Forum
zdravo! vsi (bodoči)pisatelji in pisateljice, i vsi tisti, ki radi berete in pišete; dobrodošli na tekmovanju za naj pisatelja iger 123. prijavi se vas lahko 6-12. obljubim, da se bomo zelo zabavali. Tu je še nekaj pravil:
-se ne kregamo
-ne sitnarimo za ocene(ali izzive)
-se ne jeziš če izpadeš
- ne preklinjamo
DOLŽNOSTI:
-redno delamo izzive
-v prijavnici izpolni vse podatke, sicer nisi sprejet
-upoštevaj navodila
PRIJAVNICA
ime& priimek(izmišljeno)
starost(izmišljeno)
slika:
link tvoje zgodbice(če jo pišeš):
l.p
DARK ANGEL 77
27. december 2011
DEJMO NO, PRIJAVITE SE.
27. december 2011
plis?
28. december 2011
Katie Styles. 17.
Slika:Link zgodbice: https://www.igre123.com/forum/tema/l-ss-l-v-33/26716/
Pišem drugač še full vlk zgodbic sam tta je moja najnovejša. (:
28. december 2011
ok, super, sprejeta. povabi še koga drugega, da bomo lahko začeli!
28. december 2011
u70569
u70569
Alice Snowstorm, 18


29. december 2011
sprejeta! povabi še koga!
29. december 2011
u61055
u61055
ime&priimek : Ellisabet Wormald
starost : 18
slika : profilna!:*

link moje zgodbice : http://www.igre123.com/forum/tema/story-or-story/23561/

izzive po zs prosim!;3* Tenkjuu.^^
29. december 2011
sprejeta! še tri
30. december 2011
ime& priimek(izmišljeno)
Kim O'Neil
starost(izmišljeno) 18
slika:


link tvoje zgodbice(če jo pišeš):
https://www.igre123.com/forum/tema/umor-v-folkstone-u-murder-in-folkstone/26996/
03. januar 2012
Kati Grimmie
Starost:16
Slika: profilna
Link moje zgodbice: http://www.igre123.com/forum/tema/me-in-the-dark/26941/
Izzive pa plz na zs. :**
03. januar 2012
še en/a!
04. januar 2012
Ymre Stiekema
19 letTroubles and me: https://www.igre123.com/forum/tema/troubles-and-me/24321/
04. januar 2012
u61055
u61055
Začnemmo? Izzive po zs prosim!*
Tenkjuu:*
04. januar 2012
1. izzziv!!!!!!!
Zdravo punce. Oh, kako lepo je biti zaljubljen... takrat občutiš nekaj najlepšega. Jaz naprimer zardim, in v sebi zakričim od veselja, ko vidim mojega izbranca.Kaj pa občutite ve?

To bo vaš prvi(in upam, da ne pretežek) izziv. Napišite ljubezensko zgodbo. Ne pišite preveč, kaj se dogaja, opišite raje svoje občutke. Med izzivom se lahko še prijavite. adijo in:


04. januar 2012
Oh, oh in oh! Zopet ta zaljubljenost! Ne morem jesti, ne spati! In kar je najbolj moteče: nemorem trezno razmišljati! Moj svet se vrti samo še okoli srčkov, rdeče barve, rož in-NJEGA! Ko me pogleda, se moj obraz spremeni v živo rdeč paradižnik, v glavi se mi zavrti, in oblije me ljubezenska vročica! Ne morem jesti in ne spati, kakor sem rekla, in to samo zato, ker se vidim v njegovem objemu! In ko končno, končno pride dan D, dan mojega prvega poljuba, sem kot nekakšno sonce, ki kar izžareva svojo srečo: takrat vidim vsako rožo, slišim vsakega ptička, ki poje, skratka-svet je zame čudovit!
------------------------------------------------------------
Tako sem si jaz zamislila nekakšno zgodbo o ljubezni, upam pa, da je uredu!
05. januar 2012
♥вlυeвerry♥ - fuuuuul dobr!
05. januar 2012
Hwala!
05. januar 2012
u61055
u61055
~ Njegove oči so modre - modre, ki ljubijo in zapeljujejo, njegov nasmeh je velik, tako kot svet, in lep, ki te očara spet in spet. KO ga vidim, me prevzame vročica, vroča kot pečica, ko pa me pogleda s svojimi očmi, se predam občutku zaljubljenosti, ki nikoli ne zbledi.
~ Videla sem ga enkrat, a zame ni bil nič posebnega, le navaden fant, videla sem ga drugič, zopet isto.....a, ko videla sem ga že mijlontič, me je obšel ta občutek, večji kot osnutek, ki zdaj v moji glavi se vrti in upam, da nikoli ne zbledi in enkrat le NJEMU se PREPUSTI! I'm in LOVE!*♥
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kul? :'o
05. januar 2012
ne kul, prfekten!
05. januar 2012
Kako obožujem tisti občutek,ko se zdi,da mi po trebuhu leta na tisoče drobnih metuljev. Ko se zaradi neznanega razloga smehljam in vse zvezke porišem s srčki in njegovim imenom. In navsezadnje tudi zardevanje,ko ga vidim,čeprav je nekoliko neprijetno. Ja,nedvomno je spet tukaj zaljubljenost,zaradi katere prebedim veliko noči. In četudi včasih ostanem z zlomljenim srcem in blazino,mokro od solz,vem,da bo kmalu spet prišla. In takrat bom spet vesela in zaljubljena v cel svet.
06. januar 2012
upam,da je dovolj dolgo,če ne mi povej (:
06. januar 2012
Zeloooo dobr!
06. januar 2012
Dejmo no!! Zmankuje časa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07. januar 2012
u70569
u70569
Ošit sm pomisla ko sm ga vidla. Dobila sem občutek živčnosti, po trebuhu so mi začeli letati metuljčki ter začela sem še bolj živčno prestopati. Objel me je in mi dau lupčeka na lice ;$. Prinesel mi je rože. Rdeče vrtnice, ki jih mam najraje. S Chrisom sva počasi okoli vratu objeta hodila proti jezeru. Tam sva sedela na pomolu in se objemala in se igrala resnica ali izziv. Dobila sem izziv da ga poljubim na usta. A preden sem sploh kaj naredila me je on poljubil. Bil je dolg in sladek poljub. Nato pa mi je na uho zašepetal "bi hodila z mano?". Počutila sem se tako lepo, boljše kot kadarkoli prej. Rekla sem mu:"Ja!" in še enkrat me je poljubil in mi na uho zašepetal: "ljubim te< 3".
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ok? (:
07. januar 2012
OCENE:
Zdravo! Malo sem razočarana, ker nekatere izziva niste vzele resno. tiste, ki pa ste ga opravile, pa ...čestitam, res ste se izkazale!!! No, naloga je bila vredna 5 točk.
♥вlυeвerry♥ - všeč mi je tvoj stil. Uporabljaš zanimivejše besede in to mi je všeč! 5 točk
|JUstTWayYAre| - Nimam besed.... 5 točk
Frozen*Doll - Bingo! Zadela si tono to, kar sem hotela! 5 točk
тαяd_ηυggeт - Zelo lepo! Malo me pa moti tisti "ošit".... malo več bi lahko pisala o občutkih.... 4 točke
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tokrat ne izpade nobena, ker je to šele prvi izziv.... pri drugem pa pričakujem malo več resnosti!!!
________________________________________________________________________________
2. izziv
Ah, ljubi, preljubi konec tedna! Nekatere si privoščijo poležavanje ped televizijo, druge dan v naravi,.... Ve, pa boste z domišljijo odpotovale z svojo BFF v nakupovalno središče, kjer se boste z svojo najhujšo sovražnico zapičile v isto obleko, torbico, škornje,.... ne pzabite, ISTO ne enako. Sami napišite nadaljevanje... Časa imate do četrtka, do 17.00.
Adijo&


07. januar 2012
P.S:
Še vedno sprejemam prijave !!!!!
07. januar 2012
Kar ne morem verjeti. Ta &%/+*%&* se je odločila kupiti enako obleko. pfffff..... bo že videla. Z Anjo sva bile tistega popoldneva v največjem nakupovalnem središču. Sami. Ali je lahko še kaj lepšega? Seveda ne, dokler ne zagledaš, dekle ki ti je živce kot da bi bili čokolada. In da je lahko še slabše nama je všeč ista obleka. Bila je samo ena številka in tako hitro sem se zapodila do nje da so Anji oči skoraj izstopile iz jamic. S sovražnico sva do obleke pritekli v istem trenutku in tudi po njej sva poprijeli naenkrat. Pogledali sva se v oči. V obeh je kar prekipeval bes in kot bi si veliko ljudi mislilo se je začel ''babji ravs''. Saj se je, a ne tako kot bi pričakovali. Mirno sva govorili ena drugi, vse kar pa je bilo izrečeno je bil sarkazem. Imela sem jo dovolj. Obrnila sm se da bi pograbila obleko, a je ni bilo več. Pogledala sem okoli in videla dekle z ''mojo obleko''. Nekaj sem še zabrusila moji sovražnici, nato pa sem se obrnila in odšla.
08. januar 2012
super!!!!
08. januar 2012
Kaj je lahko lepšega od nakupovanja s svojo najboljšo prijateljico za konec tedna? Cele ure izbiranja oblek,čevljev in modnih dodatkov. Kot večino petkov,sem tudi tega preživela z Nastjo,mojo najboljšo prijateljico v bližnjem trgovskem središču. Vse je potekalo popolno,dokler nisem zagledala črne oblekice,ki sem jo iskala že več tednov. Resda je bila samo še ena,toda bila je v moji velikosti. Lahko bi rekli,da imam srečo. Z Nastjo sva odšli še v nekaj drugih trgovin,nato pa se vrnili v tisto,kjer sem videla črno oblekico. Na drugi strani trgovine je stala Maja,moja najhujša sovražnica. Kot,da ne bi bilo dovolj že to,da je stala v isti trgovini kot jaz,se je še odpravila k tisti črni oblekici,ki je bila meni tako všeč. Vse vrečke sem podala Nastji in hitro stekla do police. Tudi Maja je bila hitra in naenkrat sva pograbili oblekico. Ponavadi se nikoli ne bi spustila na Majin nivo,toda oblekica mi je bila resnično všeč in prva sem jo zagledala. Ko jo je potegnila Maja,sem skoraj ponorela. Z Nastjo sva odšli v kavarno,nasproti trgovine in naročili kakav. Čez nekaj minut sem videla Majo,ki je oblekico vrnila nazaj na polico. Verjetni ji ni bila všeč ali pa ji ni bila prav. Lahko bi jo šla nazaj iskat,toda v tistem trenutku se mi je zazdela nekoliko pusta in grda. Morda zato,ker je bila všeč tudi Maji ali pa le zaradi mojih muh,ko se zapičim v le eno obleko in je nočem izpustiti iz rok. Nasmehnila sem se,saj sem vedela,da bom naslednji teden verjetno našla neko drugo stvar,ki mi bo bila neznansko všeč. Taka pač sem.
08. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg