Forum
Pisala bom zgodbico ki nosi naslov : ηαραčηα ℓנυвєzєη - malo bo resničnega , saj bom pisala tudi po svojih lastnih izkušnjah. Polovico bo zmišljeno. Napišite : ZAČETEK ALI PA NEXT če želite da začnem zgodbico pisati !
21. marec 2012
u45227
u45227
Začetek
21. marec 2012
u25153
u25153
nexti.!!!!!!!
21. marec 2012
next
21. marec 2012
krn neki
21. marec 2012
Bila sva v parku. Igral mi je kitaro jaz pa sem pela najino pesem , ki jo skupaj igrava in pojema. No v bistvu on igra jaz pa pojem. Najbolj mi je všeč , ko zapojem ''še vedno te ljubim '' , takrat me vedno tako čudovito pogleda in se mi nasmehne. Takrat začutim , kot da bi ta stavek namenil ravno meni , samo meni. Počasi sva odpela , nato me je objel. Približala sva se z ustnicami in........... Ravno takrat mi je zazvonila budilka. Prostneta reč ! Spet ta budilka ! Zagrabila me je misel , da bi jo vrgla skozi okno. Toda takrat sem se spomnila na šolo , ki je na noben način nisem smela zamuditi. Hitro sem vstala iz postelje , ter še nekaj časa razmišljala o sanjah. Naličila sem se in oblekla nato pa odhitela v šolo.Na hodniku me je že čakala moja prijateljica Lea. Vedno me čaka pri moji omarici in mi sporoči sveže novice. prihitela sem do omarice in zaklicala proti njej '' kaj bo dobrega '' ter jo gledala , dokler mi ni odgovorila. '' Verjetno nebo nič dobrega '' je povedala in skomignila z rameni. Takrat me je zaskrbelo. Najraje bi jo zadavila , če ne spravi že iz ust '' sem pomislila nato pa spet vprašala '' je kaj narobe ? '' in jo zamišljeno pogledala.
Jaz , Kate :Lea , moja BFF :desno je ona levo pa jaz
21. marec 2012
mislim ona je levo jaz pa desno
21. marec 2012
u25153
u25153
next.!!!!!!!!!!!
21. marec 2012
nextam zdaj . ta del posvečam : nikica - piki

Rekla je , da mi pove med glavnim odmorom , saj moramo takoj v učilnice. 1. letnik ni kar tako , pa še 8 ur imamo danes. Čeprav mi je najbolj važno , da ga bom videla. Ljubim ga kar nekaj časa , Leji pa ves čas pravim o njem. Če pa je tako lep... Stopila sem v razred 1.c in ga zagledala.... OMOJBOG kako je popolni.... Nekaj časa sem ga gledala v oči in pogled mi je vrnil . Potem pa se je začel pouk. Prvo uro je bila ANATOMIJA , to sem najbolj sovražila. Nazaj sem na klop dobila listek. Na njem je pisalo : V glavnem odmoru pri stebru 1. Nejc . Nee ! Toda nimam izbrie. Moram iti , le kaj mi bo Nejc povedal. Ljubim le Mihaeala in tega nemore nihče spremeniti. Videla sem Mihaela , kako je gledal druga dekleta pri pouku. Kar malo ljubosumna sem postala. Pri sebi sem si ponavljala , da sem ''lepa'' in da se zato nesmem preveč sekirati. Mihaelov najboljši prijatelj je Sven. Vedno sta skupaj , zato skoraj nimam priložnosti , da bi bila sama z Mikom. Mike ga kličemo =) . Po pouku sem ga nekaj časa opazovala. Izvedela sem , da igra kitaro tudi on in Sven. Moram se prijaviti na kitaro ! Upam , da ga bom tudi tam srečevala. Moja želja lahko hitro postane resnična , samo kitaro rabim in mamino dovoljenje. Aja in denar za vsaki mesec (: . Toda mamo bom že nekako pregovorila , konec koncev imamo kar veliko denarja. Nekaj časa sem še strmela v Mika , ki me je sam gledal. Mislila sem že stopiti do njega , ko sem se spomnila na listič , ki sem ga pri ANATOMIJI prejela od Nejca. Takoj sem stekla do 1 stebra... Tam me je že čakal Nejc. '' Živijo'' me je vesel pozdravil. '' Hey '' sem mu z nasmehom odvrnila.
21. marec 2012
u25153
u25153
nexti.!!!!!
21. marec 2012
čakaj malo ne da se mi zdaj pa z sošolko se menim. nasledni del bo tut tebi posvečen sam ko se mi bo dalo
21. marec 2012
u25153
u25153
oooo piki si pa tenkju*
21. marec 2012
nzk haha
21. marec 2012
ta del spet posvečam nikica - piki !
''Moram ti nekaj povedati '' mi je rekel , jaz pa nisem pričakovala nič doberga. '' Povej , ker se mi mudi '' sem mu odvrnila in čakala , da mi bo povedal kar mi je mislil. '' Vate sem zaljubljen zato nebom okleval.. Bi bila moja punca ? '' me je vprašal in zaskrbljeno v zadregi gledal. '' Nemorem '' sem odvrnila in se že odpravila. Prijel me je za roko in me povlekel nazaj '' Zakaj ne '' me je vprašal začudeno. '' Ker pač ne. Ne ker si grd ali kaj takega ampak razumi , moje srce je oddano. Nemorem te uslišati '' sem še povedala nato pa sem se mu iztrgala iz prijema in se odpravila v učilnico za MAT, ki smo jo imeli 2. uro na urniku. Spet so se moje modre lesketajoče se oči zazrle v prečudovitega Mika ♥ Moje srce bije samo zanj , moram ga nekako osvojiti. Hočem mu postati všeč , pa če bo to nevem kakšen način. Glavno da dosežem bistvo. Nato smo dobili vaje na listu in smo jih reševali. Po 3. uri Kemije je sledila malica , ki smo jo vsi že nestrpno pričakovali. Vsedla sem se poleg moje BFF Leje. '' Veš kaj sem opazila '' me je vprašala. '' Kaj '' sem vprašala medtem ko sem srkala sokec z okusom pomaranče. '' Med tabo in Mikom je neka kemija pomoje '' mi je povedala in dvignila obe obrvi. '' Kako veš '' sem jo vprašala v zadregi. '' Pri matematiki te je kar nekaj časa gledal , verjetno je več časa namenil tebi kot pa listu na katerem smo morali delati vaje '' mi je povedala in nadaljevala z pitjem . '' Aja , kako lepo '' sem odgovorila in zadovoljna jedla. Po malici smo imeli še 20 min odmora do naslednje ure , Naravoslovja. Do mene sta prišli 2 važički ki mi greta najbolj na živce : Tina in Ana.
Pravim jima lutkici ker sta tako nališpani in urejeni. Delata se pametno skoraj vedno.
Tina in Ana :
[img]http://desmond.imageshack.us/Himg811/scaled.php?server=811&filename=yua2girls.jpg&res=medium[/img]
Levo : Tina___Desno : Ana
21. marec 2012
rabim 2 nexta tokrat če hočete da nadaljujem
21. marec 2012
u25153
u25153
next.nexyt.!!!!!!!!
nexti.!!!!!!!
hočem next.!!!!umrla bom.!!!
21. marec 2012
Ana in Tina sta nekaj časa buljii vame nato pa je Tina Ani rekla : '' Umakni se , sama se bom pogovorila z to mrho '' ter ji namenila oster pogled. Ana je res ubogala in se umaknila. KO sva z Tino ostali sami je načela pogovor . Zdelo se mi je brezvezno poslušati to kozo ki mi gre tako na živce...toda preprosto morala sem jo prenašati. '' Kaj bi rada ? '' sem jo nezainteresirano vprašala in pogledala . '' Samo to ti povem : Prste stran od Mika , drugač nebo dobro , vsak tvoj korak opazujem in glej da česa neboš obžalovala '' je rekla in me pogledala kot da sem največja grdoba na svetu. '' Ti mi že neboš rekla , kur*a '' sem ji odvrnila. Nato me je focnila po licu jaz pa njo 2x nazaj. Do naju je stopil nek fant in se postavil zraven mene . Jasno in glasno se je zadrl : NEHAJTA ! In počakal da je Tina odšla. Bila je videti jezna , jaz pa nič drugačna. ''Si OK ? '' me je vprašal in pogledal . '' Ja , hvala . Ta punca mi gre na živce in ona je zadnja , ki mi bo ukazovala '' sem mu povedala in se namrščila . '' Če ti tako praviš . '' je še dodal in se nasmehnil . '' Aja .. kje je vljudnost... Ime mi je Tim ... ti pa si ?? '' je povedal v zadregi . ''Oprosti , čisto sem pozabla. Ime mi je Kate. Lepo ime maš '' sem mu povedala in ga pogledala. Nato sem se za nekaj časa zamislila in se spomnila na MIka , borila se bom zanj in na kitaro se moram prijaviti. Sploh pa ne nameravam imeti nič resnega z Timom , samo moj najboljši prijatelj postane lahko če želi . '' Bi bil moj BFF ? '' sem ga čez nekaj časa z zanimanjem vprašala. '' Seveda , z veseljem '' je odvrnil. '' Lepo to se vidima pol morem k pouku čaw '' sem povedala in odhitela . '' Čaw '' je še zaklical za mano
ja spet je to bil del za : nikica - piki
Tim


21. marec 2012
rabim 2 nexta
21. marec 2012
no
21. marec 2012
next
21. marec 2012
še 1 next
21. marec 2012
no do ju3 napišite še 1 next pa potem ju3 nextam
21. marec 2012
čakala bom ju3 tak še ob 3h morem v šolo -.-
21. marec 2012
no
22. marec 2012
zdaj pa še en del za : ena že
Nekaj časa sem še razmišljala o Timu , kako je srčkan ipd... Nato pa sem se spomnila na Mika , ki ga že od nekdaj ljubim. Žalostna sem bila , saj sem vedela , da me verjetno nebo uslišal. Ko smo imeli še nekaj minut do pouka me je prijateljica odvlekla na samo . ''Kaj ti je , da me tako vlečeš ?! '' sem vpila za Leo. ''Sedaj moraš izvedeti. Zelo hudo bo , zate ! '' je presrašeno govorila. '' O čem neki govoriš ? '' sem jo ogorčeno vprašala. '' Malo prej je Tina prišla v zvezo z Mikom'' je povedala in me žalostno pogledala '' KAAAAJ ?! '' ni mogoče ! neeeeeeeeeeeeeeee ! vpila sem in začela jokati. V razredu so me videli vsi toda bilo mi je vseeno. Stekla sem domov sredi pouka , pa me ni brigalo če dobim neopravičeno uro. Zakaj ljubezn vedno tako boli samo mene , zakaj ? Tina , ta plastika pa je v momentu skupaj z njim ! Mar bi ga morala tudi jaz vprašat ? Bi se mogla oblačit kot ona ? Kot kur*a ? Jokala sem kot mali otrok in se zaklenila v sobo. Ves dan nisem šla ven. Naslednji dan sem se zjutraj zbudila z glavobolom. Vrtelo se mi je in stekla sem na WC ter bruhala. Bila sem bolna , samo zaradi Mika. Nisem morala v šolo in Leji sem poslaal SMS : '' Lea , sory , danes me nebo v šolo poveš plis ? Bruham , vročino mam , vrti se mi pa glava me boli. Verjetno je kriv Mike in njegova nova punca Tina . Hvala če poveš '' Kate.
Legla sem na posteljo in skušala zaspati. Toda misel na Tino in Mika mi ni dala miru. Moram ju nekako spraviti narazen , pa če bo to zadnje , kar napravim !
22. marec 2012
next ♥
22. marec 2012
neext
22. marec 2012
ja bom nextala zdej
22. marec 2012
Odpravila sem se na računalnik in se vpisala na FB. Spomnila sem se , da imajo tudi v šoli 1 dve uri računalniškega. Opazila sem , da je dosegljiva Tina. Nisem je želela kliknit toda ona me je sama.
t - tina j - jaz
t - kje si , koza ? si se vstrašla prit u šolo ? hahah
j - eh ne lapaj lajdra plastična. bolana sem
t - in kaj pol iščeš na fejsu ? bolnik. haha
j - se te nč ne tiče.
t - oja pa se me zdaj je Mike moj veš. prste boš morala umaknit stran od njega drugač nebo dobro !
j - ti si zadnja ki mi boš ukazovala , koza
Potem sem se izpisala. Tako mi gre na živce... Odločila sem se , da ji nastavim past , saj se nobenemu cute tipčku nemore upreti , pačetudi je v zvezi z enim ji 1 ni dovolj. Toda najprej moram najti nekega tipčka in ga pripravit do tega , da se z njo poljubi pred Mikom , potem bo plan izpelan. Naj Mike vidi , kaka packa je. Presotanek dneva sem želela nameniti počivanju , vendar me je nekaj vleklo ven na zrak. Odločila sem se , da res grem. oblekla sem se in odpravila na sprehod po naravi


22. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg