Pozdravljeni tekmovalci in tekmovalke!
Tukaj boste tekmovali v pisanju kratkih zgodbic

-Vsak teden ali več bom razglasil temo, na katero se bodo mogle navezovati zgodbice (to bo lahko nekaj domišljijskega, realističnega, lahko samo beseda, nekaj oseb...)
-Dolžina zgodbe ni pomembna
-Vsako zgodbico bom ocenila z točkami (1-10)
-Ne bom izločala tekmovalk vendar bom pri vsaki temi določila zmagovalko ki dobi nagrado (če ne opravite izziva ne dobite točk)
-Ne bodo se vam upoštevale pravopisne napake, ampak prosim ne pišite v narečjih(saj jih ne znam preveč dobro)

To bo vse, za začetek bi potrebovala kakšnih 10 tekmovalk, če se hočeš prijaviti izpolni to prijavnico:

Ime(po katerem naj te kličeva, ni nujno pravo):
Najljubša zgodba na igrah 123 ali knjiga:
Zgodbe ki jih pišeš(ni nujno, samo če hočeš):
27. junij 2014
27. junij 2014
Laura
Vampirska ljubezen
Vseen
06. julij 2014
sprejeta
06. julij 2014
Sia
Igra Prestolov
Zgodba, ki jo pišem: http://www.igre123.com/forum/tema/feniksova-pesem/70828/9
06. julij 2014
u165577
u165577
Brina
Vampirska akademija
NIč ne pišem(več)
06. julij 2014
obe sprejeti

PRIJAVLJENE:
Laura
Sia
Brina
06. julij 2014
Ella
The Hunger Games, Harry Potter, Divergent... ZF pač:3
http://www.igre123.com/forum/tema/the-dark-side-of-me/72928/
dans začela
06. julij 2014
PRIJAVLJENE:
Laura
Sia
Brina
Ella
07. julij 2014
u172733
u172733
Maja
Čarovnistvo
Zgodba ki jo pisem: https://m.igre123.com/forum/tema/vampirska-ljubezen-/71712/
11. julij 2014
PRIJAVLJENE:
Laura
Sia
Brina
Ella
maja
heey a se strinjate da začnemo
15. julij 2014
se strinjamo ;P
15. julij 2014
dobro

1 tema je ljubezen
Nekej pravil, napotkov
zgodba je lahko resnična ali ne
osebe ne rabijo biti resnične ( vampirji,...)
zgodba ne sme biti predolga
lahko uporabljate slike
prosim čim manj napak
ne pišite v narečjih

ŽELIM VAM VELIKO SREČE!

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
15. julij 2014
objavmo sem gor, al po sporočilih teb pošlemo?
15. julij 2014
u172733
u172733
sam neki ka pac to more bit sam ena zgodba al more bit kot nadaljevanje?
15. julij 2014
∞ғαɴтαѕια∞ Zgodbico objaviš tukaj
ƒυcкιηg cяαzу † Napišeš eno kratko zgodbico, ni nadeljevanja, to je samo ena zgodbica
15. julij 2014
jana
volkodlak
15. julij 2014
ok sprejeta
zdaj pa še napiši zgodbico
15. julij 2014
VOLKODLAK

Živel je deček,ki se je ob polni luni spremenil v volkodlaka.´´kaj ti je?``je skrbelo sestro.Vendar prepozno.Volkdlak je skočil nanjo in jo požrl.Naslednji dan so starši opazili lužo krvi in se spraševali,kaj se je zgodilo.Čez nekaj časa pride deček,in prizna,da se ob polnoči spremeni v volkodlaka in da je on požrl sestro.Po tem priznanju so ga odpeljali k zdravniku.Ko so prispeli,mu je dal zdravilo proti spreminjanju.Po zaužitju se ni spremenil v volkodlaka nikoli več.
15. julij 2014
tema je ljubezen
15. julij 2014
LEDENA LJUBEZE

Bila sem v sanjski,modri obleki.zaplesala sva počasi in zdaj je bil samo moj,moj princ na belem konju.nezno me je poklical po imenu,,Hana,Hana,Hana,,stresla sem s glavo in se zbudila iz sanjarjenja.ozrla sem se po razredu in prav vsi so se smejali..ah kje smejali,dobesedno so pokali od smeha.pogled sem spustila navzdol in opazila da imam v zvezku povsod narisane srcke in Tim.hitro sem ga zaprla in se ozrla proti razjrajeni uciteljici,,tisina,,je jezno vzkliknila,da so vsi obmolknili,,pozneje se pogovoriva v priporu,, v tisini sem spustila pogled saj sem vedela da se nima smisla prepirati.tedaj sem opazila listek ki je priletel na mojo mizo.skrivaj sem ga prebrala pisalo pa je naslednje: HEJ PUNCI,PO POUKU SE POGOVORIVA V SPERTU.SANJA.,,moja bff pa njena kavarna kaj pa drugega,,sem si zamrmrala v brado.odpisala sem ji naslednjeRIPOR MAM SI POZABLA.kmalu me je doletel nov listek:V PARKU POD HRASTOM OB 16:00.na kratko sem ji odpisalaK A NICESAR NE OBLJUBIM.pred nadalnjimi vprasanji me je resil zvonec za kosilo.hitro sem stekla iz razreda ko sem se na l
epem v nekoga zaletela.,,oprosti,,sem zamrmrala in se ozrla kdo je.vzelo mi je sapo ko sem videla da Tim.Tim je iz b razreda s katerim se ne razumemo zato sem pricakovala da me bo nadrl a se je le sramezljivo nasmehnil in dejal,,ti meni oprosti taka neroda sem,,a ni hudega,,sem odvrnila,, hana kajne?,,me je vprasal,,jap ti si pa lep,ee,hocem reci Tim,,ja,,je kratko odgovoril in mi namenil nasmeh zaradi katerega se mi je zvrtelo.,,e,spraseval sem se ,no saj ves da je valeta ze ces en teden,no in sem se spraseval ce bi sla na ples s mano,,odprtih ust sem stala pred njim med tem ko je v meni divjal vihar custev,,razumem da noces iti s mano,,je zalostno dejal in povesil pogled,,ne ne hocem iti s tabo,,sem hitro rekla in se mu nasmehnila.

Sedela sem pod hrastom s Sanjo in ji razlagala kaj se je zgodilo.se sama nisem mogla verjeti zato nisem bila presenecena ko je Sanja dejala,,saj se salis,ne morem verjeti,mislila sem da je ze saseden.tako vesela sem zate,,objela me je in ze je morala oditi saj jo je klicala mama.vsa srecna sem odsla domov in se vrgla na posteljo.zaprla sem oci in sanjarila.

Ves teden so potekale priprave na ples.s Sanjo sva se zopet dobile a tokrat v Spertu.pogovarjali sva se ko ji je nenadoma zabrnel.pogledala je nanj ko so se ji od zacudenja razprle oci.pogledala sem kaj je ,ter videla sporociloanja ti bos moja edina ljubezen in upam da to dobro ves,Tim.,,Hana prisezem da ninam nic s njim nwm od kot ma mojo mojo fonsko res je kreten,,je hitro dejala,,saj ti verjamem,, sem zalostno rekla,,domov bom odsla,,vstala sem in odsla proti domu,,ce rabis pogovor me poklici,,sem se v daljavi moje jeze slisala Sanjo.
Odkorakala sem na vlak kjer sem se odpeljala do Timove ulice.njegov naslov sem imela zapisan v zvezku zato mi ni bilo tezko najti prave hise.pozvonila sem in vrata mi je odprl prav Tim.sunila v trebuh,udarila v obraz in brcnila v mednozje,,tako izgleda ko stres srce,,obrnila sem se na petah in odsla za sabo pa sem slisala opravicevanje in stokanje.koncno sem se pocutila mocno in nic prav nic nisem bila zalostna.le odpravila sem se domov brez solza s kanckom ponosa.
15. julij 2014
Res je dobro ja tu in tam je kaka napakica ampak sej ni vazno res si dobro napisala
15. julij 2014
u172733
u172733
Ljubezen na kotalkah

Hoj moje ime je Nusa. Hodim v srednjo solo in moram reci da ni majhna in v njej ne primankuje punc,ki so tako receno obsedene same z samo. Jaz pa sem samo navadno dekle,ki hodi v 2. Letnik. Nihce me ne opazi. Komaj da imam kaj prijateljev. No ja moja bff rebeka je res d-best. Nwm kaj bi brez nje- dejansko me je ona 'predstavila'moji ljubezni- kotalke- vem cudna ljubezen, a ko se zapeljem se res sprostim in odmislim vse probleme.

Odpravljala sem se iz sole,vesela da je koncno konec pouka. Zaprla sem svojo omrico in odkorakala po hodniku. Izmikala sem se ljudem in neprijetnim pogledom. Odprla sem vrata in stopila na zrak. Piš je zavel vame in prodrl v moja pluca. Globoko sem vdihnila ter zaprla oci. Prebudila sem se v realnost in se koncno odpravi domov. Hodila sem po pravkar pokoseni travi. Bila je nebesko lepe zelene barve,njen vonj pa me je omamljal. V usesa sem si vstavila slusalke in navila na najvecjo glasnost. Vrtela se je moja najljubsa pesem. Opazovala sem okolico - vse te metulje,cebele,roze.... Izgubila sem obcutek za cas. Kar naenkrat sem stala pred vrati nase hise. Zivim v srednje veliki, za avstralijo znacilni predmestni hisi. Iz torbe sem vzela kljuc in odklenila vhodna vrata. Pozdravila sem mami,ki je ravno pripravljala kosilo in se pognala po stopnicah v mojo sobo. Zaloputnila sem vrata,da je obesek na njih zazvecketal. Vsedla sem se na posteljo in iz pod postelje potegnila kotalke. Poklicala sem rebeko in jo vprasala ce ima cas. Hitro sem sem se preoblekla,naredila cop in v sportno torbo dobesedno zbasala vse kar sem potrebovala. Na hitro sem pojedla kosilo v pritlicju in se usedla na stopnice pred domom. Obula sem si kotalke in se zapeljala po dovozu. Razprla sem roke in se zavrtela v krogu. Odrivala sem se in peljala vedno hitreje. Zavila sem proti sportenemu centru in zapeljala na posebno igrisce,kjer so razni rolkarji,kolesarji in kotalkarji vadili in izvajali trike. Na klopci je ze sedela moja bff. Prijeli sva se za roki in se zaceli voziti po igriscu. Danes je bilo kar veliko mladine. Ko sva se zaceli voziti vsaka zase,sem malo prevec zavila proti fantu,ki se je ravno prikotalkal na igrisce. Zaletela sva se- jaz sem pristala na hrbtu na tleh on pa na meni. " aa jaz aa" jecljala sem saj sem zagledala najlepsega fanta ever. " ne opravicuj se,jaz sem kriv" podal mi je roko jaz pa sem jo sprejela. Od vzadaj se mi je rebeka hudomusno nasmehnila jaz pa sem zavial z ocmi. Ko je ugotovila da bom vecino dneva prezivela z zanom- tako se je iskazalo da mu je ime- je v isti sekundi zginila domov.hhhhh zamerim ji.... Z tem lepotcem sva se se cel dan pogovarjala,smejala kot nora in seveda kotalkala- res je bil odlicen. Razsla sva se z listkom v roki- na njem sta bili seveda steviliki. Vsa presrecna sem se doma v sobi ulegla na tla in vzela telefon iz nocne omarice. Vnesla sem si stevilko in se zadovolna,ter z nasmehom na ustih odpravila spat- tako torej zgleda ko se res zaljubiš.....naslednji dan sem takoj ko sem se vsala pograbila fon in v veselju poklicala zana. Takoj se mi je oglasil. Dogovorila sva se za danes popoldan po pouku. Ocitno je hodil na isto solo kot jaz. Srecala sva se na razpotju njegove in moje poti domov. Prijela sva se za roke in se spogledala. " bi bila moja punca?" vsa histericna sem zakricala jaaaaa!! In se mu vrgla v objem.
Ihihihi kasneje je prislo seveda tudi do poljuba- in tako se je zacela moja prva resna zveza in ljubezen- lahko bi rekli drugace- zacela se je ljubezen na kotalkah......

A je ok?
15. julij 2014
ne žal ni ok ampak je superrrrrr
16. julij 2014
LJUBEZEN NA MORJU

Nekega dne se je fant odpravil na plažo.Ko je prišel,je videl dekle,ki je igrala odbojko.Takoj mu je postala všeč.Šel je od nje in se hotel pogovarjati z njo.Vendar ga je zavrnila.Ves žalosten je šel domov in premišljeval,kaj naj naredi.Nenadoma je dobil idejo.Napisal ji bo pesem.Naslednjega dne se je odpravil do nje in ji zapel pesem:
LJUBEZEN
Ko sem te videl,
sva se zaljubila,
taka je najina prva ljubezen.
Ko greva v kino,
se ne dolgocasiva,
taka je najina prva ljubezen.
Prvic sva se poljubila,
ko sva bila sama,
taka je najina prva ljubezen.

Po pesmi se je punca zaljubila vanj in hodila sta srečno do konca svoji dni.
16. julij 2014
PRIJAVLJENE:
Laura &
Sia /
Brina /
Ella/
maja &
jana &
&-opravljen izziv
/-izziv ni opravljen
!!!-popravi
18. julij 2014
dam ocene al še malo počakam da ostali naredijo izziv
18. julij 2014
počakej še ene pol ure prosim ;P
18. julij 2014
okej
18. julij 2014
zdele pišem... sam še mal
18. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg