Forum
Tukaj bom pisala o deklici Nikky ki je ugotovila, da je njena mama čarovnica njen oče pa kralj Vampirjev. Upam da vam bo zanimivo, no vsaj meni je.
10. julij 2013
Hodila sem po tihi ulici domov , na kar sem slišala hitre korake za meno. Obrnila sem se in zagledala moškega. Pospešila sem korak in začela tečti. Srečo sem imela saj sem zagledala hišo svoje BFF in z vso močjo stekla tja ter pozvonila. Koraki za menoj so utihnali.
Živijo, kaj pa ti tukaj ? Me je vprašala Sarah. Ne moreva govoriti tukaj. Lahko vstopim in se pogovoriva v tvoji sobi. Sem ji živčna a mirna na hitro odvrnila. Odšli sva v njeno sobo, kjer sem ji povedala vse. Od tega, da slišim stvari, ki jih nebi smela. Do tega da lahko zakurim ogenj z mislimi. Najprej mi ni verjela in si izmislila, da lahko tudi ona dela nadnaravne stvari. Ampak ko sem ji to pokazala, se je odkrivanje začelo. Se zavedaš, da si lahko posvojena ?! Mi je rekla Sarah. Ja vem, vendar do tega dela še nisem prišla. Prišla sem po pomoč. Vsako noč ko hodim po naši ulici mi nekdo sledi. Vem da se sliši grozno , vendar nato vedno pristanem pred tvojimi vhodnimi vrati. Mi boš pomagala poiskat kdo sem in kaj sem? Po teh besedah me je Sarah gledala z zelo prestrašenim pogledom. Nato pa se je strinjala. Vzele sva knjige in v njih preiskale vse o mojih nadnaravnih močeh. Prišli sva do rezultata, da sem mešanica med vampirjem in čarovnikom.
10. julij 2013
Tako se je najino raziskovanje o moji preteklosti in mojih starših nadaljevalo... povejte če nadaljujem
...
10. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg