Forum
Odločila sem se napisati svojo prvo zgodbico z naslovom : " Najboljša prijateljica !!!! ... ali pač ?? "
Zgodba govori o 14 letnem dekletu z imenom Kaja in njenima dvema najboljšima prijateljicama Niko in Špelo !
Vsak del zgodbe nadaljujem po vsaj petih " next - ih " ...

NO PA ZAČNIMO

Bilo je lepo , sončno jutro ... tako , ki bi ti dalo misliti : " Le kaj slabega se lahko danez zgodi ! " no to ni bilo ravno tako . Pa začnimo na začetku . " Dobro jutro , Kaja ... kako si zaspanka moja ? " je rekla moja mami , ko je vstopila v sobo , da bi me prebudila za v šolo . Odgovorila sem ji : " Super je mami ! Komaj čakam , da grem v šolo ! " . Mami se je začudila ... " Kaj res ? Komaj čakaš , da greš v šolo ? Saj ne maraš šole ... Kaja je vse v redu ? Imaš vročino ?? ", me je zaskrbljeno vprašala . " Nee samo že dolgo nisem videla Nike in Špele ... pogrešam ju !!!!! " ( bil je prvi dan šole po dolgem ... dolgem poletju ) . " A TAKO ... no vstani in se obleci za v šolo , da ne boš zamudila !! " Saj ne bom zamudila ... pome pride Špelin šofer ob 7.30 ... NE SKRBI ! " . Če vas slučajno zanima .. Špela je bolj premožno dekle in zato ima svojega osebnega šoferja . " Piff , Piff ... " , zaslišala sem trombo avtomobila ... " Adijo mami ... lepo se imej v službi ! " . Odšla sem ven , ko pa sem vstopila v avtomobil ... Of** kaj je pa to ?? NE RAVNO PRIJETNO PRESENEČENJE ! ... next ?
Kaja ( jaz ) :
Nika ( bff ) :
Špela ( bff.. ali pač ? ) :


Nextam :D


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. september 2011(to je nika )
17. september 2011
okej če člouk mau za fora napiše en del zgodbe ka mu je dc noben ne nexta ?
18. september 2011
u19911
u19911
Next.!

prebereš mojo:
http://www.igre123.com/forum/tema/mracna-skrivnost/23198/1
18. september 2011
next
18. september 2011
okej bom nekstala k je lihk taprvič sam za vaju dve
18. september 2011
Odšla sem ven , ko pa sem vstopila v avtomobil ... Of** kaj je pa to ?? NE RAVNO PRIJETNO PRESENEČENJE ! ... zagledala sem Špelo in Lučko , ki sta se smejali in opravljali mene in Niko . Bila sem ogorčena ! Špela je opazila moj izraz na obrazu in smeje se rekla : " Kaj je miška , presenečenje ? " . Odvrnila sem ji : " Ja Špela presenečenje ¨! Sem prav slišala , da me opravljata ? IN TI ... Lučka ! *.* ( z Lučko nisva imeli najboljše preteklosti . Nekoč se je izdajala za mojo prijateljico nato pa me je izdala in napravila grde govorice o meni . ¨! ). " Jooj kako si občutliva ! Opravljava te pa kaj ... bdv ne bom te več pobirala za v šolo ker v avtomobilu ni prostora za tri ... Sori ... " zasmejala se je . Odgovorila sem ji : " Ljubica to je limuzina ! Deset ljudi lahko spraviš noter ! ." Zavila je z očmi : " Tudi prav ! Potem pa samo ni prostora za nepopularneže ni bedneže ! " , " Speli Miha ! " . Avtomobil je počasi odpeljal . Še nekaj časa sem stala na mestu , ker pač nisem mogla verjeti kaj je storila moja bff ... noo BIVŠA bff . Na srečo imam vsaj nekogar , ki mu lahko zaupam prav vse ! Svojega fanta Lukata . Počakaj malo ... na tleh je listek , ki ga je Špela vrgla skozi okno , ko je odpeljala , na njem piše : " Luka nima rad bednežev ! Sprijazni se izgubila si mene in fanta ! LUZER ! " . Šlo mi je na jok ... k - k - kaj ? Nisem mogla verjeti . Preden sem se zavedela je bila ura 7.50 : " Faak zdaj bom pa še v šolo zamudila ! Najboljši začetek leta ever ! " . Odhitela sem v šolo . V naglici sem se zaletela v prikupnega novinca Nik-a . " Ohh .. še tole se je manjkalo ". Od groze sem kar zajokala . Rekel mi je : " Ni se treba jokati saj ni hudega ! Pomiri se ! " . " Ne jočem zato !! Jočem ker mi gre danez vse narobe ! Izgubila sem najboljšo prijateljico , fanta in verjetno bodo klicali starše ker že prvi dan zamujam v šolo , nato prihitim in zbijem še tebe ... JOOJ ! " . " Veš všeč si mi ... lahko bi šla kdaj na sladoled ?" . Odvrnila sem : " Seveda ! To bi bilo lepo .. mogoče mi bo pa to pomagalo , da odvrnem misli o bivših prijateljih ! " . " Seveda ti bo ! Je kaj narobe če gre z nama še moja punca Lalila ? Zelo je simpatična ... mislim , da bi mi lahko postali prav dobri prijatelji ! " . " K-k-kajj ti imaš punco ? Oh seveda , kaj sem pa mislila seveda imaš punco ... " , zardela sem . Zavedla sem se , da sem mu ravno kar izdala , da mi je všeč ... next ?

Lučka ( sovražnica ) :
Luka ( bivši fant ) :
Nik ( cute boy ) :
Miha ( šofer ) :
Lalila ( Nikovo dekle ) :Mami ( moja mami ) :
Piki ( naš kuža ) :


18. september 2011
u19911
u19911
next

pa a lahko za Nika daš kkšno bl kjutiš slikco,ker men ni ušeč( lahko bi zamenala miha pa nika,ker nik zgleda str)
sej ni treba če nočeš

p.s. ne zamer,zarad tega!
18. september 2011
okej pol bo PA tko :
Nik :
Miha ( šofer ) :

18. september 2011
u19911
u19911
oki )))

nexti hittrrr!!
18. september 2011
s
18. september 2011
a
18. september 2011
m
18. september 2011
o
18. september 2011
z
18. september 2011
a
18. september 2011
t
18. september 2011
e
18. september 2011
next :
18. september 2011
neext!!
18. september 2011
aiia še slika šole ( harvard - najbolj vgledna šola , ki jo poznam ) :
Zavedla sem se , da sem mu ravno kar izdala , da mi je všeč ... . " Aaah ... Amm ... E-e-e-e ... okej ... moram it čau ♥ " , odhitela sem v razred . Imeli smo razredno uro . Učiteljica me je najprej nakregala zaradi zamude , nato pa mi je še povedala , da se moram po pouku prikazati pri ravnatelju . Špela in Lučka sta se mi privoščljivo zasmejali . Špela je še dodala : " Nooo , noo , noo zgleda , da brez moje pomoči nisi nič !☻☻hahahahahahaha Luzerr ! " , nato pa ji je rekla Lučka : " OMG kok si ti pametna ! ".
Zavila sem z očmi in se usedla za klop . Pomislila sem * vse bi dala , da bi se mi zgodilo nekaj nepozabnega , ekstremnega ... takega , da bi bila Špela zelooo ljubosumna ! * .Ampak seveda sem lahko samo sanjarila ... Pouk je kmalu minil in morala sem se zglasiti pri ravnatelju . Pričakovala sem , da me bo okaral zaradi zamude ... ampak NE ! PRAV RES NEMOREM VERJETI ! ZGODILO SE MI JE NEKAJ NEPRIČAKOVANEGA , EKSTREMNEGA .. PRAV RES ! ŽELJA SE MI JE URESNIČILA!!!! . " Nemorem verjeti ! " sem odgovorila . No , da vam bo bolj jasno tako je bilo : Prišla sem v ravnateljevo pisarno . Bila sem presenečena ker me je pričakal z nasmehom na obrazu . Rekel mi je , da ima zame enkratno priložnost ... začudila sem se . Rekel je : " Ker si bila vsa ta leta pridna odličnjakinja in zmeraj vdana pouku , sem se odločil , da tebi in še nekaterim odličnim učencem podarim BREZPLAČEN teden na Karibih v prekrasni vili , na presunljivi plaži !! " . In tako se je sprožil moj odziv . Seveda , da sem pritrdila in tako sem še izvedela , da odidemo že jutri ¨!! OMG !! Morala sem se FUL urediti ... ooooh hitro h frizerju !¨!!!! ... Frizerka mi je napravila osupljivo sexy čupco in me naličila tako , da me je skoraj kap ! Bila sem DIVA ! . Prispela sem domov in povedala mami lepo novico . Bila je vesela zame : " To je super !!!!! " . Odvrnila sem : " Vem mami , vem . Okej grem spakirat nato pa spat ! Lahko noč . " . " Noč , noč ! " sem prejela odziv . Hitro sem spakirala vse najlepše stvari , ki sem jih imela ( VKLJUČUJE MOJE NOVE HOT KOPALKE ! ) in šla spat . Zjutraj sem se zbudila , oblekla , pojedla zajtrk in sr poslovila od mami , ko pa sem prišla na letališče .. . " OMG FAAAK ! Kako se nisem spolnila , da je tudi Špela prokleta odličnjakinja ! " ... Zagledala me je in je prišla h meni " Odjebi k**** kok si grda . Ta teden sem glavna jaz ! " Pa čeprou je zgedala kot kup smeti ! ... next ?
ravnatelj :
vila na Karibih ( naše stanovanje za ta teden ) :
moja sexy čupa :
moja oblačila :
čevlji :
next ?
18. september 2011
aiia pa moje kopalke :


18. september 2011
u46345
u46345
next.
18. september 2011
neext
18. september 2011
u19911
u19911
next!
18. september 2011
nextam
18. september 2011
hvala , da berete
18. september 2011
u
18. september 2011
p
18. september 2011
a
18. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg