Sienna del Lett, je potomka stare italjanske rodbine DEL LETT. Poročanje princes s kralji iz drugih držav je privedlo do tega, da je Sienna mešanka vseh mogočih kultur. Je malo rusinja, irka, angležinja, italjanka, indijka, baje da ima korenine tudi iz Mongolije, Finske, Islandije, NOrveške, Nove zelandije, Avstralije, Španije, Francije, Škotske. Skratka njena kri je zmešnjava vsega. Tako tudi njen izgled. Ima rahlo zagorelo čisto polt in rdečkaste lase po očetu iz irske. Oči ima prelepe modrozelene in je visoka (173 cm). Lepih oblin in vitkega pasa je to dekle. Sienna ji je ime po Mestu Sienni v pokrajini Toskani v Italiji. KO ji je umrl plemiški oče in ji pustil le dolgove, je Sienna zbežala nazaj v Italijo, rojstni kraj njene rodbine. Imela je le 14 let. Priselila se je k teti Bernardi in stricu Francu. Bratranec Victor jo je sprejel odprtih rok. Kmalu po njenem prihodu je za hudo pljučnico Franco zbolel in umrl. NI jim pustil dolgov, a tudi velikega bogastva ne. Victor je šel služiti v vojko, da je materi in sestrični pošiljal skromen zaslužek. Bogve kako malo je zadržal zase, ali v kakšnih razmerah je moral živeti. Pozimi je zbolela še Bernarda in sienna je za zdravila porabila vse prihranke in celo v dolgove je šla. Čeprav je Bernarda Po mesecu in pol ozdravela in jim je Victor pošiljal še zlatnik več kakor prej (le bog ve, kako je moral stradati, da je premoženje pošiljal materi) se družina del Lett ni spravila iz dolgov. Nazadnje se je Bernarda odločila.
Bernarda: Sienna... lepa si na poseben, eksotičen način in pametna si. Šli bova na izlet v Benetke kjer te bo moja prijateljica izučila v kurtizano."
Sienna: Kurtizano! Teta, to je vendar prostitutka. Ne bom se prodajala za denar!"
Bernarda: Ne, to ni Prostitutka. Kurtizane so edine ženske ki imajo vstop v knjižnico in imajo dovoljenje, da se učijo in izobrazijo, res da spijo z možmi za denar, a može si same izbirajo in ti jim dajejo veliko denarja. Imajo vse privilegije, skoraj kakor moški! So edije svobodne ženske in bolj kot boš izobražena, bolj te bodo želeli!"

in tako je bilo. Bernarda in Sienna del Lett, sta se odpravili v benetke, kjer ju je odlična kurtizana Fernanda sprejela. Fernanda je Sienno očarala z znanjem in razgledanostjo, ki je bila navadnim ženam, pa čeprav plemiškim ženam neznana. Sienna se je navdušila. vedno je ljubila knjige. Teta se je vrnila v Sienno, Sienna pa je ostala v Benetkah. Čez eno leto, ko je bila stara 15 let, je bila pripravljena. Znala je jezditi, znala se je celo mečebati in streljati z lokom, brala je poezijo in preprosto bila je izobražena kot malokatera ženska.

Fernanda: Draga Sienna... danes je dan, ko boš šla z menoj. Marcell del Pittno prireja zabavo v čast svoji žeeni Luise. Tam bo mnogo potrebnih in bogatih moških.

in tako je bilo. Sienni je fernanda podarila krasno živo zeleno obleko z globokim dekoltejem. žive barve oblačil, z globokimi izrezi in zelo bogate, so ločile kurtizane od navadnih žensk. Sienna, rosno mlada eksotična lepotica, ki je izstopala med vsemi italjankami, je pritegnila pogled vsakega moškega. Proti vrhuncu zabave je do nje stopil zelo postaven moški srednjih let, lase je imel že sive a lesket v očeh je bil mladosten.

"Jaz sem marcell del Pittino. dekle, kako ti je ime, koliko si stara?"
"sem Sienna del Lett. Imam 15 let. moj gospod,a kakor pravi znani pesnik tega kraja, Mladost ni pomembna, globine užitka so pri vseh enake!" je SIenna rekla ter se vzvišeno nasmehnila Plemiču.
"Mlada, neobvladljivo lepa in še izobražena ter razgledana. BI se mi pridružila pri pijači?" jo je vprašal plemič. Sienna je dobro vedela kaj to pomeni, ''kupuje'' jo. vendar je na zabavi svoje žene, kako more? a kako naj odreče željo takšnemu plemiču, s takšnim bogastvom?
"seveda se vam pridružim Marcell!" mu je Sienna šepnila z pohotnim glasom ter si obliznila ustnice. To noč sta končala v njegovih zasebnih sobanah. VIdel je njeno rdečico, Videl njeno nenadno nerodnost. vedel je da bo zanjo prvič in res ni pričakovala od takega moškega, da bo tako nežen.

kaj je Sienno čakalo zjutraj?
odgovor izveste v nadaljevanju, ali pa poskusite sami uganiti

Kako se ti zdi?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. februar 2014
u161843
u161843
nexttt
06. februar 2014
next
06. februar 2014
hvalaa
06. februar 2014
next
06. februar 2014
Sienna se je prebudila. Nasmeh ji je segal od ušesa do ušesa. Fernanda ji ni povedala vsega. V tem delu lahko uživaš! bila je še noč in Marcell je spal ob njej. Nakar je odprla oči in zajel sapo.
"koliko je ura?"
"po polnoči je že, dragi" mu je odvrnila
"pridi, greva na sprehod po vrtu... " je rekel. oblekla sta se in se odpravila na ''vrt'' to je bila velika površina prepredena s beneškimi kanali. a bilo je lepo.
"Sienna..." je izgovoril njeno ime, tako nežno, kakor poletna sapica
"povej mi, Sienna. kaj rada počneš?"
"zakaj želiš vedeti?" mu je odvrnila. zamahnil je z roko, ona pa je nadaljevala.
"učila sem se vseh možnih stvari ki jih lahko znam.... a najbolj sem uživala v jezdenju. čez tisto toskansko pokrajino, tako lepo, tako svobodno se počutim ko jezdim... no, ttudi berem rada. romane in poezijo. vso poezijo."

minil je trenutek tišine.

"krasno dekle si, veš?"
"velikokrat so mi to že rekli." se je delala vzvišeno.
"če bi imela konja, kakšnega bi imela?"
"zakaj me to sprašuješ?" mu je vrnila. a prošnja v njegovih očehh ji je dala moč za govor.
" Konj bi bil ali bele ali črne barve. Ali vihrava kobila ali pa živahen žrebec, vseeno mi je. A moral bi biti to hiter konj, z osebnostjo, ne pohleven kot kakšna ovca. Visok konj, toplokrven, z dolgimi, elegantnimi nogami, z iskrico v očeh. tak konj ki je vzdržljiv in hiter, ki je energičen, zabaven, zanimiv."
"Sienna... veliko preveč pričakuješ od konja, se ti ne zdi?" jo je podražil Marcell.
"Dragi... veliko pričakujem tudi od moških!" mu je šepnila in pomenljivo pogledala v njegovo mednožje. Marcell je zardel in se zahahljal. Všeč mu je bil Siennin oster jezik.
"BI ostala z menoj do jutra?"
"oh,,, dragi plemiči, vi res ne veste kaj pomeni zvestoba ne? kako je kaj tvoja žena Luisse?" ga je vprašala Sienna in Marcell je v zadregi odvrnil pogled.
"torej greš?"
"da, odhajam"
"zjutraj poglej na dvorišče, prav?"
Sienna je pokimala in še nekaj časa stala, potem pa je poklicala gondoljera in ta jo je peljal (po kanalu seveda) do fernande.

"no, kako je bilo?" jo je vprašala Fernanda
"NIsi mi povedala vsega, v tem ni samo zaslužka, je tudi užitek!"
"to si morala sama ugotoviti. no, kje imaš plačo?"
"ni mi je dal... mi je pa namignil naj pogledam zjutraj na dvorišče."
"aha, tam te bo nekaj čakalo...kaj si rekla da želiš? služabnike, kočijo? vrjetno ti bo kaj takega podaril."
"rekla sem, da želim konja"
"konji so dragi,... tega ti morda ne bo uresničil..."
"bomo videli" je dejala >Sienna, legla v posteljo in blažena zaprla oči. KO se je prebudila sonca še ni bilo. poležavala je v postelji in čakala, da so ji obraz obsijali sončni žarki. Stekla je na balkon in pogledala na dvorišče. tam je stal

črn, prekrasen žrebec eleganten in vitek, popoln v svoji veličini in lepoti
Sienna je stekla po stopnicah navzdol ter prijela za vrv od konja. KOnjar ki ga ja držal je šel. Ob konju je na tleh stal velik zaboj. Ko ga je Sienna odprla je zagledala lepo lahko sedlo, ki je bilo bolj prilagojeno za dirke kot za udobje. Prelepa Črna usnjena uzda z brzdo. še pribor za oskrbo konja in zraven mošnjiček. Ko ga je odprla je zagledala pravo bogastvo. Tisto noč se je z njim spet dobila in predala sta se strastem noči. Naslednji dan je Fernanda sporočila da je Sienna opravila uk. Šla je nazaj v Sienno. Peljala se je v lepi kočiji, ki sta jo vlekla dva bela konja. V dar je dobila nekaj lepih oblek, ličila in zdravilo proti nosečnosti. konja, za katerega še ni vedela imena je za kočijo peljal konjar. Vstavili so se pred Firenzami in tam je Sienna šla do Črnega lepotca.
"Tako lep si, mlad. Mlad, divji, črni žrebec. kako naj te kličem? Zraven sedla je Sienna dobila tudi podsedelnico in sedelno torbo. v Torbi je bilo pismo.

Draga Sienna...
Ta konj je zate, pripeljan je bil iz Arabije, potomec anglo-arabca in arabke. v njem je 75%arabca in 25% angleža, razen tega, da je višji od vsakega arabca in mnogo hitrejši, nima drugih rrazlik od arabca a niti drugih podobnosti od angleža. je edinstven konj. Ima tri leta,pri 5 bo lahko tekmoval. ker si lahko, bo tvojo težo lahko nosil že sedaj. Njegov oče je imenoval Jugo, ker je bil tople rjave barve in plemenski žrebec, oče skoraj vseh v tisti čredi. njegova mati se je klicala Tropska nevihta. BIla je čiste bele barve in zmagovala je na vseh dirkah. Ta konj ima največji potencial. Sprašuješ se, kako sem ti ga v eni niči dal pripeljati iz Arabije... ni bil namenjen tebi. Namenjen je bil mojemu nečaku, sinu mojega brata, za 17 rojstni dan. Premislil sem se, konja dal tebi, ne skrbi, dobil bo darilo, najboljše skovan meč in dobrega belega kastrata. Dobro skrbi za tega konja, ni bil veliko jahan. z vso ljubeznijo, tvoj Marcell
ps.: upam da se še kdaj vidiva.

____________________________
Sienni so v oči privrele solze. Kako krasen moški! le nekoliko nezvest svoji ženi. Sedlo je položila na žrebčev hrbet in Zauzdala ga je. Brzda, koviska reč v ustih ga je strašansko motila, očitno je ni bil vajen. Sienna je brzdo pospravila. Zaupala je v konja, da jo bo tudi brez brzde ubogal. Ni vedela, a čutila je kakor nekakšno vez med njima. Zavihala si je obleko (spodaj je imela damske jahalne hlače) in zajahala je žrebca. POletela je z njim skozi nebo in čez travnike. KO se je večerilo se je vrnila. SLužabnica, ki ji jo je podaril MArcell, Rebecca, jo je vprašala kako jee bilo.
"ne veš... kakor v mojih najlepših sanjah. kakor da bi bla poglobljena v najlepši sen. in v obraz mi je bičal veter , ki je imel vonj po morju, kakor Maestral."
"moJA GOSPA, Pravkar ste povedali njegovo ime!"
"sem res, rebecca, kdaj? in prosila sem te da me ne kliči gospa, tako stara sem kakor ti, če ne mlajša."
"prav... Sienna. poglejte , ime: Beneški Maestral, Divji Maestral, Črni sen, Divji sen, Beneški sen, Sen.
"prav imaš Rebecca, izbrala mu bom eno od teh imen! pridna." v tem ju je zmotil konjar.
"Sienna del Lett, povabljena si na zabavo Giovannija MOnteBellija.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1. je Sienna šla na zabavo?
2. Predlogi za imena?
3. kakšna se vam zdi zgodba?
4.delam predolge nexte?

prosim nekaj nextov, pa napišem še kej, ne obljubim da bodo vsi tako dolgi, ali da bodo redni, se bom pa potrudila :* hvala vseem
06. februar 2014
1. je Sienna šla na zabavo?ja
2. Predlogi za imena? hm glede na to da se njegova starša kličeta po vetrovih bi bil kak Monsun pomojem uredu.
3. kakšna se vam zdi zgodba? uredu.
4.delam predolge nexte? ne!
06. februar 2014
hvalaa
06. februar 2014
počaka še en next in napišem
06. februar 2014
next+nova bralka
06. februar 2014
Tnx

bom poskusila že zdej en next napisat (ampak bo kratek ker me mama preganja)
06. februar 2014
Sienna je Šla na Giovanijevo zabavo. Pila je žlahtno vino, pogovarjala se je z moškimi in si z njimi izmenjavala duhovite komentarje in pripombe, deležna je bila mnogih komplimentov, a to noč si Sienna ni izbrala nobenega, čeprav jih je kar nekaj plesalo okrog nje, kakor mački okoli vrele kaše. Pred polnočjo pa je Sienna že hitela proti koččiji in žrebcu, pri kateremu je izbirala med imeni Divji maestral in Beneški sen. Nazdnje se je odločila za Shetan, kot je bilo ime velikemu vojskovodji v Arabiji, imel naJ BI imel tudi kobilo, Jinnah ki je po Shetanovi smrti imela mladicka, crnega in divjega, ki so mu dali ime Shetan. Kakorkoli, poimenovan zrebec in veselje ki ga je Sienna obcutila ko je jezdila z njim, sta ji dala neko voljo do zivljenja. Ze navsezgodaj zjutraj je Sienna z vrvjo privezala Shetana na kocijo in pognala vprezna konja.

ko je le prispela v Sienno, Jo je pricakala prestrasena Bernanda.
"sienna, CE ne odplacava dolgov, me bodo vrgli v zap or za 5 mesecev. Ne bom zdrzala, moj zdravje je prekrhko."
"Teta, ne skrbi! Sam plemic, Marcell je prezivel noc z mano. Poglej konja ki sem ga dobila od njega!"
"Super, lahki game boom prodali!" Je vzkliknila, Sienna pa je v grozi zmajala z glavo.
"Teta, no potrebe, dobila stem mosnjicek cekinov, s to sluzbo bomo obogateli!"

-----------------------------------------
1.oprostite da je brez sumnikov, pisem s tablicnega racunalnika
2. Jutri pride daljsi next
3. Bodo odplacali dolgove?
07. februar 2014
u151249
u151249
Neeeeeeeeeext :'3
07. februar 2014
07. februar 2014
Sienna je še tisti večer tekla do vseh možnih zddravilcev ki jim je dolgovala denar, vse je odplačala. Naslednji dan je imela že nekaj novih moških... z plemičem Antoniem Di cappucinijem, se je zmenila za vsak četrtek, nad njo je bil navdušen... sploh pa se je nje držal slovez ''beneške'' kurtizane, ker je bila izobražena v benetkah in beneške kurtizane so veljale za najboljše. Angelo Batulett jo je prosil za vsak torek. Tako je imela torke in četrtke zasedene, ostale dni pa je ''snubce'' menjavala. Pietro, Mario in Luigi Batenna, so si jo lastili ob ponedeljkih. srede popoldan je prevzel plemič Vincenzo BOticelli, sredo ponoči pa
Francesco. Nedelje sta si lastila Bruno in Paolo Merrell, v torek zjutraj pa si jo je polastil Michell iz Firenz.
Iz Verone je pripotoval Georgio Manfredi, ki je z njo preživel cel petek in soboto. Po mesecu takih dni, si je Sienna z denarjem kupila palačo. Ne veliko! Imela je dva dela. V enem delu so bili kuhinja, jedilnica, tri spalnice (za victorja, Bernando in služabnico) kopalnica, dnevni prostor. v drugem delu, ki je bil manjši del, pa je bila le ena ogromna spalnica, samo za Siennin posel. >Oblek je imele že vsaj ducat in sproti je kupovala nove in prodajala stare.ko sta Michell in Sergei iz Firenc odšla nazaj v Firenze, so se Sienni sprostla vsa jutra. Tako je zajahala Shetana in dirjala in dirjala po poljih in travnikih.

Nekega dne, ko je počivala v travi in je končno pozabila na to da je kurtizana, jo je zmotil glas
"Si ti tista, ki mi je ukradla konja?" Sienna je prestrašeno odprla oči in skočila pokonci.
"ne, ne! dobila sem ga v dar od Marcella del Pittno!"
"ja in on je moj stric"
"ti si tisti njegov nečak?"
"ja, Marcellov brat se je odselil v Mongolijo kjer se je poročil za Rusko-Romunsko princesso. Ime mi je Dominik Lucian Del Skyland"

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
1. ok next?
2. bo Lucian zahteval ''svojega'' konja?
3. se bo med njim in Sienno začela romanca?
4. nekaj nextov pa nadaljujem :***
07. februar 2014
next
07. februar 2014
u151249
u151249
Povedati moram,da berem več zgodbic,a ta je ena izmed treh najboljših. Danes zjutraj mi je bil malo dolgčas,ko sem čakala frendico,da pride pome,a greva skupaj v šolo in sem na telefonu šla na internet,pa sem videla to zgodbico. Mislila sem si,da bom prebrala le uvod,ker mi je bilo dolgčas,pa še naslov me je privlačil. Ampak potem sem dobesedno ''padla'' noter. Zgodba je res fantastična in mislim,da je takšen tip zgodbe,ki privlači mene. Všeč mi je,da se ne dogaja v modernem svetu,ampak v preteklosti. Ušeč mi je tudi,da iz Sienne nisi naredila tipične prostitutko,ampak kurtizano (:
1. Super je (:
2. Mislim,da ga bo,ker drugače ne bi poiskal Sienne,ali pač?
3. Mislim,da :3
4. Nadaljuj!!
Neeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxtttttttttt *w*
07. februar 2014
hvalaa ))

meni so tudi všeč zgodbe ki so starinske haha

še malo bom počakala, če ne pa nextam
07. februar 2014
u161843
u161843
1. ok next? nextttttttt
2. bo Lucian zahteval ''svojega'' konja? ne
3. se bo med njim in Sienno začela romanca?ja
4. nekaj nextov pa nadaljujem :***nextttttttt
07. februar 2014
teenx :3 <33

(zdej pišem)
07. februar 2014
nextttt
07. februar 2014
dobiteee
07. februar 2014
Se vidiva kdaj drugič Lucian" je vzkliknila Sienna in v strahu da bo rekel naj vrne konja, je zajahala Shetana in oddirjala domov.
.....

“GOSPA! GOSPA!”
“kAJ je?” je Sienna zamrmrala izpod odej svojega baldahina.
“PONEDELJEK je! Pietra Maria in Luigja Batenna si naročila za danes”
“točno!” je vzkliknila Sienna in se iz zaspane ljubke deklice v pol ure spremenila v odločno, močno, privlačno žensko.
Kmalu se je zaslišalo tolkalo.
“Rebecca, odpri mu!” je zaklicala lepotica. Pomislila je, kako lepo mora biti Rebecci. Dobi nekaj oblačil, ki so zelo lepa, je dobro, ima lastno sobo. Kaj želi boljšega? Med razmišljanjem jo je zmotil Mario. KO je vstopil v sobano je Rebecca za njim zaprla vrata.
Sobana je zgledala nekako tako:(v tem kotu iz katerega gledamo in ga zato ni na sliki si predstavljajte veliko posteljo v istem stilu z zavesami (baldahin) in vse skupaj si predstavljajte veliko manj zlato in kičasto, navsezadnje Sienna ni kraljica, ampak na novo obogatela kurtizana, plemkinja po rodu))))
“Sienna, lepotica… Haiku, ki ga je svoji ljubici napisal neki kitajski kralj se glasi:
Draga, prelepa!
Sanje so me obsedle…
O! najina noč!
(to sem si sama zmislila, da ne bo pomote )
Seveda je Sienna vedela o čem govori! Znana je zgodba o kralju ki je le še sanjal, kako ‘’nedolžno’’ preživlja noči z lljubico. Nazadnje s emu je zmešalo saj jo je njegova žena dala ubiti.
“Mario! Poznamo poezijo?”
“izobražen sem, v vseh spretnostih!” s ‘’spretnostmii’’ je seveda mislil tudi svoje spolne spretnosti saj je zelo pomenljivo pogledal Siennino postteljo.
“Da se le meni ne bo zgodilo podobno kot ljubici tega kralja. Ane?”
Pogovarjala sta se še dolgo, do poldneva. Takrat jima je Rebecca prinesla prigrizek in pijačo. S kurtizanami so se moški lahko pogovarjali, bile so enakovredne sogovornice.
:::::::::
Ura je bila ena,, ko je Mario potešen in olajšan stopal po ulicah Sienne nazaj domov. Srečal je cello svojega brata. Za katerega ni vedel, da je namenjen k isti kurtizani.
Sienno pa je doma Rebecca obkladala z hladnimi krpami, saj je bila pregreta in razgreta. V igri z Mariom je lasntni vrhunec doživela kar dvakrat in morala se je umiriti, da ga bo lahko doživela še z njegovim bratom Pietrom. Da ne bi rekli da Mario ni užival. Svojega semena je izlil za cel kozarec in Sienna je dvomila da bo ta teden sploh zmožen zaploditi otroka, če bi poskušal. O tem je govorila rebecci, ki je z odprtimi usti poslušala izkušnje svoje gospodarice, a Pietro je že trkal in Rebecca ju je pustila sama. Dve uri sta se pogovarjala in z grozdjem hranila drug drugega, v tem se je Sienna odpočila in ohladila. Ob petih je že zapuščal njene sobane večkrat potešen Pietro. Že po eni uri je Sienna pomankljivo oblečena(da vzburi moškega) ležala na postelji in hranila ležečega Pietra ob sebi z grozdjem. Takrat je zagledala izboklino na njegovih hlačah in ker svoje stranke ni želela puščati v mukah, ga je vzela v svoje roke in ga potešila. Kasneje sta vse skupaj opravila še enkrat ročno in enkrat ustno- in šele potem nekajkrat v dejanskih odnosih. Sienna se je prepotena ulegla v kad mrzle vode (kad je seveda stala kar v sobani) In zvečer je k njej prišel še Luigi. Ker ni šla iz kadi, jo je ta takoj zagledal golo in da bi videli kaj se je zgodilo! Hahaha…. Oba sta se nasmejala…
:::::::::::::::::::
Ko jo je Luigi po polnoči zapustil, se je Sienna oblekla v navadne lanene hlače ter srajco. Šla je do hleva, kjer je bila spet ona sama, 15letna deklica ki si želi matere in očeta. Objela je shetana okoli vratu in zajokala. Saj ne da bi jo motilo to življenje, nasprotno, naravnost je uživala v užithin in grehih spolnosti ter telesnosti. Uživala je v pogovarjanju z modrimi možmi in naravnost uživala je…. A to žal ni bilo življenje zanjo, ki je bila svobodna duša, še bolj od kurtizane (ki je že tako svoboden poklic) šla bi cello tako daleč, da bi se preoblekla v Fanta in na Shetanu odgalopirala kam v Mongolijo in se pridružila dvijim klanom. A tu so bili Bernanda in Victor, ki so skrbeli zanjo in jo sprejeli v trenutku šibkosti. In ni ju mislila zapustiti. Ko pa jo je Shetan takole gledal jo je prijelo in zajahala ga je ter radostna pognala v gallop in po nekaj časa sta bila ven iz mesta in nekaterih mestnih vonjav. Ulegla se je v travo pod drevo in zaspala. Nato je zaslišala hrzanje. Pogledala je Shetana ki je mirno ležal ob njej, počival v hladni travi. Sedaj je počilo nekaj vejic. Bila je tema. Sienna ni videla če je kdo prihajal. Popadel jo je strah, je zver ali razbojnik, ali kaj tretjega?

1. Haha, kako se vam zdi?
2. preveč podrobno opisujem njeno ‘’službo’’?
3. ali želite da jo bolj podrobno opisujem? Kr nevem kaj želite ali kaj prenesete
4. Kaj bo prišlo iz teme?
5. Kaj se bo zgodilo med njo in Dominicom
07. februar 2014
+ (evo spet en daljši next po dveh kratkih)
07. februar 2014
1. Haha, kako se vam zdi? super
2. preveč podrobno opisujem njeno ‘’službo’’? ne.
3. ali želite da jo bolj podrobno opisujem? Kr nevem kaj želite ali kaj prenesete.
4. Kaj bo prišlo iz teme? nevem
5. Kaj se bo zgodilo med njo in Dominicom? nevem
08. februar 2014
CE dobim kaksen next, nadaljujem ze Danes
08. februar 2014
Haha, hualla jenny12351
08. februar 2014
next
08. februar 2014
uuuauu, zlo fajn je super, ej! Vsaka ti čast
08. februar 2014
teenx
08. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg