Forum
hey! sem Selena stara sem 18 let in sem običajna najstnica...Moja najboljša peijateljica je MileyŽivim v bogati družinimama in oče
15. december 2013
Zjutraj zazvoni budilka brm-brm izklopila sem jo in se ovila v mojo toplo odejo in zaspala čez 15minut zaslišim mamo ki se dere Selena vstani da ne boš pozna in že sem slišala kako so se vrata zaprla odšla je v služo ko sem vstala je že pred posteljo stala Demi in me prosila naj ji pomagam pri oblačenju kajti ne ve kaj bi si oblekla stara je 15 let in včasih je zelo lena odločila sem se da ji bom pomagala odšle sve v njeno sobo kjer sem ji pokazala kaj si naj obleče potem pa je stekla v jedilnico na zajtrk jas sem se pa še hitro na ličila in oblekla ker je zunaj zelo toplo sem se odločila za oblekico.


Hitro sem stekla do jedilnice pojedla zajtrik vzela torbi in se odpravila na pod do šole. V šolo hodim peš. Ko sem prišla do naslednje ulice me je tam že čakala Miley. Še pozdravile se nisve dobro že je začela govoriti Veš kdo me je dodal na fb-ju justin hodi v 1. letnik in miley je vanj zatreskana že pol leta... Nasmehnila sem se ji in jo vprašala kaj je bilo potem rekla je da jo je kliknil na četu in da jo je povabil ven, dogovorile sve se da po šoli gre k meni in greve v šoping in da jo uredim za zmenek...
15. december 2013
Ko sve bile v šopingu sva si kuple mnogo stvari med temi je bila tudi Mailyna oblekca za zmenek!!Ko sve prišle domav sem jo še naličila in uredila laseIn že je bil čas da se odpravi zaželela sem ji srečo in že je več ni bilo. Vrgla sem se na posteljo in premišljevala o tem da bo moja bff že jutri imela fanta jas pa sem še vedno samska in ob teh mislih sem tudi zaspala. Tukaj še ena slika Justina:


15. december 2013
Zjutraj sem zgodaj vstala še v pižami sem šla na zajtrk mama je še bla pri mizi a ne za dolgo mudilo se ji je v službo tako sem ostala sama ura je bla 7 in šla sem zbudit Demi potem se pa oblečt in uredit.
no hiter sem spakirala stvari za v šolo in se odpravila videla sem Maily ki stoji na vogalu ulice in čaka na najin pogovor j(jaz) m(maily) :
j:hey
m: oj
j: kako je blo kaj včeraj?
m: noo ja ves čas meje sam o tebi spraševal! in mi tud rekel da je vate zaljubljen ampak brez skrbi tam sem se zaljubla že u enga Davida in se dobiva danes po šoli v parku
j: ampak.. (ustavla me je)
m: brez skrbi si lahko Selena ker vm da globoko v srcu čutiš nekaj do njega
j: to je že res ampak nevem no...
m:ja ko te bo vprašu za zmenek reč ja ok?
j: ok no na tvojo željo
Že sva bile pred šolo in tam je čakal tudi Justin vprašal je če lahk govori z mano in najin pogovor....
15. december 2013
Justin (Ju) Jaz (J)
Ju: Hej (sladko se mi je nasmehnil)
J: Halo (nasmeh se mu vrnila)
Ju: hmm… ja no hotel sem te vprašat če bi šla danes po šoli z mano v slaščičarno.
J: rekla sem ja
Ju: ok se vidva moram v šolo
Obrnil se je in mi namežiknil bil je rez lep in njegove oči so tok lepe da bi se najraje stopila. Med poukom je bilo brezveze kod po navadi in bližal se je čas ko bo konec pouka. Zazvonilo je in odpravila sem se proti izhodu skozi vrata sem videla Justina ki me čaka in ko me je zagledal se je nasmehnil in prišel proti meni in me sladko objel. Odpravila sva se proti slaščičarni sedla sva se in naročila dve veliki sadni kupi med tem pa sva se pogovarjala:
Ju: hmm mislim da že veš ampak rad bi ti še enkrat sam povedal..
J: ja povej (polna pričakovanja sem se mu nasmehnila)
Ju: no ja zaljubljen sem vate
J: (nasmehnila sem se mu še enkrat) komaj sem zjecljala tist moj ljubim te ko me je že poljubil…..
15. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg