Forum


12. avgust 2013
Živjo, moje ime je Alende in sem navadna najstnica z VELIKO problemi! Če vas zanima, kakšne probleme preživljam, komentirajte mojo zgodbo-lahko pa tudi le berete-če vam paše
12. avgust 2013
Torej, da začnem-sem najstnica Alende in pišem se Trouble, grozen priimek, če mene vprašate. Vsi sošolci na šoli ne zafrkavajo, posebej zanimivo pa je še to, da sem tudi v resnici ena VELIKA težava. Hodim v osmi razred osnovne šole Bogomirja Salvazorja in v vseh najstniških cajtngih piše, da so tam same ZGUBE! No, saj se ne pritožujem, da nisem zguba, samo ni ravno prijetno, če te zafrkava cel class!
13. avgust 2013
Zaljubljena sem v najbolj popularnega tipa na šoli, a me sploh nič ne opazi, kar mi resno povzroča bolečine. Ni ČUDNO, če pa sploh nisem lepa, pa bi bila rada in zapovrh tega sem še ZGUBA, kot sem povedala že prej. Sicer imam lep obraz in lepe kodraste lase, ki so najbolj moderni na šoli, ampak nimam lepe postave. Stavim da ste zdaj pomislili, da imam VELIKO kilogramov preveč, toda jaz imam veliko manj kilogramov, kot bi jih morala imeti navadna najstnica. V bistvu sem bolj podobna okostnjaku, ker sem ZELO preklasta. In, ali veste zakaj? No, zdaj sem stara 15 let, in pred dvemi leti sem bila anoreksična. To je "grozno", verjemite mi, zato nikoli ne počnite tega, kar sem jaz.Že, ko sem bila majhna, sem malo pojedla, toda zdaj sem to hrano, ki sem jo pojedla, ZELO nasilno izbezala iz želodca. SORRY za nagnusne dela, vendar sem ZARES to počela. Bila sem že skoraj bulimična. Šla sem k zdravniku sama od sebe, ker sem vedela, ta tako ne gre več naprej. Seveda sem staršep poskusila prekriti dogajanje, vendar sta kmalu izvedala, ker ju je poklical zdravnik, ki me je pregledoval. No, potem sem se pozdravila in začela spet "normalno" jesti, vendar sem ostala suha, preklasta in brezbarvna najstnica-in ZDAJ sovražim to!
23. avgust 2013
next
23. avgust 2013
No, dovolj o tem! Torej, imam najboljšega prijatelja, Casperja, ki mi je res v oporo. Pred enim letom, ko sem imela lepšo postavo, mi je povedal, da je zaljubljen vame in mi dobesedno izpovedal ljubezen, potem pa mi je povedal, da bi bil rad le moj najboljši prijatelj, in to je TO! V mojem razredu, 8.d-jem, nisem z nobeno punco posebaj prijateljica, saj so vse domišljave in me imajo za piflarko, kar sigurno NISEM! To mi govorijo le zato, ker imam "debilna" okrogla očala in zaradi tega izgledam kot PIFLARKA! No, zdaj me to ne moti več tako zelo, ker vem, da res nimam dobrih ocen. Osmi razred se mi zdaj zdi najtežji razred v osnovni šoli, ker mami pobesni, ko domov prinesem zelo slabe ocene. Dvojko ali pa "vsaj" cvek domov prinesem najmanj enkrat tedensko. Kriza, vam rečem!
24. avgust 2013
next
24. avgust 2013
Zbudila sem se zgodaj zjtraj,ura je morala kazati šele nekje na devet zjutraj-ta ura je zame zgodna ura, saj sem zaspanka in sem pred pol leta spala do dveh popoldne-huudo!. Ker nisem še vedela, koliko je ura sem pogledala nanjo in ura je kazala na deset čez deset. FALILA sem!!! Komaj sem se pretegnila v postelji in se zvalila s nje, spila kozarec vode in jo v naslednjem trentku izbruhnila iz sebe, saj sem začutila ostro bolečino v hrbtenici. Zakričala sem...in kričala...in kričala, dokler ni v mojo sobo pridervela mami in se začela dreti name, da bom zbudila MLAJŠO sestro Nancy, ki lepo spi v svoji sobici in zraven na ves glas momlja. Super, sem si mislila, "boli me hrbtenica in nato pride mami in se začne dret name" (ful fajn, ne?).
24. avgust 2013
next
24. avgust 2013
next
24. avgust 2013
Iz sebe sem zdrdrala opravičilo in odšla na stranišče. Nato sem šla v dnevno sobo, kjer je oče že imel prižgan računalnik in tv, na katerem je bila ponovitev moto gp-ja. V skodelico sem si natočila mleko in si iz omare vzela čokoladne kosmiče. V sobo je čez pet mint pridrvela Nancy in začela navdušeno skakati po kavču. Zavpila je: "Mami mi je povedala, da se selimo v Francijo!!!" Ojoj, sem pomislila, ko se mi je zaletelo.
26. avgust 2013
nexttttt+ nova bralka+ ful fajna zgodba
30. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg