Forum
u146366
u146366
Heii. Spet pišem novo zgodbo. Obljubim da bo ta legendarna. Prosim delite jo prijateljem, da bo imela čim več bralcev.
_____________________________________________________________________________________
Takole. Zgodba bo tekla o petih dekletih. Naj vam jih najprej predstavim:

Jaz, glavna junakinja našega dnevnika;
Savannah:
Sophia:
Isabella:
Anna:
Amanda:Prvi dan napišem kasneje.

Boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. september 2013
u126990
u126990
nextttttt
04. september 2013
next
04. september 2013
u146366
u146366
Okej, bom začela.
____________________________________________________________________________
SOBOTA, 20.8.2013
"Sav, če ne boš ustala, boš zamudila cel dan!!" me zjutraj zbudi ko mi je sestra odgrnila zavese okna in mi je sonce posijalo globoko v zenice. "Prav ustala bom! Niti ob sobotah ne morem spat, al kaj!? Saj je ura šele..." ko sem pogledala mi je uzelo sapo. Ura je bila 10.33. Skočila sem iz postelje in Ashey (sestro) napodila iz sobe. Odprla sem omaro, iz nje uzela oblačila, se zaprla in čez nekaj minut vr prišla oblečena. Še slike:
Moja soba:Oblekla sem se v:Odšla sem v kuhi njo kjer sta za mizo že sedeli mami in Ashey. Nja vam povem to danas je oči zapustiv pred 15 leti. Bila sem še majhna a se še dobro spomnim. Sedla sem za mizo in začela jesti;Bilo je odlično. "Se gremo danes kopat?!" je z nasmeškom uprašala Ashey. "Kam??!" se izbulila oči in uprašala. "Ja, zgleda še ne veš. Odprli so jezero za kopanje, ki je nekaj kilometrov stran.Greva?!" me je uprašala, jaz pa sem hitro prikimala in hitro ustala od mize. "Obleč se grem v kopalke." sem rekla in stekla v sobo. Upala sem da se je tudi Ashey odšla oblečt. Nerada jo čakam.Slekla sem obleke in si odpela modrc. Takrat sem opazila da imam odgrnjene zavese. Na sosednjem vrtu je stal fant ki je star toliko kot jaz in je ZATRESKAN vame!! Videl me je! V roke je hitro telefon in... Zabliskalo se je. Z rokami sem si zakrila prsi, a prepozno! Slikal me je. Hitro sem zagrnila zavese in si oblekla kopalke:inČez sem si oblekla oblko za na plažo in odšla dol. Z čudo me je tam že čakala Ashey. Odšli sva v garažo in se usedli vsaka na svoj motor in se odpeljali. Ashey je bila prva saj je poznala pot do tja, jaz pa ne. Peljali sva se kakšnih petnajst minut nato pa sva parkirali. Stekli sva do začetka plaže. Zagledala sem:Ugotovila sem, da se je sestra samo hecala, da so odkrili jezero. Odkrili so MORJE!!Pri nas so odkrili MORJE!! Bila sem tako vesela, da sem slekla obleko, stvari vrgla na tla in stekla na pomol. Skočila sem v morje, nato pa za mano še Ashey. Plavali sva več ur, se sončili, brali knjige,... No tudi nekja slik sva naredili:


In v morju sem našla:Po petih urah na plaži sva odšli domov. Bili sva zelo utrujeni. No, naša hiša je taka:Vse slike sem naložila na svoj prenosnik, in jih nato po gmailu poslala fotokopirnici ki jih bo razvila.Nato sem odprla omaro in iz svoje zaloge prigrizkov uzela smokije. Prižgala sem TV in gledala filem Mamma Mia. V naročju sem imela prenosnik in bila na fb-ju. KO ga je bilo konec sem se oblekla v pižamo se umila in odšla spat. Nočka! Se vidimo jutri!
____________________________________________________________________________
04. september 2013
neext
04. september 2013
u126990
u126990
next
05. september 2013
u138379
u138379
nexxt
05. september 2013
neeext
05. september 2013
next
05. september 2013
nextt
05. september 2013
u146366
u146366
____________________________________________________________________________ "Jutro!" z nasmeškov na obrazu rečem mami in sestri, ki sta stopili v dišečo kuhinjo. Po čem je dišala? Po zajtrku, ki sem ga pripravila JAZ!! No naredila sem to:

Vanilijevo kremo, jagode, čokolado, smetano, jagodni napitek,... Skratka ZELO okusno!! Oblečena pa sem bila v:No nisem imela v rokah torbice. No, vrnimo se nazaj k zajtrku. Mami in sestri so oči skoraj padle iz jamic, ker je bil zajtrk tako čudovit. Hitro smo pojedle, natopa sem poklicala Anno, mojo BFF(best friend for ever). Imam tak telefon:Danes se je izredno hitro oglasila. Najin pogovor;
J-Jaz A-Anna
J-Heii
A-Heii
J-A bi se kej dobile? Plis!!
A-Ja, lahko! Kje se dobiva? V baru v parku?
J-Am, ja lahko! Takoj pridem! Čaw!
A-Čaw!
Ko sem prekinla, sem v roke uzela torbico(tisto ki je bila prej na sliki) in odhitela vn. "Odšla bom z motorjem!" sem si zabičala in se usedla nanj. Odpeljala sem se. Šla sem skozi park, ko sem zagledala plakat za nastop 1D! TO JE MOJA NAJLJUBŠA GLSABENA SKUPINA!! Tako sem bulila v tisti plakat da sem se zaletela v pločnik in padla z motorja. Ker sem imela kratke hlače mi je po nogi nauzdol začela teči kri. Zgledalo je zelo grozno. Motor sem parkirala ob ograjo in peš odšla do bara. Ustopila sem in iskala Anno. Takoj sme jo zagledala. Pomahala sem ji in se usedla poleg nje. Naročili sva:Med tem ko sva pili sem ji razložila, kako sem padla in tisto o plakatu za koncert 1D-ja. Bila je naudušena. POvedala sem ji da je danes ob 20.00 v športni dvorani. Odločili sva se da bova povabili še svoje naj frendice Sophio, Isabello in Amando. Takoj sva jih poklicali in skupja smo se zmenile, da se ob 19.45 dobimo pred mojo hišo.
___________________________________________________________________________
NADALJUJEM KASNEJE!

Obema so oči skoraj pa
05. september 2013
u146366
u146366
Ok, nadaljujem!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Anni se ni dalo domov, zato je odšla k meni. No naj vam predstavim my family.
Moja mami Nadia:In moja sestrica o kateri sem vam že veliko povedala:Ashley. Lepotica je. Malo je podobna mami,... malo pa očku. Zelo ga pogrešam. No obe ga. Imam eno njegovo sliko, ki jo imam na nočni omarici in jo vsako jutro in večer pogledam;Bil je arhitekt. Mama pa je filmska igralka. To delo opravlja z veseljem in vso dušo. No nazaj k zgodbi. Ko sva prišli domov sem mami pokazala rano in ji povedala kako se je padec zgodil. Oskrbovala mi jo je in mi nogo zavila. Z Anno sva odšli v mojo sobo. Anna se je usedla na posteljo in nanjo položila list papirja in barvice. "Pridi nekaj bova narisali za 1D"! mi je predlagala, Usedla sem se poleg nje in pokimala. Začeli sva risat. Kar nekaj časa sva rabili, da je nastalo tole:Nato sva se začeli oblačit. Odprli sva mojo omaro za posebne dogodke in začeli brskati po njej. Po eni uri in pol sva bili zrihtani tako:
Jaz:Anna:Ko sva bili zrihtani sva odšli pred hišo. Čez nekja minut so prišle Amanda, Isabella in Sophia.Bile so oblečene tako:
Amanda:Sophia:Isabella:Skupaj smo se odpravile do dvorane. Koncert je bil super. Še nekaj slik:Dobila sme njihov avtogram! JUHU! Še en za v mojo zbirko. No domov sem prišla ob 2.46. Takoj sem se stuširala, oblekla v pižamo in odšla spat. SE vidimo jutri v šoli!!
____________________________________________________________________________
Nočka!
05. september 2013
next
05. september 2013
next
06. september 2013
nexxt
06. september 2013
u138379
u138379
neext
06. september 2013
u150730
u150730
neeeeeeeeeeeeeeext
06. september 2013
kako bedna zgodbica
06. september 2013
u126990
u126990
next
06. september 2013
u86278
u86278
nnneeeeeeeeeeeexxxxttttt

nežacar pojdi preč pa glej svoje winxice
06. september 2013
aja ti mi boš ukazovala smrkla kako se pa izražaš
06. september 2013
u126990
u126990
smrkla???? kolk si pa ti stara?
06. september 2013
u146366
u146366
Nežacar ne kregam te, ampak povem ti:
če ti zgodba ni ušeč je NE BERI!
06. september 2013
u146366
u146366
ok, nadaljujem!
______________________________________________________________________________
SOBOTA, 22.8. 2013
Zjutraj sem poležavala v postelji tako kot ponavadi.Ko sem se vsaj 1oo odbrnila na levi in nato na desni bok, sem končno ustala. Pogledala sem na koledar čeprav naredim to malokdaj. "22. avgust? Kaj je danes?!" sem si mislila v glavi. Nisem se mogla spomnit, zato sem odprla omaro in se oblekla;Bol navadno. Odšla sem v kuhinjo in si pripravila tole:Med tem ko sem jedla, je v kuhinjo prišla mama. Njain pogovor:
J-Jaz M-Mama
J-Jutro mami!
M-Jutro ljubica! Danes pridejo Naomi, Stiven in Naya.
Naomi je moja sestrična, ki jo SOVRAŽIM! Stiven je njen mlajši brat, Naya pa je mamina sestra. Nevem zakaj pridejo.
J-Zakaj pa pridejo?
M-Malo na obisk.Imaš kaj proti?
J-Am,.. Ne, seveda ne.
06. september 2013
u146366
u146366
Nalajujem!
____________________________________________________________________________
Hitro sem pojedla, pomila posodo in odšla v sobo. Odšla sem na kolo. Odločila sem se da se odpeljem na plažo. Ko sem bila že zelo blizu plaže, sme se spomnila; "Joj z sošolo sem zmenjena v fotoslikarskem studiju!" Hitro sem se obrnila in odšla do studija. Pozabila sem vam povedati da zelo rada fotografiram in rišem. Ko sme prišla do studija, sem parkirala kolo in odšla noter. To je moja bivša sošolka Marry;Skupaj sva hodili v osnovo potem pa se je preselila in odšla drugam. Skupaj radi riševa in tudi fotografirava. Danes sva narisali:
Lepo ane?! Hahhahaha!
To sva delali dve uri, dokler me ni poklicala mami, naj pridem domov. Pri nas so že bili obiski. Sram me je bilo ker sem bila tako grdo oblečena. Zmuznila sem se v sobo in se uredila tako:Potem sem pritekla dol. "Živjo teta, sestrična in bratranec!" sem z nasmehom pozdravila. Kar na enkrat pa:
" VSE NAJBOLŠE DRAGA SAVANNA!!!!!!!!!!"
Najprej nisem dojela kaj jim je nato pa so mi pojasnili da imam danes rojstni dan. Stara sem 18 LET!! POVNOLETNA SEM!! Bila sem tako vesela. Nato je do mene stopila Naomi in mi čestitala;To je ona. VAŽIČKA kot vedno!!! "Izvoli to je zate!" mi je rekla in mi v roke porinila veliko škatljo z velikimi luknjami. KO sem jo odprla je bilo notri tole::Oči so se mi zarosile in kar sama od sebe sem objela Naomi. Mačka sem bila tako vesela!
06. september 2013
u146366
u146366
In od Anne sem dobila DVE KARTI ZA POTOVANJE Z 1D-JI!!!!! ENKRATNI ROJSTNI DAN!!!!! No seveda, dobila sem še ogromno stvari. TUDI TO:Od useh soroknikov in prijateljev je.To je od mami in Ashley. Zabavali smo se še dolgo v noč, jaz pa sem ves čas mislila samo na to koga bom vzela sabo na potovanje z 1D. Na koncu dneva sem se odločila do bo to Anna, saj je moja BFF. Zvečer ko sem pospravila svojo mizo je izgledalo tako:Bilo je še več daril. Na mizi seveda. Ampka uredu. Utrujena sme se umila in odšla spat. Takoj sem zaspala. Lahko noč. To je moja prva noč osemnajst letnice.
____________________________________________________________________________
Next?!
06. september 2013
u146366
u146366
Ta dan sem morala napisati v več delih ker je bilo preveč slik!
06. september 2013
next fulll dober pišeš
06. september 2013
u126990
u126990
nextttttt
07. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg