Forum
jaz,SuNshine_ 0.O in sara zimrel imamo nalogo pri revijiuper revija nicki&nasti.
naloga je počitnice!
jst bom kr zdle dala slike.


zdej pa naj novinarka nardi članek o poletju kreatorka pa naj da vse to skup in kej popravi potem pa da link upraviteljicama revije! oki slike?
18. julij 2012
ZABAVA V GLOBINAH
Namesto,da se cele dneve sprehajaš po plaži v scojih novih kopalkah (no,lahko tudi to!) raje raziskuj morske globine. Snorkljanje je zelo zabavno zabavno,ko pa odkriješ kako zanimiv svet se nahaja pod morsko globino,boš popolnoma navdušena. Potrebuješ samo masko,plavuti in dihalko in že si pripravljena na svojo morsko avanturo. Ko končaš in odkriješ vsemogoče stvari pod vodo se prilega odličen sprehod po plaži... Lahko spoznaš še kakšnega fanta in se zapleteš v pogovor.
VOJNA BARV
Si se že itkusila v paintballu? Če se nisi,je skrajni čas,da zbereš družbo,da se podate na streljanje z barvami. Z družbo si razdelite stroške in verjemite: Ne bo drago! Samo izkusi zabavo!
AKCIJA V KUHINJI
Kolikokrat na mesec prosiš svojo mamo,da ti pripravi tvojo najljubšo jed? Čas je,da se naučiš kuhati sama. Ko se odločiš,da boš prvič vse pripravila sama, povabi na degustinacijo prijatelje. Prosi jih naj ne bodo preveč kritični. Tisti,ki bo najbolj kritiziral vam mora kasneje plačati sladoled.
FILM NA PROSTEM
Verjetno obstaja v tvojem mestu kakšen kino na prostem. Če ne,ga lahko narediš sama. Kako? Pozanimaj se kdo od prijateljev ima najbolj kvalitetni prenosnik. Izberi film na DVD-ju,najboljše da kakšno odštekano komedijo. Potem izberi še kraj kjer boš z družbo pod milim nebom gledala film. Ne pozabite se dogovoriti kdo prinese kokice,odejo in vse je pripravljeno za domači kino pod zvezdami.!

LETOS NE POZABI NA:
...Nevarno sončenje
...Prenažiranje s hrano
...Vsakovečerne zabave do jutra
VSE TI LAHKO ZELOOO ŠKODUJE

evo ga
24. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg