Forum
To je druga sezona naj pisateljev.
Prijavi se naj jih vsaj 5 in največ 10.
Upam da vam bo všeč.
PRIJAVNICA:
ime:
priimek:
ali imaš iskušnje:
Lp Friend
07. maj 2012
u77108
u77108
ime: TOSEM
priimek:JASSS
izkušne: mam valda
07. maj 2012
u83764
u83764
vesna kampjut nimam izkušenj za pisanje
07. maj 2012
u70159
u70159
Kerti Pack

Da,imam izkušnje!
07. maj 2012
SPREJETI ŠE VSAJ 3
DEJTE MAL OGLAŠEVAT
07. maj 2012
SPREJETI ŠE VSAJ 2
DEJTE MAL OGLAŠEVAT
07. maj 2012
Tekmujejo:
Lucy 12
tabornica
Melcy Cool
07. maj 2012
u77108
u77108
jupiii!
07. maj 2012
u80132
u80132
Selena Gomez
Izkušnje:ja
07. maj 2012
SPREJETA ŠE VSAJ 1
Tekmujejo:
Lucy 12
tabornica
Melcy Cool
metuljčica 123
07. maj 2012
u80132
u80132
Lahko prosim kar začnemo pa se še lahko prijavljajo.!
07. maj 2012
MAL OGLAŠUJ PA BO
07. maj 2012
u90873
u90873
Bella Thorne
Ja
07. maj 2012
u84247
u84247
Emma Hem

Ja imam izkušnjo trenutno pišem zgodbo:

http://www.igre123.com/forum/tema/moja-zgodba-1d-vkljuceni/33664/1
07. maj 2012
SPREJETA
Tekmujejo:
Lucy 12
tabornica
Melcy Cool
metuljčica 123
►мrѕ.ғrιeɴdѕ™
07. maj 2012
PRJAVJO SE LAHKO ŠE 4
SPREJETA
Tekmujejo:
Lucy 12
tabornica
Melcy Cool

metuljčica 123
►мrѕ.ғrιeɴdѕ™
smarti X'D
Zdej dam izziv
07. maj 2012
u80132
u80132
Izziu.?
07. maj 2012
1.IZZIV:
Prvi izziv je zelo lahek.
Na eni moji temi so slikce.
Tam si izberite slikce za vašo zgodbo.
Če ne najdete prave mi povete.
Ne smete dajati drugih slik če ne razumete razlaga je bila hitra zda pa počasi:
1.Dala vam bom link ene teme slikc.
2.Na tej temi si izberi slike za zgodbo če jih ni mi napiši kakšno sliko rabiš.
3.Iz teh slik ki si si jih izbrala napiši zgodbo.
Zdaj dam takoj link
07. maj 2012
u83764
u83764
a je lah zlo kratka?
07. maj 2012
ja ampak vsaj 300 črk to je mal
07. maj 2012
u83764
u83764
Tretji dan poletnih počitnic sva z Majo odšli na morje. Taksi naju je odložil pred lepo hišo, v kateri sva imeli najet apartma.
Ko sva vstopili sva se začudili njegovemu razkošju.
” Skozi vrata si vstopil v predsobo v kateri je bila velika omara za čevlje, ter dva stojala za klobuke, torbice in plašče. Iz veže je vodil majhen, vendar bogato okrašen hodnik. Prva vrata so vodile v eno izmed dveh spalnic z zakonsko posteljo s svileno posteljnino, veliko omaro, plazmo na steni nasproti postelje. Tam je bilo veliko okno, ki je gledalo na morje. Druga vrata so vodila v naslednjo spalnico, ki je bila podobna prvi. Nasproti prvih vrat je bil obokan vhod v dnevno sobo z veliko plazmo, stekleno klubsko mizico ter udobnim kotnim naslanjačem. Na vsakem koncu naslanjača je bil udoben fotelj. Nasproti vrat druge spalnice pa so vrata vodila v jedilnico z elegantno dolgo mizo ter oblazinjenimi stoli, v kateri je stala tudi omara z dragocenim kitajskim porcelanom. Na levi strani jedilnice je bil obok, ki je vodil v dobro opremljeno kuhinjo.”
Ko sva razpakirali, sva odšli na plažo. Zagledali sva fante, ki igrajo odbojko. Ker sva bili obe samski, sva sklenili imeti kratko poletno avanturo.
Maja je zagledala nekega črnolasca z modrimi očmi. Obema je bil takoj všeč, ampak ker ga je prva zagledala Maja je pripadal njej.
Opazil je moj pogled in se mi nasmehnil.
Maja, ki tega ni opazila mi je zašepetala ” Poglej tistega tam, ta bi bil pravšnji zate” ter pomignila proti fantu nasproti črnolasega. Odsotno sem ji pokimala, saj sem mislila le na tisti prelepi nasmeh, ki me je popolnoma očaral.
Tedaj je črnolasi fant pristopil k fantu, na katerega je pokazala Maja in mu nekaj rekel. Nekaj trenutkov za tem sta se nama fanta približala.
” Živijo!” je rekel črnolasec ” moje ime je Tim to pa je moj prijatelj David”.
Morala bi pustiti besedo Maji, ampak ker mi je bil Tim veliko bolj všeč sem odgovorila pred njo ” Jaz sem Hana, to pa je moja najboljša prijateljica Maja”. Nasmehnila se mu je, meni pa namenila strog pogled, ki mi je jasno povedal, da Tim pripada njej.
Fanta sta naju povabila k igri. Predstavila sta nama še ostale fante ter nekaj deklet, ki so opazovale igro.
Eden izmed fantov, ki mu je bilo ime Nejc, je poskušal flirtati z Majo. Maja je flirt seveda ignorirala.
Po tekmi se je Nejc ”po nesreči” zaletel v Majo, ki se je takoj začela jeziti nanj.
Kar naenkrat se je za mano znašel Tim, ki je komaj zadrževal smeh ob Majini reakciji.
” Ali je vedno tako napadalna?”
Nekoliko jezna, ker se zanima za Majo sem odgovorila: ” Ne. Le kadar gre za fanta, ki ji je všeč.”
” Nejc ji je všeč? Potem pa ima srečo, da je samski tako kot jaz.” je odgovoril ter naredil poudarek na tem, da je samski.
Takrat sem pogledala proti Maji, ki jo je Nejc nenadoma utišal s strastnim poljubom. Maja se je hitro izvila iz njegovega poljuba ter mu prisolila klofuto, ker si jo je drznil poljubiti.
Vendar Tim klofute na mojo srečo ni opazil, saj je odšel z Davidom po pijačo.
Maja je jezna na Nejca in obupana, ker je Tim videl poljub, prišla do mene.
” Kaj naj storim? Tim sedaj zagotovo misli, da mi je Nejc všeč. Zakaj je moral oditi preden sem končala poljub?! Zakaj?!?”
” Maja, pomiri se. Imava še cel teden in zagotovo bo izvedel, da ti Nejc ni všeč.” Sem jo poskušala potolažiti, čeprav bi mi bilo ljubše, da Tim tega ne bi nikoli izvedel.
Z Davidom sta se kmalu vrnila, in seveda izvedela, kako se je poljub končal.
Čas je v družbi hitro minil. Še preden smo se zavedli, je sonce že zahajalo. Dogovorili smo se za naslednji dan, nato pa jih je večina odšla domov. Ostali smo le jaz, Maja, David in Tim.
” Kako lep zahod.” Je rekla zamišljeno Maja in strmela v valove, ki so pljuskali ob obalo.” Ja, res so. ” ji je odgovoril David in stopil korak bliže Maji ter ji s tem preprečil, da bi se še bolj približala Timu. Za to sem mu bila kar malo hvaležna, saj je iskreno povedano, nisem hotela v njegovi bližini.
Med nami je vladala tišina, saj smo bili zatopljeni vsak v svoje misli. Prekinilo jo je zvonjenje Timovega mobilca.
Po kratkem pogovoru se nam je opravičil, ker mora iti. Preden je odšel, se mi je nasmehnil in me pobožal s svojimi prelepimi modrimi očmi. Ko je stopal mimo mene, mi je v roko porinil listek. Listek sem hitro pospravila v žep. Maja na srečo tega ni opazila.
Nekaj minut kasneje se je poslovil tudi David. Ostali sva sami.
Takoj, ko je bil David dovolj oddaljen, da naju ni mogel več slišati, je Maja takoj začela razlagati o njenih načrtih s Timom.
Če bi bilo resnično tako, kot si zamišlja, tega ne bi prenesla. Preprosto nočem, da bi bilo tako. Ni mi všeč dejstvo, da bi ona pristala v Timovem objemu. Vendar nisem imela poguma, da bi ji to priznala. Moja najboljša prijateljica je in nisem se hotela spreti z njo zaradi Tima. Njo poznam že od otroštva, Tima pa šele nekaj ur.
Odpravili sva se proti apartmaju. Hodili sva v tišini. Komaj sem premagovala željo, da nisem iz žepa potegnila listka in ga prebrala.Na srečo sva kmalu prispeli do apartmaja. Hitro sem stekla v kopalnico. Iz hlač sem potegnila listek in začela brati:
” Hana, zelo si mi všeč! S tabo želim biti več kot le v prijateljskem odnosu. Če si želiš isto, pridi jutri ob sedmih zjutraj na mesto, kjer smo igrali odbojko. Če te ne bo, bom razumel. Tim ”
Listek sem še enkrat prebrala, ker kar nisem mogla dojeti napisanih besed. Le kako je možno, da on čuti isto? Le kaj bi rekla Maja. Zagotovo ne bi hotela slišati več ničesar o meni. Občutek krivde in ljubezen do Tima sta me stiskala v kot. Kaj naj storim? V meni je divjala strašna bitka med ljubeznijo in iskrenim prijateljstvom. Želim si iti, vendar mi občutek krive ne pusti.
Hitro sem skočila pod tuš in se uredila. Odšli sva na večerjo.
Ko sva prišli nazaj v apartma, je bilo že pozno, zato sem odšla takoj spat. Vendar notranji boji so bili prehudi, zato sem sklenila, da moram takoj govoriti z Majo. Še preden bo prepozno, da bi karkoli rešila, saj se lahko zgodi, da bom izgubila oba.
S to mislijo sem se odpravila v Majino spalnico.
”Maja, govoriti moram s tabo.”
” Povej.”
” Prosim obljubi mi, da me boš poslušala do konca, ker sem v močni dilemi.”
” Seveda te bom poslušala do konca. Obljubim. ”
Povedala sem ji vse, od začetka do konca, o vseh dilemah in notranjih bojih. Tudi listek sem ji pokazala. In sploh ni bila jezna. Priznala mi je nekaj, kar me je zelo presenetilo.
Čeprav je še pred nekaj urami govorila le o Timu, je sedaj razmišljala le še o Nejčevih poljubih. Spoznala je, da si v resnici želi biti z njim. Že sam pogled na njen obraz mi je povedal, da misli resno. Pomirjena sem odšla spat.
ZJUTRAJ:
Budilka me je zbudila ob šestih. Odšla sem v kopalnico, kjer sem se uredila do zadnjega detajla. Oblekla sem si čisto kratke kavbojke, rumeno majico in si obula natikače.
Hitro sem si pripravila in pojedla zajtrk, saj nisem smela zamuditi.
Petnajst do sedmih sem stekla iz apartmaja na plažo, in pohitela na dogovorjeno mesto.
Čeprav je bila ura že pet čez sedem, je bil Tim še vedno tam. Gledal je proti morju, rahel vetrič mu je mršil lase. Vzhajajoče sonce je osvetljevalo njegovo popolno telo. Stekla sem proti fantu, ki ga ljubim. Nekaj metrov za njim sem se ustavila. Nisem vedela, kako naj ga pozdravim, kaj naj mu rečem.
Vendar besede sploh niso bile potrebne, saj se je obrnil in stopil proti meni. Z roko je prijel mojo in me potegnil k sebi, nato je z rokama objel moj obraz in me strastno poljubil. Poljub sem mu vrnila in se s prsti zapletla v njegove lase ter ga še bolj pritisnila nase. Po dobri minuti sva se odlepila drug od drugega. Prijel me je za roki in vprašal, če bi hodila z njim. Privolila sem brez kakršnegakoli razmišljanja.
Sedla sva na klop in se le pogovarjala. Povedala sem mu o dilemi in strinjal se je, da bi tudi on resno razmislil o odločitvi. Zaupala pa sem mu tudi o Majini zaljubljenosti v Nejca. Odločila sva se jima pomagati. On naj bi najprej poklical Nejca in ga vprašal za mnenje o tem. Seveda je bil takoj pripravljen sodelovati, zato sem poklicala Majo in ji rekla, da ni prišel in naj takoj pride na odbojkarsko igrišče.
Potem sva s Timom odšla, Nejc pa se je skril.
Čez eno uro smo se dobili v baru na plaži.
Maja in Nejc sta se zaljubljeno gledala in držala za roke, torej je načrt uspel. Zadovoljna sva prisedla, nato pa smo si povedali vse o začetku zvez.
PREOSTALI ČAS:
Teden je hitro minil. Jutra in večere sem preživljala s Timom, včasih pa sta se nama pridružila tudi Maja in Nejc. Popoldneve smo preživljali z ostalimi prijatelji. Igrali smo odbojko, plavali, skakali v vodo in počeli podobne zabavne stvari.
Napočil je dan slovesa. Tim in Nejc sta zajtrkovala pri nama, nato smo se poslovili. Obljubili smo, da si bomo dopisovali in se občasno obiskali. Skratka ne bomo izgubili stikov.Preden sem sedla v taksi, me je Tim še zadnjič poljubil v slovo.
Pot domov je bila tiha. Z Majo sva bili zatopljeni vsaka v svoje misli. Zanjo ne vem, vendar jaz sem imela celo pot solze v očeh.
To, da bo prišel ta dan sem vedela. Zavedala sem se tudi, da bova nekoč izgubila stike in šla naprej vsak svojo pot.. Tima bom imela vedno v lepem spominu in vem, da ga ne bom nikoli pozabila.
tim:


jaz:

07. maj 2012
u91232
u91232
heii js sm Lucy12
07. maj 2012
u91232
u91232
v bistvu sm: TOSEM JASSS
07. maj 2012
zelo dobra zdodba
07. maj 2012
OK
07. maj 2012
+ si/- nisi
Tekmujejo:
Lucy 12 -♫♫moj_čιɢυмι♫♫™ -
tabornica +
Melcy Cool -
metuljčica 123-
►мrѕ.ғrιeɴdѕ™-
07. maj 2012
u40031
u40031
Kajchy Barellasiziv nardim takojj!!
07. maj 2012
sprejeta
07. maj 2012
+ si/- nisi

Tekmujejo:
Lucy 12 -♫♫moj_čιɢυмι♫♫™ -
tabornica +
Melcy Cool -
metuljčica 123-
isa passqualli
►мrѕ.ғrιeɴdѕ™-
07. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg