Forum
u70734
u70734
Heiiiiii. Pisala bom izmišljeno zgodbo. Je moja 2. Upam da vam bo všeč.
Poskusila bom pisati slovnično pravilno - brez napakic. Če vam je ušeč zgodbica jo priporočite prijateljem.....

_________________________________________________________________________________________----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZAČETEK:

Ojoj, ponedeljek je. Pa ne že spet. Aja, saj res. Sem Violeta, stara sem 13 let. Doma imam psa Bobija. Vedno kadar mi kar ne gre, ali sem žalostna me potolaži. O moj Bobi. Še dobro da ga imam. Skratka... Stekla sem v šolo in stopila v razred. Bilo je običajno. Učiteljica je stopila v nas razred in imeli smo zgodovino. Ta predmet mi je zelo všeč. A je med edinimi bolj. Ta predmet mi je nekako najbolj všeč. Ne vem zakaj. Danes sem se oblekla v svilena oblačila. Ta oblačila imam za ponedeljek. Sem človek, ki obožuje modo. Nočem biti, kakor pravite nekateri "afna" ali karkoli podobnega. Ne, nočem biti, le da sem rada lepo oblečena. Vsak dan sem drugače. Še spisek sem si naredila. Po zgodovini in matematiki, sem šla malo na svež zrak. Stopila sem čez glavni vhod in zelo padla. O ne ! Nekdo je zlil tempera barvo. Tam sem zagledala neko punco in fanta skupaj. Punca se mi je zdele znana, a fant ne......Punca mi je pomagala vstati, fant pa je samo gledal. No lepa reč! Jaz padem, on pa samo buli vame. Malo sem imela umazano krilo in hlače od zelene tempera barve. Punca me je vprašala, če sem v redu. Povedala sem ji le, da bo ok, le da bo šla barva zelo težko s mojega krila in hlač. Seveda ona me je kasneje samo zavrnila in odšla k neznanemu fantu. "No Violeta, to je moj fant Alex." me je predstavila punca. Hm... še sebe ne predstavi, pa raje prej svojega fanta... Čudna ženska.... Sem samo pokimala in se odpravila na pouk. Tedaj je bilo na vrsti učenje kemije. Dobro saj nima veze.....

NEXT?
25. januar 2012
nex
25. januar 2012
nex
25. januar 2012
u70734
u70734
še 2 nexta. plis.....
25. januar 2012
u70734
u70734
oki NEXT

Vsi sošolci so se mi režali zaradi modro - vijolčnega krila. Pa kaj potem. Za njih se nisem nič zmenila. Prišla sem iz šole. "Napadel" me je takoj moj pes Bobi. Naredila sem domačo nalogo in se odpravila na kosilo. Z mamo sva šle takoj v shopping po mojo novo krilo, saj se tempera barve ne da več odstraniti. No, šolsko leto je proti koncu in končuje se moj 8. razred. Smo junija in zadnji dan pred koncem predzadnjega osnovnošolskega leta zame, gremo v šolo v naravi. Ojoj. Gremo v Savudrijo. Čeprav jaz, mislim da NE BOM šla. To razmišljam do sedaj le pri sebi. Nikomur še nisem povedala, da ne bi šla rada. Shit!. A ko bodo prijavnice, bom mamo poizskusila prepričate da NE GREM. Upam, da mi bo uspelo.

No napočil je dan, ko je učiteljica razdelila prijavnice za šolo v naravi 8. razred. Ojoj. Sem si mislila. Ko je prišla do mene prijavnice, sem jo hitro, kar se da hitro spravila v kartonasto mapo. Upam, da jo bom še čim manjkrat videla.....sem si mislila....
Ko sem prišla domov, sem mami dala takoj prijavnico. Pogledala me je, in izpolnila prijavnico.................

KAJ PA JE OBRKOŽILA? DA ALI NE?
Izvedete v naslednjem nextu.

NEXT?
25. januar 2012
u70734
u70734
Aja, pa še malo slikic:
Tolele sem jaz:
Moj pes Bobi:
VEČ PA V NADALJEVANJU
NEXTTT????????
25. januar 2012
nexttttt
25. januar 2012
u40823
u40823
next
25. januar 2012
next
25. januar 2012
u70734
u70734
oki nexttt ----- ta bo bolj kratek, ker vas maklo bere, ko vas bo pa veliko bralo bo pa tut več napisano.
__________________________________________________________________________________

Mama se je usedla za mizo in potegnila iz žepa kemični svinčnik.

Napisala je:

Moja učenka, Violeta - 8.b Se šole v Naravi, Savudrije
NE UDELEŽI UDELEŽI

(OBKROŽITE)
Joj, nisem vedela kaj bo mama obkrožila. Obkrožila je NE UDELEŽI! "Hvala mami!!!" sem zavpila, sicer mami ni bila prepričana zakaj. Cel teden bom lahko počivala pred televizijo. Yesssss. Super. Napočil je dan, ko so moji sošolci odšli v Savudrijo. Jaz sem cel dan poležavala. Oziroma cel teden. Nekega petka, ko sem šla na drsališče ( sem uspešna , mlada drsalka ) pa sem tam zagledala zelo čudno in sumljivo punco. Bila je oblečena v moška oblečila in čez glavo je imela ruto. Bila je na drsališču s čevlji, namesto z drsalkami. Ves čas si je nekaj zapisovala. Imela je majhen blokec, v katerega si je najbrž pisala. Pogledala je mene, ko sem pridrsala okoli nje. Pogledala me je sumljivo, kot kakšna skrivna tatica in si takoj za tem nekaj napisala. Malo sem bila vznemirjena. Kdo je to? Zakaj je to? Kako sumljiva je!, Zakaj?

Ojoj, prišla sem domov in odpeljala Bobija - mojega psa na sprehod. Upam, da se bova imela lepo. Ampak, ko sem prišla do klopce v našem parku, sem ponovno zagledala enako punco. Spet si je nekaj zapisovala in bila je enako oblečena, . ruto čez glavo in me ponovno pogledala z ostrim pogledom. Malo me je začelo biti strah. Saj ne veliko, toda kako ravno tam, kjer sem jaz? Milslila sem, da me zasleduje. Obrnila sem se stran za kakšno sekundico, potem pa spet nazaj in nje ni bilo več tam, kjer je bila...V sekundi je izginila.....
nexT?=?
26. januar 2012
neee(krneki)
26. januar 2012
u70734
u70734
dulce......bla bla : če ti to ni všeč TE STRANI NE OBISKUJ, PA TI SI KRNEKI!
26. januar 2012
next
26. januar 2012
u40823
u40823
next
26. januar 2012
u70734
u70734
oki next
__________________________________________________________________________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ojoj. Zdaj sem se pa res ustrašila. Mislila sem, da je to čarobna čarovnica ( hehe ). Toda takrat hehe, ni prav nič pomagal. Ojoj. Bobi me je potegnil naravnost za neko jablano. Jaz sem samo tekla in tekla in tekla..... za njim. Utrujena sem že bila! A kar naenkrat.,....Za tisto jablano sem zagledala ponovno žensko. Pogledala me je in se nasmehljala. Stopila sem še majcen korak bližje do nje. In jo vprašala :

j - Jaz n - ta neznana oseba

J - Živijo. Kdo pa si?
N - Živijo. Jaz sem Miranda. Ti pa?
J - Jaz sem Violeta. Pozdravljena Miranda!
N - Te mogoče kaj zanima?
J - Zakaj,, ne ... mislim... kako to veš?
N - Ker tako " buliš vame "....
J - Oprosti. Malo si drugačna od drugih. Nekaj si zapisuješ in imaš drugačno obleko kot ostala dekleta.... In še, veš kaj.... Ko sem se enkrat obrnila si izginilav eni sekundi. Tega sem se malce ustrašila. In bila si na 2 enakih koncih kot jaz... Si me zasledovala?
N - Hehe, vem drugačan sem od drugih. Na vsak korak si pišem svoj dragi lep dnevnik in oblačim se drugačno modo. Tako mi je pač bolj všeč. Ja, res je jaz imam tudi enega psa oz. psičko, ki ji je ime Flora. Potegnila me je za to jablano. Vedno me vleče in povsod. Tudi po njeni zaslugi sem te zasledovala, in po njeni zaslugi sem te srečala.
J - Nisem vedela. Zgledala si, kot kakšna čarovnica. Oprosti, da se tako izražam.
N- Nene, nič ni narobe. Bi šli na sladoled? Plačam jaz .
J - Tudi če jaz plačam mi je vseeno. Ampak pojdiva na sladoled. Se bova že tam zmenili.

Prišli sva do sladoledne stojnice sredi našega glavnega mesta....

NEXT?
26. januar 2012
next
26. januar 2012
u70734
u70734
Dobro vseeno bo next - pozor bo ful kratek..... ker nimam veliko časa....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prišli sva. Najina kužka - psa, sta nama takoj ko sva jima ponudili malo sladoleda, sta celega pojedla. Zasmejale sva se in odšle. Dale sva si fonske in odšle. Doma sem očku in mami povedala, koga sem srečala in kdo in kaj je ta punca.

Naslednji dan v šoli je bil normalen. Razen tega, da sem svoji sovražnici zagodla eno " ta pošteno ". Vedno me izziva. Tega ne prenesem več. Je največja važička na šoli. Ime ji je Tjaša. Vedno se mi postavla " manekensko " in govori, da nimam dovolj kvalitetna oblačila:

J- Jaz Tjaša - T

T- Oplala, kaj si pa spet naredila, da si si kupila tako "staromodno" krilio?
J - Je čisto lepo krilo, Tjaša.
T - O, ja ja seveda. Ni dovolj kvalitetno! Kje pa jih kupiš? Na smetišču. Jaz jih kupim v najdražnji trgovini New Yorker.
J - Seveda, ja....So samo z " afnana ".
T - Heii, kako smo pametni. Veš, naj ti predstaim svojega novega fanta, Matica.
J - Kako je važna... sem si samo mislila. Reci tega nisem upala.....
In tako se je najjin pogovor zaključil. Nekega dne sem odšla na njen - Tjašin profil na facebooku. Bil je važen - kot vedno. Ampak nekaj mi ni štimalo. Tisto, ki je za svojega fanta predstavila Matica, je imela na facbooku v razmerju z Anžetom. Kako ?
NEXT?
27. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg