Forum
to je moja 2. zgodbica. v bistvu prvo še pišem: https://www.igre123.com/forum/tema/love-on-first-look-and-word/24846/ (če koga slučajno zanima) ta zgodbica bo za razliko od prejšnje izmišljena in .. upam, da vam bo všeč

heŁŁo! sem nika in sem stara 13 let. moje življenje je pravzaprav popolno. imam bogate starše, nimam zateženih bratov in sester in imam fuŁ prijateljic. vse kar mi manjka je .. fant. pravzaprav še nikoli nisem bila v razmerju. a ko sem spoznala jerneja, se je vse to spremenilo.
jz:jernejbff Alja:


nadaljujem? :D


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. december 2011
NEXT
25. december 2011
NEXT! A prebereš še mojo: Živi svoje sanje..................by dark angel 77
25. december 2011
neext
26. december 2011
ok .. bom kr nadaljevala:
" in ne pozabi vsak dan nahranit Neyo! .." mi je še zadnjič zaklicala mami, mi na lička pritisnila topel poljubček in že je z očetom hitela proti naši črni limuzini. Ati je po poklicu fotograf, mami pa je njen model. večkrat na leto odpotujeta za kakšen mesec ali dva v drugo državo, da bi tam posnela fotografije. danes sta se odločila, da greta v Berlin, v nemčijo in mene seveda kot vedno pustila doma na hitro sem še pomahala in stopila nazaj v toplo hišo. pred vrati je stala neya (naša hišna mačka), kakor, da bi se hotela tudi ona posloviti od tastarih. zamjavkala in se pognala naravnost v moje naročje. pravzaprav je kar prikupna mucka.
neya:mami:ati:obraz sem pritisnila k Neyini topli dlaki in jo pobožala po glavici. "no .. pa sva ostali sami .." sem rekla Neyi in zavzdihnila. nato sem šla v kuhinjo in iz hladilnika vzela mleko, ter ga natočila Neyi. takrat je v mojem žepu zavibriral telefon. povlekal sem telefon iz žepa. na zaslonu se je prikazal znak za sporočilo. odprla sem ga in prebrala: Nika! pokliči me!! TAKOJ!! neki groznega se mi je zgodilo!! Alja.
26. december 2011
nexxt
26. december 2011
next
26. december 2011
u45697
u45697
neext! zloo dobro pišeš, samo meni se zdi, ko da je mama isto stara kot nika... mislim na sliki zgledata iste starosti. drgač pa neext!
26. december 2011
haha ;D je bila na lepotni operaciji za pomladitev DDDDD
26. december 2011
neext čim preeej! ;*
26. december 2011
;D
26. december 2011
next
26. december 2011
hitro sem v imeniku poiskala Aljino številko in jo poklicala. sekundo za tem sem že zaslišala njen razburljiv glas:
"NIKA!! kaj naj naredim?"
"hej, a .." sem začela, a mi Alja ni pustila do besede.
"Anže me je pustiu." je skoraj zakričala. "ON me je pustiu! ON!!"
"hej ... saj ni konec sveta!"
"tebi je lahko, ko pa še nisi bla z nikomer! " ko je izrekla te besede, je med naju je legla nelagodna tišina.
"oprosti" je čez nekaj časa rekla Alja. "lahko prosiimm prideš k meni. čisto sem na tleh."
"okej, okej. čez 5 minut bom pri tebi. čau" sem hitro rekla in počasi odložila telefon.
zavzdihnila sem in zaprla oči. v glavi so mi spet in spet odmevale besede: "tebi je lahko, ko še nikoli nisi bla z nikomer". vstala sem, si oblekla bundo in steka ven, v mrzel, deževen dan.

anže:


28. december 2011
next
28. december 2011
še kak next?
31. december 2011
neext! pa prosim če bi lahko obveščala...
31. december 2011
u20311
u20311
next!
31. december 2011
"hej, tako super pa spet ni biu" sem tolažila Aljo, ko sva sedeli na njeni postelji.
"saj vem, saj vem .. ampak ... ko se nenadoma zaveš, da ni več tvoj .. " je rekla Alja in planila v jok. objela sem jo."kaj če bi šle malo po trgovinah, da se vsaj malo razvedriš. če boš samo sedela tukaj in se smilila sama sebi ne bo nič boljše." Alja je pokimala in se nasmehnila.
"samo po torbico skočim. počakaj me pred hišo. ok?" Alja je še enkrat pokimala. na hitro sem jo objela in stekla domov. ker sva bili sosedi to ni bilo posebej težko. ko sem stopila iz hiše z torbico na ramenih sem pred hišo na pločniku zagledala dva fanta na motorju. malo starejša od mene. zaklenila sem hišo in stopila na dvorišče. eden od njiju me je nenadoma opazil in pomežiknil. bil je resnično lep. imel je skoraj črne lase in prelepe zelene oči. nasmehnil se mi je z svojim belim nasmeškom in mi nekaj rekel. nisem ga slišala ampak sem se izgubila v njegovih zelenih očeh. zavedla sem se šele, ko je stopil iz motorja in se mi približal. "hej, a si v redu?" mi je rekel. morala sem zbrati vse svoje moči, da nisem zopet pogledala v tiste njegove zelene oči. "ja, v redu sem " sem rekal in začutila sem, kako mi je obraz oblila rdečica. pogledala sem v tla. začutila sem njegovo mehko dlan, ko se je dotaknil mojega obraza in dvignil mojo brado. "zelo lepe oči imaš" mi je rekel. nasmehnila sem se in rekla: "ti tudi. " nekaj časa sva samo stala. "kako ti je ime?" me je vprašal. "Nika. ti?" že je mislil odgovoriti, ko mu je njegov prijatelj na motorju pomignil. "oprosti, moram iti" je rekel. "Adijo, nika" sedel je na motor in me še zadnjič pogledal in se nasmehnil s svojim čarobnim nasmeškom. še enkrat sem mu zaklicala, naj mi pove kako mi je ime, vendar me ni slišal. sedla sem na stopnice in še enkrat pomislila na njegove smagardno zelene oči, nato pa vstala in se odpravila proti Aljini hiši.
02. januar 2012


02. januar 2012
next
02. januar 2012
neext!
02. januar 2012
Nadaljuj no
04. januar 2012
u71310
u71310
neext ;3
05. januar 2012
takoj ko sem zagledala Anjo sem ji začela pripovedovati, kaj sem mi je zgodilo. "joj!! to je super!" je rekla Alja in zaplesala po cesti. "ja! sem se ji pridružila.
"no potem pa morava najti eno lepo oblekco zate!" je rekla Alja in mi pomežiknila. čez nekaj časa sva obe najdle popouno oblekco:
alja:
jz:ko sma ravno odhajale iz city centra sem ga zagledala. sedel je na klopci in gledal v daljavo. pomignila sem alji naj ostane tukaj. počasi sem se mu odpravila nasproti. pogledal me je. ups... to ni on!? hitro sem se obrnila in se zaletela..vanj!! ja, prav tistega hudega tipa na motorju. "hej, nika. čakal sem te!" spet sem se zazrla v njegove smagardne oči... "prej mi nisi odgovoril kako ti je ime!" sem mu rekla čez nekaj časa. rahlo se je dotaknil mojih lic. vdrhtela sem. "ljubezen ne potrebuje imen." je rekel in se približal mojemu obrazu." če pa že hočeš vedeti: ime mi je jernej"
05. januar 2012
u71310
u71310
neeext:3
05. januar 2012
Nadaljuj! Ej sara -.-'' js mam problem... Obsed1 sm s toto zgodbo x3
05. januar 2012
nato me je poljubil.še nikoli prej se nisem poljubljala, zato sem bila v tem nova. bilo .. je čudovito. nepopisno. ne vem kako dolgo je trajalo ampak zdelo se je kot cela večnost. kot bi se ustavil trenutek. samo za naju dva . nenadoma je nekdo sem zaslišala kako je nekdo zaklical moje ime. obrnila sem se. tam sem zagledala mammi?! nemogoče!! saj je v berlinu. sem pomislila. hitro sem se odmaknila od Jerneja. pomežiknila sem, da bi se prepričala, da se ne domišljam. ne. nisem si domišljala. tam je stala moja mami iz mesa in krvi ter je s široko odprtimi očmi gledala vame. nerodno sem se prestopila. čez nekaj minut se je mami le oglasila. " pridi. grema domov." je mirno rekla in odprla avtomobil. tiho sem zlezla v avto. pripravila sem se na najhujše, vendar mami ni spregovorila ne bev ne mev. vso pot do doma sva bili tiho. ko sva končno prišli domov sem stekla v svojo sobo. "mi more mami res pokvariti najlepši trenutek v mojem življenju??" sem jezno pomislila in se vrgla na posteljo.
07. januar 2012
next
07. januar 2012
u70391
u70391
NEXT..... fuuuŁ dobr pišeš
07. januar 2012
hvala nikiiica )))
10. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg