar ni bila primerna za tako priložnost. Počasi sem jo začela podirati, ko je v sobo vstopila Melanie.
»Hej« je rekla malce živčno. Usedla se na majhen oblazinjen stolček, v najinem majhnem apartmaju. Starši so nama končno dovolili, da se skupaj, brez njih odpraviva na morje. Ne vem kaj je zdaj spet narobe.
»Hej,« sem ji odvrnila nazaj, malo sem si razkuštrala lase in nagnila glavo v levo, nato pa sem se zavrtela na stolu in jo pogledala. Zvija si prste in živčno popravljala svoje dolge vranje črne lase.
»Melanie, kaj je spet?« pogledam si noht, ugotovim, da je zlomljen in zavzdihnem.
»Ne vem, ne zdi se mi prav, da greva na to zabavo,« ni me hotela pogledati, samo njene noge so bile zanimive.
»Melanie, poglej. Super bo, ne skrbi,« pograbim pilico in si začnem piliti zlomljen noht.
» Angel! Mislim, poglej fanta imaš in res, to je neumno,« skoraj je zavpila in zdrznila sem se.
»Misliš Jacka? Ne vem, če ga sploh lahko še kličem 'moj fant' . Sploh se ni zmenil za mene, ko sem odhajala. Niti enega samega 'adijo ljubica' ali kaj podobnega ni rekel. Samo trapasta košarka ga je zanimala,« ogledam si noht in zadovoljno odložim pilico.
»Ampak Angel! Ne smeš ga prevarati na neki trapasti zabavi z nekim tipom, ki ga sploh ne poznaš. Mislila sem, da hočeš nedolžnost izgubiti z nekom, ki ga ljubiš,« zdaj je že kričala, jaz pa sem samo zavila z očmi, vstala s stola in se odpravila proti nje. Pogledala sem jo v njene čokoladno rjave oči in rekla:
»Poglej. Sva na otoku Pagu, same in tukaj je najboljši 'žur' na Zrći, ne moreva se mu odpovedati. Glede nedolžnosti pa, vsaka to naredi,… da že nekako opravi s tem.«
»OPRAVI S TEM?! To ni tako kot zobozdravnik, ki ga tako opraviš. Na hitro, pijan in to na zabavi s pijanim tipom!« no zdaj pa res pretirava, vsa zaripla je že v obraz.
»Preveč dramatiziraš! Pridi greva,« potegnem jo za roko in čeprav se upira, mi jo na koncu le uspe prepričati, da gre z mano.
Vsa prešerna se usedem v avtobus, medtem ko je Melanie kot kup nesreče zraven mene. Mislim lahko bi se za vsaj en večer malce sprostila in spustila divjakinjo v sebi na dan.
Ko končno prispeva tja, osupnem. Na avtobusu je bilo toliko ljudi, da sva bile na najinih sedežih na koncu čisto stisnjene in sem videla le centimeter pred sabo, v rit debele najstnice z kupom groznih zapestnic na roki. Ampak, pustimo zdaj to.
Tole tukaj pred mano je prečudovito. Glasba, plesišče, koktajli, bazen, luči, v ozadju pa se vidi morje in vse zgleda čarobno.
»Aaaa greva!« primem Melanie za roko in odhitim v množico. Pravzaprav je bila to trapasta ideja, saj sem jo po nekaj sekundah izgubila, ampak tako ali tako sva se zmenili, da se zjutraj dobiva v apartmaju. Odpravim se k baru in pogledam proti sedežem. Vsi so skoraj prazni, razen dveh. Na enem izmed njih sedi nek lep najstnik mojih let in v sekundi se odločim. Samozavestno odkorakam tja, se previdno namestim na barski stolček zraven njega in naročim koktajl. V nekaj sekundah ga dobim in previdno srknem. Mmm dober je.
»Živijo,« mu rečem in se zapeljivo nasmehnem, medtem ko srknem še en požirek.
» Živijo,« odvrne.
»In kako ti je ime?« vprašam.
»Will, tebi?« odvrne.
»Angela, prijatelji me kličejo Angel. Ampak v postelji nisem prev nikakršen angelček, bolj bi rekla, da sem podobna hudiču,« nasmehnem si in vrne mi nasmeh.
Oh, to bo nepozabna noč


26. avgust 2013
u121614
u121614
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext *w*
26. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg