Forum
u60370
u60370
Nočemo da se kregate. Drgač jst pa Hip Hop Sarchy mama en manjši kreg.. ( adminstrator plisssssssss ne zapret teme.) pa naju zanima kera je bolš člouk... NEM sam pč tko ane zanima naju. Grdo pisanje ne pride v poštev. MISLIM RESNO... K čist nuben člouk ni slab člouk.. Traja do konca januarja.. PA začnimo.. Pište pod komentarje... Če vs kj zanima uprašte mene al pa Hip Hop Sarchy na ZS...
PA ZAČNIMO:
18. oktober 2011
Hejjjjj!!! To ni fer kok sta se lohk skregali????? NESRAMNICA SI NCIS forever ♥♥ da veš! Sara se že ne bi skregala še posebi pa ne s tabo... Glas dam Sari.!
NCIS forever ♥♥: Ti pa pejd v svojo rit!!!
SARA!!! ♥♥♥♥♥
19. oktober 2011
Hwallaaaaaa pikoooo!! Mwahh. Sweety... ! I love u! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥...
19. oktober 2011
u59759
u59759
NWM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obe sta fulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolssssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NCIS ti si moja BFF, Sarchi ti pa BFF moj sestre. Obe vaja mam fullllllllllllllllllllllllllll rada. Ampak glas dam...........................................................................................................................................................................................................Sarchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nimam določenega razloga sam pč.
19. oktober 2011
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Mwahhhh!!! Res te mam naj naj naj naj naj ladaaaaaaaaaaa
ZDEI JE:
2- Hip Hop Sarchy
0- NCIS forever ♥♥
19. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg