Forum
u84215
u84215
Vem da je takih tem že ogromno ampak useen!
Tuki vam bom daljala izzive za pisanje. Včasih imena oseb ki morajo nastopati! Včasih samo kakšno sliko in si potem ob slikah izmislite zgodbice včasih pa naslov!
Prijavnica:
Ime:
Priimek:
Starost:
Hobiji:
Slika:

To sem jaz! Vaša voditeljica Sarah Styles! Stara sem 16 let. Zelo rada jaham in plešem.


02. maj 2012
lara malik, 17 let~ rada plešem in jaham, sploh pa najraj pišem zgodbe!!
pa še slika...paa izive po zs plizz!!
hwala
04. maj 2012
Prijavnica:
Ime: Nina
Priimek: McQen
Starost: 17
Hobiji: Jahanje, ples
Slika:

04. maj 2012
u89666
u89666
Ime: Nixy
Priimek: McDonald
Starost: 15
Hobiji: pisanje, petje, risanje
Slika: profilna
04. maj 2012
imearah
priimek:holiyvod
starost:16
hobiji:jahanje ,fotografiranje
slika pa je moja rofilna
05. maj 2012
u84215
u84215
Sprejete vse
05. maj 2012
kdaj začnemo?
08. maj 2012
u84215
u84215
Poznaš še koga ki bi se prijavil? Fajn bi blo če bi vas blo kake 10:3
08. maj 2012
u84215
u84215
No dobro potem pa kar začnimo da ne boste čakale preveč Morda se pa še kdo prijavi vmes:*
16. maj 2012
u84215
u84215
1. izziv!
Napišite zgodbe pod naslovi!
~ Prijateljice za vedno!
~ Prijateljstvo ali ljubezen?
~Prijateljica ali sovražnica?
~Temu rečeš prijateljstvo?
Ker bi rada videla vaš slog pisanja vam za prvi izziv prepustim lastno izbiro! Le eden od teh 4 ih naslovov naj se navezuje na zgodbico!
Sepravi izbereš si en naslov in potem napišeš zgodbo na njegovo temo! Dovoljene so slike, videi,....karkoli! Zgodbica pa mora vsebovati vsaj 20 stavkov. (če se vam to zdi premalo-preveč povejte! prvič imam to temo pa še nevem natančno!)
Srečno;*
16. maj 2012
Prijateljice za vedno

sem ana in sem se preselila v london.Moja starša sta ločena tko da jest in moja mami živivia v londonu moj oči pa v new yorku.ampak mam eno težavo maja BFF je doma v New Yorku .zežava pa je ve tem da z ammo nikoli ne greva tja samo za rojstne dneve greva tja.
pa da se še mal predstavm veste že da sm ana

to sm jest:
in to je moja BFF ime ji je pa klara:Enkat sm pa mami mal zatežila da bi šle za moj rojstn dan na počitnice v New York .vprašala me je zakaj pa sm ji rekla da bi se rada vidla s klaro .Mama je privolila rekla pa je da je že kupila vstopnice za letalo.
ko sva z mami prispele je mami rekla da bom za neki let pr očiju.Vprašala sm zakaj pa mi je rekla da ni važn.

oči mi je takoj pokazu mojo sobo bla je cela vila ta hiša

to je moja soba:
pa moja hiša:
trakoj k sm pršla v mojo sobo sm se usedla za mizo in poklicala klaro.
takoj je pršla k men .spršvala me je pa use po vrst .
vprašala me je če lahko za nekaj časa pri meni ker ji je doma DC.

takrat sva ble pol vedno skp in ni naju noben loču ker sva ble nejbolše prjatlce na svetu:
upam da je dobr čene popravm
16. maj 2012
u84215
u84215
Kul! Hvala ti Zdaj čakamo še:
-Lara Malik!
-Nina McQuen!
-Nixy McDonald!
16. maj 2012
Prijateljica ali sovražnica?
Heeej! Sem Anna Styles. Ja, glede priimka, res sem sestra od Harry-a Styles-a. Hodim na 2. gimnazijo v Londonu in sem 1. letnik. Imam najboljšo prijateljico Lano. V vsem je najboljša! Svetuje ti, ko si v naj težji situaciji, ti je vedno ob strani, ko jo potrebuješ. A nekega dne ni bilo tako...

19.5.2012
Imeli smo sobotno šolo, kar je pomenilo le to, da imamo samo 4 ure in sicer: matematiko, zgodovino angleščino in biologijo. Dogovorili sva se, da se počava pri omaricah, a nje ni bilo od nikoder. Mislila sem, da je morda zaspala ali pa zbolela. Ko pridem v matematično učilnico jo vidim, da se poljublja z Jack-om mojim fantom! Mislilm BIVŠIM fantom. Ko se nehata poljubljati me Jack pogleda in mi z očmi skuša povedati, da ni vse tako kot sem videla. Vsedem se v zadnjo klop. Ja pa kaj še! Ni vse tako kot je videt! Ja in jaz sem slepa ali kaj? Pouk je potekal dokaj nenormalno. Profesot za biologijo, ki sliši samo na MAGISTER je bil dobre volje, profesorica za angleščino nam je povedala, da pri testu lahko plonkamo. Skraka vse je bilo čudno. Ko sem prišla domov me je ves čas spremljala jeza žalost sovraštvo... Torbo sem vrgla v kot in se hitro zakopala v posteljo in nato zjokala. Naslednji dnevi so bili sami presenečenji. Lana se je začela družiti s Sadie za katero ni imela nikoli dobrega mnenja. Naslednji dan je bila Lana spet moja najboljša prjateljica, drugi dan pa spet sovražnica. Postala je dvolična in jaz takih prijateljev res ne rabim.
19. maj 2012
SORI KER SEM POZNA TODA POZABILA SI MI POŠILJATI ZASEBNA SPOROČILA:!!
TEMU REČEŠ PRIJATELJSTVO?!
ime mi je lara malik in sem v 2. letniku, v kopru.
imam fanta stanovanje ki si ga delim z moio bffff-jko lučko:in moi fant matija:____________________________________________________________________________
use se je začelo v torek.prišla sem domov se pravi v stanovanje.(je čez cesto od šole)in se zleknem pred tv.nič hujšega.ponavadi pripravim kosilo in.............................................................................................................................................gram malo počivat.se pravi spat.
ko pride domov lučka use posspravi(poje)in pomije.zelo velik lakotnik je.
nato me zbudi ter nato narediva DN.
še moie stanovanje:pač ni cela hiša najina ampak samo eno stanovance.toliko da imava usaka svojo sobo.
ni in na ta ne srečni torek pride k meni domov matija, prinese mi rože.to mi je malo sumljivo.poljubljala sva se potem pa je moral iti.
nasledni dan je bila sreda.lučka je bila doma pred mano toda mi nni skuhala kot poonavadi kadar pride prej oz. karkoli, ki bi mi dajalo vedeti da je doma.le njena v kot vržena torba.pogledam v njeno sobo in liže se z matijo..
"halllooooooo"zavpijem
"ne ni tako kot je videti"mi nazaj zvpije matija.
"oprosti lara!"se zdaj oglasi še lučka
"ti temu praviš prijateljstvo??"ji v joku odgovorim se obrnem in odidem ven.sama si pripravim kosilo pojem in pospravim.odločila sem se da ji ne bom nikoli več nič rekla ne naredila.pustila bom stvar stati.in matijo bom zapustila, kar naj bo s to vlačugo.....
.
.
.
.
.
.
.
.
takrat je bilo najinega prijateljstva !KON€C!
19. maj 2012
u84215
u84215
Super ste Zdaj čakamo le še ''wanna be.''
нollywood☯вιтcн- oprosti:3 pozabla sn!
20. maj 2012
aja pa men tut prosm pošili po zasebcu ker mi nisi
21. maj 2012
u84215
u84215
Bom ja
21. maj 2012
u89666
u89666
~Temu rečeš prijateljstvo?
Z
daj, ko se dolgočasim spominni pridejo na plan čeprav bi raje, da bi si nekatere zbrisala sem se spomnila enega, ki ga verjetno ne bom pozabila. Vse je bilo povezano z mojo bivšo najboljšo prijateljico kako sma postali prijateljici in kako sma se skregali,da sma zdaj samo sošolki ali znanki.

Njena najboljša prijateljica se je preselila iz države in ostala je sama. S časoma sem se začela družiti z njo in postali sma dobri prijateljici kmalu pa najboljši takrat mi je bila kot sestra in res sma se odlično razumeli. Čeprav je ona imela popolnoma drugačno mnenje na žalost in spretno ga je skrivala. počasi se prihajalo do vedno več prepirov a sma še vedno ohranili prijateljstvo dokler ni več zmogla biti moja prijateljica. Obtožila me je,da sem rekla da je debela jaz seveda nisem imela pojma o čem govori. Bila sem besna na njo pa mi ni hotela izdati. Ampka ni bilo potrebno kmalu je prišlo vse na dan rekla je vsem v razredu,da sem naj slabša iseba in ne vem kaj vse. razred se je obrnil proti meni prizadelo me je amapk sem zdržala in preživela.

Zdaj vem,da oni niso bili nikoli moji prrijatelji le sošolci jaz pa njihova sošolka. Ker če bi bili moji prijatelji bi mi stali ob straani so mi pa obrnili hrbet. Pa sem se pobrala tudi brez njih. Kmalu so pozabili in me sprejeli med se zdaj smo spet sošolci in se normalno razumemo. Svojo bivšo BFF pa raje gledam zviška in se ji smejim sama je delala napake in če me ni prenašala in je bila ljubusumna, če sem bila v bližini njenega fanta. Ne potem res ni bila moja prijateljica!


23. maj 2012
u84215
u84215
Super ste vse! Naslednji izziv pride kmalu
23. maj 2012
ok zs!
23. maj 2012
u89666
u89666
ocene?
30. maj 2012
zasebec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa ocene
30. maj 2012
u84215
u84215
Ta izziv ni bil narejen za ocene! Le da vidim kako pišete......

2 izziv! Ta bo ocenjen!Same izberete naslov in usebino! Le mora se povezovati s sliko (deklica z rakom -levkemijo)
30. maj 2012
~LEVKEMIJA~
Heej sem Nina McQeen. Stara sem 17 let. Moje življenje ni preveč rožnato. Očeta nimam, mama je umrla pred 3 leti, moja mlajša sestrica Sara pa je pred nekaj tedni zbolela za levkemijo. Za naju skrbim jaz. Res, da še nimam dokončane šole a službo le imam. Delam v gostilni kot natakarica. Rada pojem in jaham.
~ 9.6. 2012 Saro sem morala odpeljati v bolnišnico saj se ji je bližala operacija. Odpeljali so jo v operacijsko sobo jaz pa sem vsa živčna čakala v čakalnici. Čez 2 uri je iz operacijske sobe prihitel kirurg: »Operacija… je… USPELA! Čez 20 minut lahko pridete k njej« Na hodniku sem se zaletela v postavnega mladeniča. Predvidevala sem da je bil zdravnik, ali nekaj takega. »Oprosti« je bila beseda, ki je zletela iz najnih ust kar naenkrat. Nasmehnila sva se in odpravila vsak v svojo smer. Ko sem vstopila v sobo sem v sobi opazila s Saro še neko starejšo gospo staro nekje 36 let. Predstavila se mi je kot najna skrbnica. Kaaj? Saj to ne more biti res! Ampak, jaz naju lahko preživim in nič nama ne manjka! Samo kaj če še nise polnoletna! -.-' Oh, ta leta! »No torej dekleti, jaz sem vajna skrbnica in hočem, da se priselita k meni oz. k nam.« Se oglasi »In ja ime mi je Leila.« »Kdo pa še živi poleg vas v hiši?« »Prosim tikaj me. No v hiši živimo jaz, moj mož in 2 sinova- Jakob in Izak.« »Ja, supeer!« Rečem kot, da sem navdušena a v resnici mi to ni najmanj všeč. »Nina? Se lahko pogovoriva na samem?« »Mhm, seveda.« »Nina, glej imam nujno sporočilo zate če se seveda strinjaš.« »Odvisno povejte kaj.«
»No naša hiša je še kar prostorna a ti Jakob in Izak ste malce starejši in razumem, da imate radi čas zase, zato bi te vprašala če bi živela z Izakom in Jakobom v stanovanju ne daleč od tu?« »Lahko poskusim a nič še ni odločeno.« »Kadar koli lahko prideš k Sari v redu? « »Ja,ja super. Kdaj pa začneva z novim življenjem? « »Ti se lahko v stanovanje priseliš že danes. Sara pa mora ostati še nekaj dni v bolnišnici.« »Aha. Grem nama spakirat.« »Ni treba! Za to je že poskerbel moj mož!« »Torej moram iti le v stanovanje?« »Ja, tako je«

~ 18.7. 2013 Moja nova ''družina'' je kar lepo poskrbela za naju. Sara ima zdaj veliko dela z našim novim članom Luko. Jaz, Izak in Jakob pa živimo novo življenje sami s sabo.
~20.9.2012 Tukaj gledam v črno krsto, ki prekriva Saro. Ne razumem kako se je lahko to zgodilo. 100x rajši bi videla sebe v ti krsti, kot pa njo. Nesejo jo v grob. Vržem še zadnji beli nagelj, kot zadnji pozdrav Sari. V oporo sta mi Izak in Jakob. Tudi Leilo je prizadela Sarina smrt. Jaz tega ne razumem! Kako je lahko umrla, ko pa je še bila tako mlada. In vse zaradi tega trapastega raka!
09. junij 2012
u89666
u89666
¤Moja mama je zbolela¤
Hej
moje ime je Carry. sem 14 letna najstnica.živim v kraju malo stran od San Diega. s svojo mamo, očetom, bratom, babico in dedkom živimo v veliki hiši. moja družina je res najboljša. čeprav se z 3 leti starejšim bratom pogosto skregava, se z mamo pregovarjava ali se z očetom zaradi jeze cel dan ne pogovarjava, je moja družina prav taka kot sem si jo že od prvega dne življenja želela. kar pa je seveda zelo pomembno je to, da smo bili vsi v družini popolnoma zdravi...kot večina najstnic, sem imela tudi jaz veliko prijateljev, najboljšo prijateljico, ki je bila zares posebna, v šoli sem bila med tistimi, ki jim lahko pravimo 'priljubljeni', učiteljice so me imele rade, imela sem odlične ocene, in tudi v družbi fantov sem bila zelo zaželjena.kot vsaka najstnica pa sem tudi jaz doživljala spore z mamo, v družini, med prijatelji... ker pa sem bila v letih pubrtete sem bila še toliko bolj občutljiva. vsako stvar, ki mi jo je mama rekla, mi ni bila všeč, in tako sem se začela braniti, ter pregovarjati z njo, zato je med nama prišlo večkrat do sporov, vendar se je vsak spor končal z objemom ter besedam 'rada te imam'.

seveda sem mamo v svojem življenju močno potrebovala, predvsem ker sem punca. nekega dne sem mamo vprašala, če bi šla naslednji dan z mano nakupovat. lepo se je nasmehnila, ter se mi opravičila:

-'ne morem. v bolnico grem.'
~'kaj? v bolnico? mama kaj je narobe? zakaj greš v bolnico!? bo vse v redu s tabo?!!'
-'pomiri se. vse bo v redu. obljubim.'

vstala je in odšla iz sobe. bila sem zmedena. v bolnico? zakaj? moja mama ni bila nikoli bolje, kar se tiče zdravja kot zdaj. ni bila prehlajena, ni imela gripe, ni bila poškodovana... bila je popolnoma normalna.

naslednji dan ko sem vstala mame in očeta ni bilo več doma. odšla sta v bolnico, še preden sem se zbudila. hitro sem se uredila in odšla v šolo, saj sem bila pozna. takoj ko sem prišla v šolo sem svoji najboljši prijateljici povedala, da je mama odšla v bolnico, in ji obljubila, da takoj ko zvem, da ji sporočim. pouk se je vlekel v nedogled. želela sem si biti čim prej doma, da vidim če je mama že prišla domov. ko je bilo pouka končno konec, sem hitro odšla domov. tekla sem 10 minut, in prišla do doma.

hitro sem odšla po stopnicah, in stekla v dnevno sobo. videla sem mamo kako leži in joka, poleg nje pa je sedel oče z žalostnim obrazom.~'maaaaaami!! mami kaj je narobe? mami, si v redu! mami!!!'

oče me je prijel za roko in me odvlekel v spalnico. rekel mi je da ni nič zaskrbjujočega. nič zaskrbjujočega?! mama v dnevni sobi joče, oče pa trdi da je vse v redu!? prisilil me je naj pojem kosilo, saj sem morala na trening. po kosilu sem hotela še enkrat videti mamo, a me oče ni pustil do nje, češ mora počivati in potrebuje mir.

usedla sem se v avto, in oče me je peljal na trening.

~'oči, kaj se dogaja z mami?'
-'danes je bila v bolnici.'
~'vem. saj zato sprašujem!'
-'ne deri se!'
~'ne derem se!! samo povej že! pravico imam vedeti!!'

ustavil je avto pred pošto in me gledal v oči.

~'poveeej že!!!!'
-'mama ima raka.'
~'kaaaaaaaaaj! neee to je ne mogoče! iz gleda čisto zdravo!'
-'danes na pregledu so ugotovili. rak ne kaže znakov v zunanjosti, vendar v notranjosti človeka. potrebuje veliko pomoči, ne sme veliko stvari početi, drugače je lahko usodno.'

po licih so mi začele teči solze. nisem morala verjeti očetovim besedam. zdaj me ni zanimal moj izgled, in to, da bom imela zaradi maskare in barvice obraz popolnoma črn. zdaj me je zanimala samo še mama, in nič drugega. oče je peljal naprej in prišla sem na trening.

stekla sem na wc, da sem si očistila obraz in odšla do tekaške proge. vsi so me čudno gledali in me spraševali kaj je narobe. kajti imela sem rdeče oči, in še vedno zaradi make-upa malo črn obraz. a vsem sem odgovorila le z:

-'v redu sem. nič ni narobe.'

in se prisilila da sem se nasmehnila.

po končanem treningu me je oče peljal domov. celo pot sva bila tiho. brez besede. še radio je bil ugasnjen. popolna tišina. razmišljala sem samo o tem kako bo z mojo mamo. ko sva končno prišla domov sem stekla do mame, ki je spala. objela sem jo in začela jokati z njo. po petih minutah me je oče odgnal iz sobe saj je morala mama počivati. odšla sem v svojo sobo in jokala. jokala sem jokala in jokala. nisem morala nič drugega. nisem poklicala najboljše prijateljice kot sem obljubila, nisem mogla. zaradi celonočnega jokanja me je bolela glava, oči sem imela popolnoma rdeče, grlo pa me je bolelo kot še nikoli. na srečo je bila naslednji dan sobota, in sem ostala doma.

naslednji teden v šoli, nisem razmišljala o ničemer drugem kot o mami. nisem sledila pouku, kar je pomenilo da so se mi ocene zelo poslabševale, nisem se morala učiti ali delati domačih nalog, nisem se družila več s prijatelji, hotela sem biti sama, hotela sem tišino. več dni se nisem z nikomer pogovarjala, samo jokala sem.čeprav je že 2 meseca tega ko sem izvedela za mamino bolezen, še vedno kak večer preživim sama v solzah in upam na najboljše. ne želim da se mamina bolezen poslabša, ne želim da ostanem brez mame.RADA IMAM SVOJO MAMO.
11. junij 2012
u89666
u89666
je okej? ;3
11. junij 2012
wawwww!!!ammm samo neki kr se je pač voditelca zbrisala kdo zej to vodi!!??
11. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg