Forum
Heej jaz in Acii bova napisali eno zgodbo o življenju sester, ki imata zeloo zapleteno življenje. Veseli bova komentarjev in nextov :3
___________________________________________________________________________________________
Žiujo! Ime mi je Nika, stara sem 14 let in živim v lepi hiši nekje v Ljubljani. Imam sestro Pio, ki je isto stara kot js in mlajšo sestco Anjo. Imava veliko problemov z ljubeznijo in v šoli.
Začelo se je ko smo se preselili iz Celja v Ljubljano. Jaz in Pia sva morali zamenjati šolo.Dobili sva veliko novih prijateljev. Dobro sva se uklučili in se usak dan bolj veselili šole v naravi.
(ČEZ EN TEDEN)
Jutri odhajamo v Izolo v šolo v naravo! Tako sva veseli, saj se bomo zelo zabavali!že imava vse spakirano in je ura komaj dve popoldan. Bilo nama je zelo dougčas, zato sva poklicali svoje prijatelje, da se bomo malo družili. Odšli smo v McDonalds in si naročili frape.malo smo se pogovarjali in se nato odpravli nazaj domov.
Jaz:Anja:


naši starši in Anja k je bla še mejhna:_________________________________________________________________________________________
več napiše Acii :3
26. oktober 2011
neeeext!
26. oktober 2011
Helou, ime mi je Pia, in ne bom pisala tok o tem kje živim in podobno kr je use napisala že Nika. Kot je Nika že povedala, gremo v šolo v naravi. Mislim da se bomo zelo zabavali ampak bom pogrešala sorodnike in ostale prijatelje. Pogrešala bom tud mojo simpatijo. Sicer živi v mariboru in skoraj sva že bla par ampak sva se odločila da še počakava. Ampak sm že skoraj prebolela.
Jaz:____________________________________________________________________
Next?
26. oktober 2011
Naša hiša:Nikina soba:Anjina soba:Piina soba:Spalnica staršev:Naša kuhinja:Naša dnevna soba:Naša kopalnica:


26. oktober 2011
Naslednji dan sem se zbudila že ob šestih, ker sem bila tako vesela, da končno odhajamo v Izolo. Pri šoli smo mogli biti šele ob devetih, zato se mi ni mudilo. Počasi sem se ustala, in odšla do omare kjer sem izbirala oblačila, ki bi jih oblekla:Odšla sem v kuhinjo, kjer sem pripravila zajtrk, čeprau bi lahko počakala, da se zbudijo še ostali.Učeraj sva z Pio spekli muffine in jih okrasili.Ostalo jih je še kar nekaj zato sem na pladenj, dala nekaj muffinov ter pet kozarceu mleka. Odpla sem v Piino sobo, odložila pladenj in odšla zbuditi starše, ter Anjo. Vsi skupaj smo odšli v Piino sobo , ki se je do takrat že zbudila in pojedli muffine.Zelo smo se zabavali in skoraj pozabili na uro. Ob pol osmih so se odšli problečti in uredit, jaz pa sem v avto znosila koučke. Nato sem odšla oblečti še Anjo, saj sem jo rada oblačila.Počasi smo se odpravili proti šoli, kjer smo se poslovili in midve sva stekli k svojim prijateljem.Takrat je prišel avtobus in odšli smo se posesti.Oh, čisto sem pozabila omeniti mojo simpatijo! Ime mu je Matjaž in je moj sošolec. Ne pogovarjava se veliko, ampak se. Zelo mi je ušeč, ker je zelo zabaven in smešn.
To je on:________________________________________________________________________________
Nextava? :3
26. oktober 2011
nextiiii
26. oktober 2011
u60819
u60819
Next!
07. november 2011
mi2 sva se odločli, da ne bova več pisali te zgodbe. tko da če kdo hoče pisat loh:3
12. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg