Forum
izberimo najboljš o zgodbo

najboljša zaenkrat


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. januar 2012
k ul
01. januar 2012
u46345
u46345
Hm... No, primerjat zgodbe?
Men se zdi tole malo neumno. Vsak pisatelj/pisateljica ima svoj slog/stil. Tudi amaterji. Vsak ima svojo domišljijo in ne vem zakaj bi se primerjali med sabo. Res je, da imam veliko bralcev na svoji zgodbi. Ampak zakaj? Zgodba jim je všeč, mogoče kateri od mojih bralcev bere tudi druge zgodbe-kar je zagotovo. In mogoče je med temi tudi kakšna od naštetih. Sedijo na dveh stolčkih, eden se bo prekucnil. Ni pravično, da se morejo tule odločat. Pisanje ni lepotno tekmovanje. Pisanje je izražanje čustev in misli! Ko pišem jaz sem počutim svobodno, živim v svojem svetu, ko neham se prebudim. Ne gre se mi za nexte. Osvojila sem srca svojih vrstnikov in zato jo redno berejo. Nikogar ne morem prisilit, da bi jo prebral!
Skratka pisanje mi pomeni velik in tut če na tele anketi ne bom zmagala bom pisala naprej! Spodbuja me veliko ljudi! In ne bom se vdala zaradi trapaste ankete!

Upam, da te nisem s tem užalila, ampak povedala sem svoje mnenje.
01. januar 2012
Oprosti ampak se čisto strinjam z The_Nice_Girl!
01. januar 2012
Tudi jaz se strinjam z njo!Ni fer! Mislim da si ravno ona zasluži zmagati na tej bedni anketi.
Dokazala se je! Res je prava pisateljica in tudi prava NICE GIRL!

Oprosti ampak samo povem mnenje!
01. januar 2012
Jaz se tudi popolnom strinjam z The_Nice_Girl!
Jst osebno od teh zgodbic berem dve zgodbice(mogoče je še kakšna, ampak je po naslovu ne prepoznam). In za katero se naj odločim? Ne morem se. Obe pisateljici imata drugačen slog pisanja, drugačno domišlijo in pri vsaki je nastala popolnoma drugačna zgodba, ampak zanimiva.
Obe pisateljici imata veliko bralcev in vrjamem, da marsiketri bo že zaradi teh dveh zgodbic sedel na dveh stolčkih, mogoče se pa prikaže še na tretjem.

Res oprosti, ampak tudi jaz ne vidim smisla v temlele glasovanju.
01. januar 2012
no men je tut bul taku drugač pa je kr dobr
01. januar 2012
se res opravičujem želela sem izvedeti katero zgodbo naj preberem ker se nisem morala odločit upam da mi oprostite nisem res nisem vedela da bo nekatere to užalilo ker no neumna forum tema kajne oprostite
01. januar 2012
u46345
u46345
mancus- mene nisi užalila... ampak katerokoli zgodbo boš prebrala ne boš zgrešila. Povedala sem sam mnenje in tut drugi so ga podprl. Vse zgodbe so dobre! Nihče nima konkurence. Brez skrbi mislim, da si nisi ustvarila nobene zamere..
01. januar 2012
u33561
u33561
Se popolnoma strinjam z ostalimi. Sicer sem pa glasovala za dragi dnevnik{dear diary}, ker od naštetih zgodb berem samo to =) =D
01. januar 2012
mancus-kot sem ti napisala..nisem užaljena..Je pa res da se slogi pisateljic in pa bralcev razlikujejo. Večinoma bralcem zgodba ni vešč zaradi pisateljičinega sloga, ubistvu se takrat izrazijo: ''Kak je butast napisan.'' - al pa nekaj takega..
In če se ne moreš odločiti, preberi vse zgodbe!
01. januar 2012
Oči v omari ruls !
01. januar 2012
Meni je najboljša zgodbica dragi dnevnik (dear diary) ,zato,ker mi je všeč,da The_Nice_Girl
dodaja slike in ZELOO lepo in dobro piše.
01. januar 2012
no, zdaj bom jaz povedala nekaj, kar vas bo najbrž užalilo, ampak enostavno hočen to povedat:

Nekdo se odloči, da bo naredil anketo o tem, katera zgodba je najboljša. Tema, ki vrjetno zanima veliko članov. Zato naredi anketo.
..........
......
........
.........
........
....
In potem se NEKDO, katerega zgodbica je vključena v anketo ustraši, da bo izgubil in napiše celotni spis v katerem se zagovarja.
Oprosti, The_Nice_Girl, samo kaj na tej temi ni fer? To da imajo ljudje različni okus? Ali to da ne bodo vsi glasovali zate? Bravo, čestitam (to mislm resno) imaš največ glasov. ampak zdaj:
-Vsak pisatelj/pisateljica ima svoj slog/stil. Tudi amaterji. -ti nisi amater? Si ti profesionalka?
-mogoče kateri od mojih bralcev bere tudi druge zgodbe-kar je zagotovo: ja. Bravo. Vsi berejo še druge zgodbe, misliš da so se sem prejavili samo da bodo alhko komentirali tvojo?
-Sedijo na dveh stolčkih, eden se bo prekucnil; ja in to si napisala zato ker te je bilo strah, da se bo prekucnill tvoj
-Osvojila sem srca svojih vrstnikov in zato jo redno berejo. :TOLE me najbolj moti. Piši o tem da si osvojila srce svojih vrstnikov ko napišeš Harryja Potterja. resno misliš da si bog na tem forumu?
-Nikogar ne morem prisilit, da bi jo prebral!: ta anketa ne sili nobenega, da bi bral!!! Ti tega ne dojemaš?!
-In ne bom se vdala zaradi trapaste ankete!: nobeden se ni.... ti imaš samo čudne predstave.

"Tudi jaz se strinjam z njo!Ni fer! Mislim da si ravno ona zasluži zmagati na tej bedni anketi.
Dokazala se je! Res je prava pisateljica in tudi prava NICE GIRL!"
??????
Ja, dajte se strinjat z njo, ker sploh ni dojela ankete. In, piisateljica, če rečeš da se strinjaš z njo, potem ni dobro napisati da bi mogla ona zmagat, ker ona je rekla da bi mogl vsi...a štekaš? (samo potih je govorila JS MORM ZMAGAT)

edini pameten komentar je od emčhix. povedala je svoje mnenje. Tako je prav.

Kar sem hotla povedat: _The_Nice_Girl, strah te je izgubiti, zato si napisala kar si. Anketa ni v tekmovanju, kakor si ti razumela, ampak v tem, da poveš svoje mnenje. Ni ti treba celga spisa napisat zarad tega.
Ne bom rekla: Upam, da te nisem s tem užalila, ampak povedala sem svoje mnenje, ker vem da sem te, pa tut če te nisem mi je vseen. Pa mislim da si mal preveč polna sama sebe.
Samo še to: Vem da mi bo kdo zdaj pisou kako sm nesramna in to, al pa da se strinjajo z tabo in ti boš hotla napisat da si samo povedala svoje mnenje in boš hola bit usa sweet samo men si se z tole anketo totalno zamerla. In zdej boš napisala da ti je useen. Briga me.
Čuske!

oh, in talle profil je biu ustvarjen samo zato, da napišm ta komentar, tko da ko se zbrišm,,,,nism se ustrašla vaših komentarjov X*D. Kaj veš, mogoče je to od enga k te najbol spodbuja The_Nice_Girl
In ko ti bojo pisal :ne je poslušat, ti si zakon in bo tvoj ego kr rastu in rastu......me dej, nc, dost sm ze napisala, eno kritiko ti prihranim, bod počaščena

bay bay < 3
04. februar 2012
oh in še neki:
ne bom lagala prebrala sem tvojo zgodbo in ja dobra je, ni pša nič posebnega (nobena knjiga ne bo) in ti vs čs govoriš da ne pišš, ampak tm spodi na chatu (ja med frendi me maš) si pa vs čs dosegljiva. Če ti je že uspel ,da maš bralce, zakaj si ne uzamš dve minuti da copy past iz worda pa slike, al pa 10 minuta, zato da napišš /:
res te ne dojemam
04. februar 2012
awwwww sej ne da gledam jez tko za joke tkole po temah pa to najdem hahah mi je čist sweet da je moja zgodbica gor...hmmm ostalih na žalost ne berem zato ne morm glasovat (hahah bed bi mi blo da bi zase glasova ddd ) tko da men je že čist fajn da je moja zgodbica sploh med temi...no zdej pa berem komentarčke...pa jih ne bom komentirala ;DDDDD hahaha se nočm začet kregat...drgač pa se mi isto zdi da ma vsak svoj slog k ga rad bere in eni ne marajo mojga sloga eni ga majo pa radi hhh ne morš vsem ugajat ali pač...drgač pa poznam velikoooo dobrih zgodbic in no res škoda k jih ni gor še mal več k ene zgodbice so res profesjonalne k recimo so moje bl amaterske k samo za zabavo pišem pa to ampak ja ;DDDD
nooo sweetiees good night ;P
05. februar 2012
u76353
u76353
sam dih berem, zato dih poželenja
05. februar 2012
u46345
u46345
jazxxtixx

Ok. Lepo, da si izrazla mnenje.
Veš tudi jaz sem čista amaterka. Na forum sem se prijavila zato, da bi brala zgodbe, da bi ljudi spodbujala k pisanju, nato pa sem še sama začela pisati. Nisem prfesionalka, ker če bi bla se moje zgodbe ne bi znašle tle gor-oprosti, sam je res!
Veš nisi razumela pomena "mogoče kateri od mojih bralcev bere tudi druge zgodbe-kar je zagotovo" vem, da jih berejo veliko, ampak izrecno sem mislila le te izmed naštetih!
"Sedijo na dveh stolčkih, eden se bo prekucnil"- pa daj misliš, da sem tulk samovšečna. Tisti, ki me poznajo majo drugačno mnenje, če pa nimajo mi je pa vseen. Ni treba, da so vsi moji najboljši prijatelji.
"Osvojila sem srca svojih vrstnikov in zato jo redno berejo."- s tem sem mislila drugače. Imam bralce, ki berejo in jim je zgodba všeč. Lahko bi brali in jo kritizirali, naj ampak NIHČE mi ne bo preprečil, da pišem! Pa tut, če bi imela samo ENEGA bralca.
"Nikogar ne morem prisilit, da bi jo prebral"- ne gre se za ANKETO! Gre se za temo, za mojo zgodbo. Pa tudi če bi jo vsi, ki so glasovali na temi prebrali... Ka me briga!
"In ne bom se vdala zaradi trapaste ankete"- ne če misliš, da bi mi kakršen koli rezultat segel v srce, ti ISKRENO povem, da mi NE BI!!
Poglej kar pa se tiče Piisateljice-lej ima svoje mnenje. Tudi ti ga imaš, ga imam jaz in izrazila ga je...Imaš kaj proti?
Ne, ni me strah da bi izgubila. Zapomni si tole: ŽIVLJENJE IMA VZPONE IN PADCE! Res, če želiš lahko neham s pisanjem. Lej tebi ni prav in povedala si kaj misliš, jaz pa sem z tistim "SPISOM" povedala, da mi je vseeno za izid!
Mal preveč polna sebe- mislim, da si ti. Oprosti, ampak tale kritika me sploh ni presenetila. Res sem samo čakala, da se bo našel nekdo ki me bo popljuval do konca. In čestitam-PRVA SI!
Lepo, da ne lažeš. Ne ni nič posebnega, ampak v njej je polno MOJIH čustev!! Saj sem povedala, da je pisanje beg pred resničnim svetom!-MISLILA SEM RESNO!
Veš glede pisanja! Res nimam časa in na tem formu sploh nisem veliko! Chata pa jst sploh nimam sem ga zablokirala in tak, da SORRY. Sploh nisem velik gor. Kulk kako zgodbo preberem al pa nadaljujem svoje....
In veš kaj me najbolj moti. Zakaj nisi pisala iz svojega PRAVEGA profila. Zdi se mi, da te je strah priznati kdo si. Poglej tudi če bi bila moja NAJBOLJŠA prijateljica tle gor bi mi blo VSEEN!!
Ne dojameš me... Dobrodošla v 21. stoletju, ker ljudje vedo več o tem, ko pa človek sam o seb.!!

Oprosti, samo povedala sem mnenje!
05. februar 2012
u73869
u73869
Hej!----> Čizt po naključju sem vidla to temo.

1. NOBENE od teh zgodbic, nism prebrala, oz. sem samo začetek pri: oči v omari... in sm zato glasovala zanjo-----> začetek je bil dobr.
2.jazxxtixx- popolnoma se strinjam s tabo in z nikomur se ne želim skregat!
3. The_Nice_Girl- Mislim, da si vse napisala v svoje dobro-oz., kot je že povedala jazxxtixx, imaš kot vidim svojo zgodbo za eno, izmed NAJBOLJŠIH, ker imaš toliko bralcev. Nočem se ti zamerit.
4. Pojdite pogledat na zgodbo: sošolka me šlata- po mojm kriteriju sploh ni dobra. Zakaj? Zato, ker poglejte obliko pisanja, slog, jezik, DOMIŠLJIJO?! Ima ogromno ogledov, ki si jih po mojem mnenju ne zasluži. Mislim, kako imajo sploh lahko taki toliko ogledov? nočm zdej tko no, upletat še te zgodbice, ampak, če je že to ravno tema o najboljših pisateljih. Hočm samo povedati, da je na forumu OGROMNO pisateljev, ki želi imeti bralce, in so tudi njihove zgodbe dobre, a niso imeli sreče, da bi jih kdo prebral... moje mnenje.

Upam, da se nism komu zamerla... pać moje mnenje.

PeAce!
05. februar 2012
u73869
u73869
3. točko vzamem nazaj...
05. februar 2012
u73869
u73869
Nikomur se nočem zamerit in se oproščam če sm se, samo mnenje povem...
05. februar 2012
u73869
u73869
Aha in po komentarjih na tvoji zgodbi The_Nice_Girl, res opažam, da je priljubljena in dobra! Vzamem nazaj! Nočm se nobenm zamert resno!
05. februar 2012
okej še moje mnenje...ammm 1 kot prvo brez veze se mi zdi tale preperček sploh...pač dečva k je to nardila je hotla sam izvedet kero naj prebre...to je tko hec ;DDDD
mislim ne delat big deal iz tega ;P
drgač pa je čist cool da izrazita svoje mnenja sam ne bit žaljive (do zdej nista ble lihk sam bi se lahko v to spremenil k se prepir pač tko začne)
jez sm pa začela pisat k mi je blo všeč x"D še vedno mi je in ima zgodbica veliko pomenov skritih (hm ne točno dih ampak tell me why jih ma več)
glede bralcev...najprej sm mela dva pa sm vseeno naprej pisala in ja jez bom pač pisala še naprej hahah ddd logiccc ;P
tko da ja...the end
05. februar 2012
The_Nice_Girl,
ti ne razumeš kaj sem js hotle povedat :/ Ti zdej misliš, da ker imaš veliko bralcev pa lahko čakaš na enega ki bo kritiziral tvojo zgodbo ane?
No, oprosti, ampka jaz ines tista prva, ki kritizira tvojo zgodbo. Ker sem tvojo zgodbo prebrala in mi je všeč in nimam nič proti njej. Res je dobra in si zasluži toliko bralcev kot jih ima (Še to: Jz nism bla za Christiana ampak za Alexa < 3).
In če ti misliš, da jaz pluvam po tvoji zgodbi se motiš. Jaz pljuvam nad tvojim mnenjem. Ne strinjam se pač z tem kar si rekla ker se mi zdi da ni treba kle zagovarjat svoje zgodbice. Naj se drugi odločijo ne s tem da ti pišeš pregovore (resno si prebrala knjigo o njih?)
In me ne zanima, če misliš da sem bedna zaradi profila, ampak: ja nebi rada da me na mojem zdaj vsi šimfajo....Lako rečeš da se bojim, ampak se ne. Samo previdna sem.
Čuskeeeeeeee
05. februar 2012
u46345
u46345
xxXEmmaXxx- poglej tudi če točko ne bi vzela nazaj ti ne bi zamirla. Maske padajo.
-Hvala za pohvalo. Pišeš tudi ti kakšno zgodbo? (zs)
05. februar 2012
hahaha The_Nice_Girl lahkooo jez link tvoje dobim ;DDD če se ti da k bi prebralaaaa
05. februar 2012
aaa sm našla ;DDDDD
05. februar 2012
u73869
u73869
pišm tut js zgodbo, oz. kar dve! x3
05. februar 2012
u46345
u46345
jazxxtixx,
Nisem s tem mislila tako.
Lej ni panike in ni kaj za oprostit! Glede fantov pa zgodbo sem si tako zamilsila. Oprosti, če te je zgodba razočarala in da sedaj zaradi tega pljuvaš po mojem mnenju.
Zakaj ne moreš sprejet, da sem z vsem kar sem napisala mislila RESNO??
Lej pregovori so pa taki iz njih se naučiš marsikaj. Verjemi, da sem kakšnega že okusila na svoji koži!
Previdnost-poglej meni se zdi krinka, ampak mogoče bi na tvojem mestu naredila enako!
05. februar 2012
xxXEmmaXxx glede tiste zgodbe tok ma bralcel k ma mal pornografije not ;DDDD hahah
05. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg