Forum
Vse se je začelo pred 6.mi leti,ko sem ga vprašala za mnenje o pesmi,ki sem jo napisala za nekega njegovega prijatelja,ki mi je bil zelo všeč,s katerim sem že nekaj časa hodila. Stala sva na terasi s prekrasnim razgledom na ulice,ko me je zadelo. Njegov pogled mi je segel globoko v srce.
"Lahko je srečen,da nekdo goji takšna čustva do njega.",mi je rekel in se mi nasmehnil. Po telesu so me prepravili mravljinci,v trenutku sem vedela,on je ljubezen mojega življenja.
Nisem mu hotela takoj pokazati,da mi je všeč. Hotela sem,da se vsaj enkrat v življenju nekdo potrudi zame...
29. maj 2014
Kot bi mignil je bila ura 10 zvečer,in če sem hotela priti domov,sem morala nujno ujeti avtobus,ker 10km se mi pa resnično ni ljubilo prehoditi. Pa še temno je bilo. Bližal se je veseli december in naj me vrag,če je bila temperatura zunaj večja od ničle. Ujela sem avtobus in se premražena sesedla na sedež. Čakala me je dolga pot do doma,katero sem premišljevala o današnjem večeru.
Mojemu "fantu" Renatu nisem hotela povedati,da sem spoznala,da to ni to,ampak do doma sem bila odločena,da s tem opravim. Ko sem utonila v spanec,sem ga zagledala. Angela mojega življenja. Ime mu je bilo David...
Naslednji dan sem prešpricala dve šolski uri,ker sem povabila Renata na kavo,kjer sem mu priznala,da ne čutim tega,kar je potrebno za resno "Vredu je,tudi jaz sem te hotel zapustiti,pa nisem vedel,kako naj ti povem..." Bila sem jezna in razočarana,a hkrati olajšana,saj sem bila znova samska in svobodna kot ptička na veji. Čeprav sva bila skupaj skoraj pol leta ter mi je uzel nedolžnost,sem vedela,da on ni fant s katerim si predstavljam prihodnost. Odšla sem proti šoli in se izognila gruči dijakov višjih letnikov,ki so željno pričakovali nas fazane,da bi nas počečkali. Da,obiskovala sem prvi letnik srednje šole,katere,ni važno...
Svoji najboljši prijateljici Tamari sem podrobno poročala o današnjih dogodkih. Ker se nama ni dalo več sedeti v šoli,sva se odločili,da ne greve na zadnji dve šolski uri. Odšle sva proti najinemu najljubšemu lokalu,kjer imajo res najboljšo belo kavo,ko sem ga zagledala...Bil je v družbi z dvema fantoma,odpravljali so se natanko tja,kot midve. Ni naju opazil,zato sva naredile ovinek in prišle v lokal pred njimi. čeprav je bilo zunaj mrzlo kot pri norcih,sva se šli usest na teraso,kajti notri nisem smela prižgati cigarete. Ko sva se zatopili v pogovor,so se odprla vrata in zaslišala sem znan glas. S hrbtom sem sedela proti njim,tako,da me niso prepoznali. Tamara me je nagajivo pogledala in pokašljala,jaz pa sem zardela. "O,Mateja!" O ne,opazil me je.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------NExT?
29. maj 2014
3nexti za začetek?
29. maj 2014
Nextam vseeno...Naj bo,zaradi ogledov.
Hitro sem se spravila k sebi in ga pozdravila nazaj. Povabil naju je,da prisedeva. Potem sem spoznala njegova najboljša prijatelja Žigata in Mareta. Pogovor je tekel o računalniških igrah,zato sva se s Tamaro kaj kmalu pričeli dolgočasiti. Pokadila sem še eno cigareto,nato sva se poslovili. "Se vidiva v šoli." Me je pozdravil David in se nasmehnil. "To pa itak." Sem se nasmehnila in odšli sva. Na poti do avtobusne postaje sem Tamari podrobneje razložila dogodke prejšnega dneva. "Saj sem opazila,da čutiš nekaj do tega Davida." Zaskrbelo me je,da on tega slučajno ne opazi. Ne še,prekmalu je..
Naslednji dnevi so minevali kot bi mignil,bližale so se zimske počitnice. Z Tamaro sva skoraj usak dan med glavnim odmorom srečali Davida in njegova dva prijatelja. Opazila sem,da ga Renato grdo gleda. "Očitno je ljubosumen" me je špiknila Tamara. Pa naj bo,sem si mislila in odvrgla cigareto. Odzvonil je zvonec,ki je klical k pouku.Ker je Tamara pridna punčka,mi je rekla da greve v razred. Ker sem videla,da David še kadi,sem ji rekla "pridem za tabo" in si prižgala še eno cigareto. "No,pa res,sprašuje matematiko". Sranje,sem pomislila. Nisem se nič učila. Kar naenkrat sem ostala sama z Davidom,ki je pristopil k meni. "A tebi se tudi ne mudi v razred?".Nasmehnil se je in vrnila sem mu nasmeh. "Če prav pomislim,bi mi zdele ful pasala ena kava!" Spogledala sva se in zasmejala. "No,kaj še čakaš,greva!" Me je potegnil za seboj in vedela sem,da me tisti dan ne bo nazaj v šolo. Dol mi je viselo,dobesedno. Važno mi je bilo,da sem se odpravljala z Njim,prvič in,da sva šla sama,na najino prvo pijačo. Bil je že čas,po skoraj mesecu poznanstva.
ure so minevale v prijetno sproščenem klepetu. Izmenjala sva si telefonski in se zmenila,da se dobiva naslednji dan. Pričele so se počitnice,tako,da se mi ni nikamor mudilo. Pospremil me je do avtobusne postaje,kjer me je objel!?
"Čao mala,se vidiva sutra!" Obnemela sem in le pomignila z roko. Z najlepšim nasmeškom se je obrnil in odšel proti blokom. Le zasanjano sem gledala za njim in se nisem oglasila Tamari,ki mi je pustila že nešteto neodgovorjenih klicov. Bo že zvedela.
Doma so se ure vlekle kot večnost. Ker nisem vedela,kaj naj počnem,sem pospravila svojo sobo,nato pa sem napisala pesem.Posvetila sem jo Njemu. Nato sem se stuširala in se uredila,da bom naslednji dan lepa.
Zbudila sem se že ob 4ih zjutraj in se hitro oblekla. Oblekla sem se resnično lepo. Črne pajkice,belo majico,ki mi je segala čez zadnjo plat,škornje,črne,z visoko peto,in plašč,ki je lepo poudarjal mojo postavo. Spila sem še kavo in pohitela na avtobus. Da sem se skoraj ubila,saj mi je spodrsnilo na ledu,ni vredno omembe,važno je bilo,da pridem na cilj pred njim,saj sva bila zmenjena ob pol 7 uri v najinem skupnem lokalu.
Prispela sem pred njim in naročila zase belo,zanj kavo z mlekom. Kmalu je prišel,in spet sem začutila tiste preklete metuljčke v trebuhu,ki so se ko me je objel spremenili v poskakujoče žabe..."Dobro jutro mala,lepo te je videt,sem mislil,da boš zaspala." "To bi jst zate mislila",sem mu pokazala jezik. Opazil je,da ga kava že čaka in zadovoljno skomignil z rameni. "Ti pa si pozorna punca,to mi je pri tebi zelo všeč". OOO,sem pomislila,"všeč?".
Nato je pričelo snežiti.Obetalo se je zasneženo jutro,ki se bo prevesilo v enega lepših dnevov mojega življenja. "Zebe te,pridi bližje da te pogrejem,mala." Stisnil me je v objem,in brez besed sva opazovala snežinke,ki so kot majhne želje nežno padale proti tlom...
30. maj 2014
Next
30. maj 2014
Crazy shadow,mybe next tud?
01. junij 2014
Blecky,po sihtu nextam zate
01. junij 2014
Thanks
01. junij 2014
Nextam za svojo prvo bralko
<-----------------------------------------------------------------------------------------------------------<---
Po kašnih dveh urah sedenja mi je predlagal,da greva k njemu domov,saj je do opoldne še sam doma.ob njegovem predlogu me je kar stisnilo v želodcu. Če me povabi k sebi domov,to že nekaj pomeni? Plačala sva kavo,oziroma plačal jo je David,ker mi ni pustil da jo jaz,nato sva se odpravila proti njegovem domu. Prišla sva do blokov,in vstopila v njegovega. Ugotovila sem,da živi v 11.nadstropju. Ker se nisem navajena voziti z dvigalom,sem,ko sem izstopila imela občutek,kot da me nekaj dviguje gor in dol. Zakon težnosti,sem pomislila. Odklenil je glavna vrata in me odpeljal po hodniku do njegovega stanovanja. Živel je z bratom in staršema. Ko sem si sezula čevlje,sem ustopila in povabil me je v svojo sobo. Tam sem se sramežljivo usedla na posteljo in čakala njegov predlog. "Bova poslušala musko?" Ob njegovem predlogu sem oživela,glasba mi namreč veliko pomeni. Prižgal je računalnik in sestavil play listo samih odličnig "komadov",ki jih večine nisem poznala. On je sedel na stolu,jaz na pojstelji. Čez nekaj časa sva na balkon šla prižgat cigareto in ker ni hotel da smrdi po stanovanju,sva molila glavo čez okno. Opazil je da sem zmrznjena in me objel. "Dober dan,David,si doma?" "O šit,moja mami je prišla"je šepnil. Nisem vedela,kaj naj naredim,bilo mi je zelo nerodno.Odplazila sem se nazaj v sobo,nato je prišel trenutek resnice.
Davida sem slišala,ko je rekel,da ima "obiske",nato so se odprla vrata sobe in vstopila je ena zelo prijazna ženska. "Živijo,jaz sem Marta,boš kapučino,da se malo pogreješ?" Nasmehnila sem se in napetost v mojih prsih je popustila. Ko sva se spoznali in malo poklepetali,sva se z Davidom spet zaprla v sobo in malo igrala igrico devil may cry.
Kasneje sem spoznala še njegovega brata Alexa,s katerim si je delil sobo. Marta je vztrajala,da ostanem na kosilu. Bilo je božansko. Nato sem pomislila,da bo bolje,če se poslovim,da ne bom vsiljiva. Marta je veselo rekla,naj se še kaj oglasim,Alex pa je kakor hitro je prišel,tudi odšel ven s kolegi. David me je pospremil do dvigala,kjer me je objel in se mi zahvalil za družbo. "Ful uredu mami maš."sem mu rekla in videla sem,da je bil iskreno vesel mojega komentarja. Nato sem se "brcnila" ter se začela obnašati čisto prijateljsko. Ne smem mu dat vedet,da ne morem brez njega. Ko sem stopila na svež zrak,mi je srce razbijalo kot noro. Tako sem bila zaljubljena!! Še preden sem prišla do avtobusno postajo,sem dobila smsm sporočilo. Le kdo me gnjavi?
"lepo te blo vidt jamo lama,se vidiva sutra?".Joj kako me je pogrelo pri srcu. Odpisala sem,da enako in lahko,ter razmišljala,kaj za vraga je mislil z lama. Šele ko sem se odpeljala proti domu,sem dojela,klical me je mala. Moja mala.
next? 5 nextow...
02. junij 2014
Nexttttttttttt,!!
03. junij 2014
nextam za blecky...

______________________________________________________________________________
Mateja se je naslednje jutro prebudila še preden je zazvonila budilka. Pogledala je na uro,ki je kazala pol pete zjutraj. Ker bi ustala že čez pol ure si je šla naredit kavo in razmišljala,kaj jo danes čaka. Svoji najboljši prijateljici je napisala sms,da bo danes v njeni bližini in da se lahko dobita za kakšno kavico ali dve. Na hitro je stopila pod tuš in si uredila make-up in frizuro. Med sušenjem svojih dolgih vijoličnih las je razmišljala o Davidu. Ni bila prepričana,vendar je nekako čutila,da tudi on nekaj čuti do nje. Zakaj bi jo sicer klical moja mala?
Zazvonil je alarm,in ker je imela še dovolj časa,preden se odpravi na avtobus,je stopila do bližnje trgovine pri avtobusni postaji,kjer si je prižgala cigareto in počakala,da se je trgovina odprla. Prijazno je pozdravila prodajalko in si ogledovala polne police izdelkov. Zagledala je velik paket seven days rogličkov in izbrala tiste z vanilijovo kremo. Da bosta nekaj prigriznila ob kavici. Z Davidom je bila zmenjena,da mu pošlje sms,ko bo pri njegovem bloku. Vzela je še jagodno milka čokolado in stopila do blagajne,kjer je kupila še muratti modre. Ker je vedela,da jih on kadi. začela jih je še ona,čeprav je pred tem najraje kadila west silver. Ura je bila čas,in odhitela je iz trgovine na parkirišče,kjer se je ravnokar ustavil avtobus. Na poti proti svoji ljubezni si je v ušesa utaknila slušalki in si zavrtela svoje najljubše pesmi,ki so ji vlivale upanje. Upanje,da bo danes izvedela na čem je.
Skoraj je pozabila izstopiti,vožnja namreč hitro mine,če si zamišljen. Odhitela je na kraj,kamor sta zmerom zahajala. Njegovi starši niso vedeli,da kadi,zato je velikokrat kadil na "polički",tako so rekli prostoru nad garažo kamor si se lahko usedel in gledal na dve strani bloka. Prižgala si je cigareto in Davidu sporočila,da ga čaka na polički. "5min" ji je odpisal. Srce ji je razbijalo kot noro,komaj je čakala,da ga zagleda. Končno se je le prikazal,ves zaspan a tako lep. Na sebi je imel kot ponavadi trenirko in adidas superge. Njegov obraz je na pol prekrivala črna kapa,ki je še bolj poudarjala njegove zelene oči. Ko jo je zagledal se ji je široko nasmehnil."Jutro mala,ti pa ne moreš brez cigareta" nasmehnil se je in prisedel zraven nje. Kako je bilo mrzlo tisto jutro,zato jo je David kot pravi kavalir zrinil predse,da je slonela na njegovih prsih in jo nežno objel. Roke so se obema tresle od mrazu,zato sta se odločila,da se odpravita na kavo nekam,kjer imajo grelce. Morala sta počakati še dve uri,da bosta sama doma...
____________________________________________________________________________ next?
05. junij 2014
Next
05. junij 2014
next+ nova bralka
05. junij 2014
nextam za obe bralki
______________________________________________________________________________
Zapadla je že nekaj dobrih centimetrov debela snežna odeja zato sta pazila,kako hodita. Mateji je kljub temu spodrsnilo,zato je padla po tleh. Pri tem se je oprijela Davida,zato sta zletela oba,on je pri tem pristal na njej. Dolgo sekundo sta si zrla v oči,nato se je pobral in ji ponudil roko. Uri sta hitro minili,zato sta odšla do njegovega stanovanja,kjer sta se premražena preobula v copate. "Skuhal bom čaj,boš?" Mateja je prikimala in se odpravila v kopalnico. Ko se je pogledala v ogledalo jo je iz nje gledalo prikupno dekle rdečih ličk in sijočih oči."Joj,a je tako očitno,da mi je všeč?"se je prijela za glavo in si popravila make up okoli oči. Ko je prišla v kuhinjo jo je čakala velika skodelica čaja z medom in limono. "Kaj bi počela danes,maš kako idejo?"Je zanimalo Davida. Predlagala mu je,da greta malo na računalnik. Ko sta odigrala nekaj iger,jo je presenetil z vprašanjem,če je za,da naroči pico in pogledata kakšen film. Seveda se je strinjala.Pica je prispela zato je David zavrtel film. Oba sta se soglasno strinjala,da pogledata how high. Ker ni vedela,kako naj se namesti na neudobnem stolu,je pogledala proti postelji za seboj. David je napol ležal obrnjen proti ekranu,hrbet si je podložil z blazino. "Je pa trajalo,da si se naveličala"se je nagajivo nasmehnil in z roko potrepljal po postelji.Zardela je kot paradižnik in prisedla zraven njega. Potegnil jo je bližje k sebi in kmalu sta v objemu gledala film.Nato še enega,poslušala glasbo... Ura se je bližala šesti popoldne in Mateja se je odpravljala proti svoji prijateljici,saj jo je že parkrat zafrknila. "Pospremil te bom,lahko še enega pokadiva" je predlagal David,ko se je preobuvala. V dvigalu jo je spet objel in obraz zaril v njene lase. Ubogi revi je srce razbijalo tako močno,da je ostajala brez sape. Na polički sta prižgala cigareto. "Ej,hvala ti za pico pa use,res sm ful uživala dons".Spogledala sta se in se nasmehnila."Ni za kaj mala,pa še kdaj?" Mateja je ugasnila cigareto in si takoj prižgala novo. Nekaj jo ni pustilo,da odide stran od njega. Kadila sta v tišini,zato jo je David zaskrbljeno vprašal,kaj je narobe.Srce ji je razbijalo kot noro,a je vedela,zdaj je pravi trenutek. Pogledala ga je in skoraj omedlela. "Nč,samo..."približala se mu je in ga objela.Pogledala ga je v te prelepe zelene oči in ga poljubila! Tako zelo jo je bilo sram,da se je obrnila in med tekom zavpila "se slišiva,mudi se mi!"
Solze so ji silile na oči ko je poklicala Tamaro in sporočila,da gre kar domov.Tako jo je bilo sram in strah,da ga je odbila stran od sebe ji ni dal miru. S težavo se je odvlekla na avtobus in ko je prišla domov je pogledala na telefon,za usak slučaj. Dobila je sporočilo in pisalo je od Davida. Najprej si ga sploh ni upala prebrati. Zaklenila se je v sobo in si prižgala muziko,šele nato je odprla sms. Pisalo je " <3... =) " Od sreče je zajokala in se olajšano vrgla na posteljo. Razmišljala je,če mu kaj odpiše,zato mu je poslala ":$" in "lahko noč mali ". Jutri jo je čakal nov dan.
______________________________________________________________________________zdej pa res za next potrebujem 5 različnih nextow,predlagite zgodbo še ostalim?
05. junij 2014
u172733
u172733
Next
05. junij 2014
next ful dobro
05. junij 2014
ql,še 3 Hvala obema )
05. junij 2014
Ko se je Mateja zbudila,si je zavrtela to pesem in se odpravila skuhat močno kavo.Čakal jo je zanimiv dan...
https://www.youtube.com/watch?v=_KzaFxGME9o
(tko malo za umes )
05. junij 2014
u172733
u172733
05. junij 2014
Next
05. junij 2014
Še 2 nexta
06. junij 2014
u172733
u172733
Next !!!
06. junij 2014
u101440
u101440
next + nova bralka
14. junij 2014
Se en next
17. junij 2014
u101440
u101440
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
17. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg