Forum
Zdej vam bom povedala zgodbo,kako sem spoznala 1D. Bil je moj rojstni dan. Z družino smo se odpravili v restavracijo kjer smo malo pojedli. Nato pa so mi čestitali nato pa so mi dali koverto. Takoj sem jo mogla odpret.Še preden sem odprla do konca sem videla napis ONE DIRECTION. Oči so se mi kar zasvetile. Ko pa sem pogledala do konca sem videla napis: KONCERT ONE DIRECTION 17,SEPTEMBER V BERLINU!!!
Hitro sem spila do konca limonado,da sem se prepričala če spim. Ampak NISEMMM!!!!! Kričala sem po celi gostilni dokler ne pride gostilničar, ki mi je rekel naj bom tiho. Stekla sem ven in skakala ter kričala. Ampak do takrat je še 2 mesca!!!!Dnevi so minevali kar hitro.Dokler ni prišel 14 september. Odpravili smo se.Kar nekaj časa smo potovali dokler se ne ustavimo pred hotelom. Bil je prekrasen! Moja soba pa je bila še bolj čudovita. Kopalnica je kar sijala, postelja je bila vodna. Polno ogledal sem imela... Najprej sem vzela denar, ki sem ga prihranila, ter sem odšla nakupovati. Nakupila sem polno lepih oblek.Zjutraj pa me nekaj zbudi. Pogledam pred sebe ter vidim velik zaslon. Neka gospa me vpraša, kaj si želim jesti. Povedala sem,da si želim palačinke z nutelo in sladoledom. Za piti pa limonado. Prinesli so mi kar v posteljo. Ko sem pojedla sem se oblekla ter odpravila na koncert.Ko pa pridem do zgradbe kjer naj bi bil koncert, se je zgodila katastrofa. V nadaljevanju bom vam povedala kakšna katastrofa je bila. Ampak ne bo vse tako grozno. Še veliko bolj zanimivo bo!!!!
3 NEXTE!-prosim <33vrnem
KUPILA SEM SI ISTOO MAJICO SAMO DA JE BIL USPODI ŠE NAPIS one direction
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=57132639[/img]

čakanj:

29. december 2012
VELIKOOO VEČ SLIK BO TUDI V NADELJEVANJU!!
29. december 2012
neeeext Ps. a se prijaviš,ker vidim,da rada pišeš
http://www.igre123.com/forum/tema/tekmovanje-za-najbolso-pisateljico-2013/47788/
29. december 2012
u116630
u116630
next nujn.
29. december 2012
u115787
u115787
Next
29. december 2012
no tako.Vsak bi sigurno mislil, da bo tam en kup ljudi čakal na 1D,varnostniki....in tut jaz sem tako mislila. Ko pa pridm tja pa vidim,da je čisto use PRAZNOO! Niti duha ni bilo.ČISTO NIČ! Bila sem čisto prestrašena. Še enkrat sem šla ven pred vrata, da vidim če sem mogoče prišla narobe. Ampak bila sem na pravem mestu. Odšla sem notri, se vsedla na oder ter začela jokat. In potem se je zgodilo. Prišel je eden izmed članov 1D. In to Naill!!!Uprašal je zakaj jokam? in to celo po slovensko! Začudena sem mu rekla:ti znaš slovensko???? On pa mi je rekel: malo že, saj imam babico v Sloveniji.No a mi boš odgovorila? Jaz pa: končno sem dobila vstopnico za vaš koncert, ampak mislim, da je ponarejena! Odšla sva notri,ter pogledala karto. Prišli so še ostali (Harry,Liam,Louis in Zayn).Še oni so pogledali karto. Nato pa je Harry rekel: datum je prav, samo ura je napačna. Koncert bo šele čez 3 ure. Vprašal me je kje sem dobila karto. Rekla sem jim, da sem jo dobila za rojstni dan. Poklicala sem mamico, vse sem ji povedala kako in kaj, ter jo vprašala kje je kupila karto. Povedala je, da jo je preko interneta, saj jo je nekdo prodajal zeloo poceni. Prekinla sem. Rekli so mi, da mi bodo vrnili denar.Naill pa je še dodal: hmm... naredimo še eno presenečenje! Naill je ostalim nekaj zašepetal, sicer jih nisem slišala, ampak zdelo se mi je nekaj zanimivega ;ĐHarry me je odpeljal k njemu domov. Razkazal mi je hišo...Odpravila sva se še v njegov studijo. Nato pa mi je rekel:znaš peti?Jaz pa sem mu rekla: malo...Dal mi je mikrofon ter slušalke.Bilo je tako PREČUDOVITO.Lička so se mi kar obarvala. Naill je spustil pesem titanium ter rekel: znaš? jaz pa sem mu odgovorila: no ja.. mogoče bom malo fušala. Odpela sem tako lepo kot še nikoli!Ko pa sem odpela se je naspehnil in rekel :UAU sej si že prava peuka ;Đ hehe....
4 NEXTE!!
evo studijo v katerem sem pela:
to sem jih slikala ;Đ
[img]https://i4.mirror.co.uk/incoming/article1417722.ece/ALTERNATES/s615/Niall+Horan,+Louis+Tomlinson,+Liam+Payne,+Harry+Styles+and+Zayne+Malik[/img]

ko sva pela
aja to sem pozabila povedat,da sva šla še malo okolico pogledat čisto vse mi je pokazal, potem pa sva šla še na sladoled:


30. december 2012
u115787
u115787
Next
31. december 2012
Neeext
31. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg