Forum
hej!
ime mi je Nana stara sem 16 let.mama mi je umrla ko sem imela 13 let. oče pa se je poročil z Katarino. Katarina mi je mačeha in ima dva dekleta Tadejo in Lariso.

jaz:oče:mačeha:larisa17 let)tadeja:

15. junij 2013
u126608
u126608
Next
16. junij 2013
hvala za neksta
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
moj oče je predsednik zda in Katarina je manekenka smo bogata družina. moji sestri so važički jaz pa sem običajno dekle. Sem pevka znana kot rita ora. Zmeraj imam lasuljo ko delam posnetke in imam nastope. Larisa ima fanta luko, Tadeja pa Andraža. oba sta največja frajerja na šoli. Imasta skupino fantov v njej so še:Miha, Lovro, Mark
jaz sem zaljubljena v Miho ampak to nihče ne ve.
18. junij 2013
luka
Andraž
miha
lovro
mark


18. junij 2013
(Drrrrrrrrrrin drrrrrrrrrrrrrrrin) udarim po uri in pogledam koliko je ura je 5 zjutraj. Pogledam še Kater dan je danes. Danes je nedelja. Zelo čudno je zakaj mi je budilka zvonila ob 5 zjutraj. Kar naenkrat mi v sobo udre Oče in reče » danes imaš koncert vi Parizu in Katarina o tem ne ve samo da greš z mana na sestanek v Pariz.« Mačeha o tem nič ne ve saj bi hotela da pojeta z mano njeni hčerki, ki pa one nimajo posluha. Pakirala sem stvari v kovček vanj sem dala deset kratkih majic, deset kratkih hlač, dolge hlače. hlač mislim da sem dala deset in deset majic z dolgimi rokavi. Dala sem na vrh blond lasuljo. Oblekla sem se v to:Pojedla zajtrk in pri vratih naju je prišla iskati limuzina. Svoj kup kovčkov sem nesla v avto. Ko sem zapirala vrata sem zagledala rolko v kotu prijela sem jo in jo dala v prtljažnik. Usedla sem se sedeže in zagledala televizijo prižgala sem kanal in začela gledat neke filme ko končajo jo ugasnem in začnem poslušati MP3. Ko se zaustavimo smo bili na letališču za Miami. Živim pa v Londonu. Prišli smo v letalo in tam sem zaspala. Zbudil me je oče da smo pristali. Izstopila sem iz letala. In spet prišla v limuzino. Po par minutah pridem pred hotel. Vstopila sem in šla v hotelsko sobo. In stvari dala v omaro v sobi ki sem si jo dobila moj oče je hotel drugačno. Prišla sem v očetovo sobo in ga vprašala » lahko grem ven« on pa reče »ja lahko greš za 1 uro« šla sem ven. In tam zagledala neko dekle ki me je ogovorila »oj ime mi je Taja« jaz pa » oj jaz sem Nana« skupaj smo bile uro ko sem ji rekla da morem iti domov. Doma sem pela pesem ki sem mogla zapet. Po vajah sem se ulegla na posteljo in zaspal.
21. junij 2013
next
29. september 2013
u161037
u161037
a ti je res ime nana
04. januar 2014
no nana je moj vzdevek drugače pa ta zgodba je ff
05. januar 2014
u161037
u161037
ja ja zastopm ok
05. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg