Forum
u43225
u43225
Z Elleno sva spali na najini postelji v votlini. To je najin domek. Iz stanovanja so naju vrgli ker sva imele preveč rade muhe. Jaz sem stara 14, ona pa 13.
Nekega sončnega dne sva jedli juho s travo. Vijolično travo. Dišala ie po modri jabolki, ki ne obstaja več, saj sva jo pojedli. Zrastla je v moji postelji. Ellena je poslušala radio, ki ga ni vključila, ker ni elektrike. Obe sva se zabavali, ko sva poslušali glazbo, ki sva jo proizvajali same. Plesale sva in se zabavali, ko je prišel obisk. Muha živognilka, kraljica vseh muhastih živognilk. Imela je rumena očala, vendar so dišala po kromperju in sem jih polizala. Ojej. Pojedla sem muho! Ta je bila spretna in je vsa mokra od sline iz mojih ust šla Elleni med lasje. Hotela jo je pobožati, pa jo je pičila v zgornjo ustnico. Nato se ji je vnela noga. Ojej, napad muhe živognilke!
--------
Nadaljuje Ellena Brave, s katero piševa zgodbo :')
18. marec 2013
u66509
u66509
Noga je hitro otekla, saj sva jo tako stiskali,da je postala debela kot svinja. Zgledla je tako:Prestrašili sva se ko je začela gnit. Kaj kmalu je muha živognilka začela bruhat. Moja noga je spet postala navadna, Nina pa je začela proizvajat čudne zvoke. To so bili za naju že vsakdanji zvoki, saj je to zvok, kako njeni lasje začnejo spreminjati barvo. Tokrat so se spremenili v lepo živo zeleno barvo. Muha živognilka pa se je te barve ustrašila, ker je mislila, da se je Nina začela spreminjati v žabo. Živognilka je odšla. Z Nino sva šli nabirat vijolice, ki so bile nežno-rdeče barve. Začeli sva si izmišljevat zgodbe. Nina je izmislila res zanimivo zgodbo o kravjem daljincu, jaz pa sem si izmislila zgodbo, ki je govorila o predatorsko-terminatorski miški. Na sredi moje zgodbe je Nina opazila roj gugalnikov. Začeli sva jim pripovedovati najine zgodbe o:

-Pikasti marjetici,
-Chuck Norrisovi mački,
-Čarobnem obešalniku,
-Cool čistilu,
-In zgodbi...

Potem so gugalniki jedli kape is kapovičevja. In medve sva šli naprej po travnati potki. Potem pa so naju opazili Minotaver, Godzzila, Predator, Terminator, Žogica Marogica, in še mnogo drugih.

Našteti zgoraj so naju začeli napadati mehurčki iz radioaktivne milnice. Svetila se je v temi. Kmalu je prišel še gospodar senc in naju zaklenil v...

Nadaljevanje napiše ^^NiiinčY×^^
18. marec 2013
u66509
u66509
Pa še:

Jaz (Ellena):
Nina:

19. marec 2013
u43225
u43225
Zaklenil naju je v omaro, kjer so bili hrošči. Hrošči so naju pozdravili. Lizali so se, nato pa so počistili še naju. Gospodar senc je vrgel omaro v gnoj, nato pa jo je vrgel na prikolico in omaro počistil. Odpeljal naju je. Midve sva se hroščem zahvalile tako, da sva jih pojedle, ker so imeli okus po čokoladi. Ampak sva nato ugotovili, da so bili hrošči gnili, ker so pojedli gospodarjev parfum, ki je bil iz pečenih mikrofonov in kuhanih zvočnikov, zato je gospodar smrdel po sto let stari smreki, ki se je čistila. Ker so bili gnili, sva zrastli. Razbili sva omaro in padli iz prikolice. Padli sva v živalski vrt. Ker je bilo vse tako mehko, sva zaspali.
------------------------------------------------
Ko sva se zbudili, sva ugotovili, da sva spali na Špagetu Marion. To je bil mešanec med mravljo in slonom. Špageti nastanejo tako, da mravlja oplodi slona in nato slon naskoči mravljo. Mladički so velikanski, 200tonski špageti, ki imajo oči, nos in usta in ostale organe, ki jih za iztrebke potrebujejo. Ko se razvijajo, se spremenijo v špaget. Ta je še mladiček in je ogromen. Šle sva iz kletke in smrdeli sva po ognjenih pticah, ki so se valjale po dreku in so jih nato spekli. Na kletki sva videli napis ŠPAGET MARION. Hotela sem brati, ampak sem ugotovila, da berem črke, zato je brala Ellena.
"Špaget Marijon je otročiček mravlje Lezbijke in slona Pedra Nejcula. Špageta Marijon privlačijo vse ženske, ki imajo ogromno rit in ogromne joške, vendar morajo obvezno imeti dolge lase in razbit zob. V našem mestu je le ena, Marjetka Popolnačik, ki je cigarete in pije tisto, kar Marion izloča. Ob pogledu na njo se Marionu postavi.
Ugotovili smo, da moramo Mariona pripraviti do tega, da Marjetno, ki je Popolnačik, oplodi in tako bo nastala nova vrsta Letečih krav, ki smrdijo po smeškasti smoli, ki je zelo redka. Marjetka se s tem strinja in je v kletki z Marionom. Večkrat jo naskakuje, ampak je ne uspe oploditi, ker Marjetka spi. Ko se zbudi, pa ga odžene s smrčanjem in ga naskoči ona.
ZANIMIVOSTI
Špaget Marion ima na svojem hrbtu 4 nogo, ki je dolga 56cm in iz katere, ko vidi Marjetko, špricne zelena sperma, ki oblodi ograjo. Ta začne plesati in mukati, naslednji dan pa se pomnoži."
Nato sva odšle iz Živalskega vrta in se ustavile pri sladoledarju. 6 in 7 letnike sva metali v restavracije, ker nama niso pustili do sladoleda. Nato sva sladoledarja oropali in se najedli. Začela je naju loviti policija.
20. marec 2013
u66509
u66509
Kmalu so naju ulovili. Ampak, ko so se pripravljali, da bi naju vklenili, so ob dotiku na nas začeli razpadati. Tako sva se osvobodili. Začeli sva igrati Wizard101. Kar nekako sva prišli notri v igro. Pisalo je, da sem jaz Rachel AngleShade in da je Nina Natalie DragonFlame. Prišli sva v Pet Paviljon Kupili sva si samoroga ki sem mu dala ime Kolaček. Nina pa si je kupila zmaja ki mu je dala ime Džungelska roža. Bruhal je zeleno kri v resnici pa je imel rumeno.
Je kratek next sam če bo kdo začel brat bom več pisala
20. marec 2013
u43225
u43225
Ellena je skočila ja samoroga in ga začela posiljevati. Pravzaprav je hotel samorog naskočiti njo, vendar mu ni uspelo, ker je imela El glavo na kapi namesto kapo na glavi. Nato je samorog odkril delček neke mulekole v El. Začela sem kričati in se z zmajem peljala po železnici, ki je vodila v morje. Našla sem muho živognilko, ki me je napadla. "Ker si me pojedla in lizala očala!" Je rekla in zmaj se je muhe ustrašil zato je začel delati domačo naloga. Ravno, ko je računal a+21x7=233 je muha pojedla moje lasje. Prišla je El, ki je bila na samorogu. Šla je po zrak in samorog me je rešil pred muho tako, da jo je posilil. Muha ga je pičila v rit in njemu se je vnel jezik in ni mogel na površje.
Z El sva se pojavili v Minecraftu. Bila je noč in prišli so zombiji. Začela sem graditi stopl in zombiji me niso dosegli. El tega ni znala. Ker se je ustrašila in skočila v vodo se ji je strgal moderc. Priletel je enemu zombiju na glavo, ta pa je zaklical : "Ženska je!" Pognali so se za El, jaz sem pa samo gledala, kako so jo začeli slačiti. Ko je že bila naga in jo je zombi ves napet držal za noge, da jo posili, se je zdanilo. Zombiji so izginili. El je šla na travo. Zaradi tega,ker je bila trava tako mehka in ji je masiralo noge je doživela orgazem.
Ka pol kejk je bralceu x d
21. marec 2013
u66509
u66509
Nekaj nama je zaštekalo v glavi in v najinih možganih je bil računalnik. Lahko sva šli na internet, vse... Nhiče ni vedel kaj počneva. Tipkali sva tako, da sva si zamislili besede in to je prišlo natipkano na Google-u. Največkrat sva gledali telebajske na youtube-u. Včasih pa sva čarali in imeli palico za izgovarjat uroke. Skupaj s telebajski sva se valjali po travi. Pa tudi slikali sva se z njimi. Nato pa je Telebajsa Lili rodila punčko z imenom Črapka.:
Bila je še majhna, a je po nekaj sekundah začela izgovarjat svoji dve prvi besedi, ki sta bili: spolni odnosi. Tako vsi telebajski vzgajajo otroke. Ker se je telebajsa Lili seksala z telebajskom TinkiBikinijem ima Črapka modro televizijo na trebuhu. Prišel je marsovec, ki je začel imeti spolne odnose s telebajso Po:

Po


Marsovec

Otrok
Nekaj časa so nehali s spolnimi odnosi vendar sta pol začela še Dipsi in Zajček dougouhec...
21. marec 2013
u66509
u66509
zgleda da nihče ne bere
24. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg