Forum
u170349
u170349


NAMIŠLJENI PRIJATELJ - 1. DEL

"Poglej John nič več nisi z otroci! Oddaljila sva se in to me muči! Postal si zapjana opica! In tako ne gre naprej. Izgubil si delo kot novinar in kako naj shajamo s samo 200$ na mesec, ki jih dobim od socialne? Ne morem. Pa še tvojo kazen za vožnjo čez rdečo luč morava plačati! In mislim, da je zate bolj pomembna pijača, kot pa resnično življenje! In John, zapuščam te." zadnji stavek je rekla bolj potiho. Johna je vrglo iz tira. Trikrat je močno udaril Mario, ki se mu je končno postavila po robu, a ni pomagalo. Johna je še bolj razjezilo. Mala deklica Ally, ki je sedela na stopnicah in s strahom v očeh gledala kako očka pretepa mamico je skoraj bruhnila v jok, če ne bi prišel starejši brat Mihael in jo zaščitnško objel preko ramen bi najbrž pritegnilo pozornost staršev. "Pšššt, pridi greva v posteljo. Danes lahko spiš pri meni, če hočeš," je rekel Mihael. "Mislim, da bom v redu," je rekla desetletnica in potiho, da jo očka ne bi slišal odšla nazaj v svojo sobo. Čez čas je tudi Mihael odšel nazaj v drugo nadstropje.
Deklica je skušala zaspati, a ni morala. Po glavi ji je še kar rojil prizor kako grozljivega očka ima. In kaj bo zdaj z njeno družino? No, saj prave družine tako ali tako ni imela. Vedno je bil kakšen delček sestavljanke preveč ali premalo. Pravih prijateljev v šoli ni imela. Še s svojim bratom se je na trenutke hudo sprla. Pa vendar to ni bil običajen prepir med sestrico in bratom. Mihael je od očeta tako rekoč podedoval nestrpnost, bil pa je tudi hitre jeze. Vendar jo je na trenutke znal potolažiti, tako kot malo prejle.

---

Heej and hooj!

Sem nova na igrah in že dolgo sem si v glavi izmišljevala eno tako zanimivo zgodbo. Mogoče od začetka še ne bo vendar ko bo prišu po kakšnih 5 delih not namišljeni prijatelj se bo vse začelo odvijati ampak ... ok ok ne smem vam izdat! In pa prosm da na moji temi NE OGLAŠUJETE!! Drugače vas blokiram tud če berete zgodbo. ok zdei pa brž napiši next ;-)) ps. opravičuje se če je kej napak...

Ali ti je bil prvi del všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. april 2014
next
26. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg