Forum
Helouu evribadi ;**

Js sm Demi Howelt, stara sem 14 let. Živela sem v Miamiju dokler se moja starša nista zapila. Sedaj sem tukaj, v New Yorku, v svoji stari in sobici, ki jo je blo treba malo obdelat, da zgleda vsaj približno uredu. Za mene skrbi bakica, ki je drgač čist O.K. tipica pto...

In, naj vam predstavim še nekoga, ki mi ogrooomno pomeni-mojo najboljšo prijateljico Chloe. Hodiva v isti razred, in sva čudni. Pač, sj veste da smo vse najstnice mal usekane, pa take? No, naju ne briga če se derema navzdol po ulici, in da naju gledajo laik : ''wtf'', ker je za naju važn, da se mava naiboljš!!


13. junij 2012''DRIIIING!!!'', je zazvonila budilka. ''Ja, ja...sj sem že budna tečnoba'', sem rekla neumni uri. Danes je 13 junij, in čez en teden je šole konec. Komaj čakam, da bova šli s Chloe vsak dan večkrat ven, da bova šli skupaj (sami) kampirat...uh, koliko lepih stvari! Samo še malo stisnem zobe: razred bom zaključila s 5. Kaj pa Chloe?? Ja tudi, sj je moja BFF, helou? Druga drugi devama inštrukcije-Chloe bolj leži matematika in športna, meni pa gre pri slovenščini in geografiji. Super se dopolnjujeva. ''Demika moja, palačinke so že!'', sem iz kuhinje zaslišala babico. ''Ja babi, grem, samo oblečem se!'', sem se zadrla nazaj.

''Hvala babi'', sem se zahvalila, ko sem pojedla palačinke. ''Se vidiva potem, ne Demi?'', je vprašala babica. ''Ja babi, itaq da, pokličem te. Mogoče bova z Chloe v parku delali nalogo in se učili, za naprej pa še nevem. Najkasneje ob 16.40 bom doma da bova lahko skupaj gledali Zmagoslavje ljubezni, prav?'', sem odvrnila. ''O.K. kompanjonka! Čau!'' se je poslovila babica. ''FSM, se vidiva babi!'', sem še zakričala preden sem stekla iz stanovanja. Chloe me je že čakala pred blokom. ''Oila!'', me je pozdravila in mi namenila objemček ter lubček na lička. ''Gud morning tut teb'', sem odvrnila. ''Si se kaj učila za geografijo? Pozabile sva se skupaj učiti...'', je vprašala Chloe. Presenečeno sem rekla: ''Kai, kako prosim? O čem že govoriva??'' Chloe me je zaprepadeno pogledala: ''oh, pozabila si! Danes pišemo geografijo...tebi itaq gre.'' ''A res? Tako se veselim počitnic, da sem popolnoma raztresena. Upam, da bo vsaj za 3. Ker si 2 ne smem privoščiti. Hočem imet zaključeno 4.'', sem odvrnila. Bilo me je malo sram, da sem pozabila. S Chloe sva odšli do šole. Prva ura je bila geografija. Učiteljica Whitenhouser je sedla. Ni imela testov. ''Am, a ne mi pišemo dones?'', se je oglasil cvekar Fink. ''Opsala, pozabila sem. Mi oprostite? Ne bo se ponovilo.'', je rekla učiteljica. Uh, kakšno olajšanje. Ni še prepozno za učenje!!13. junij 2012
Po geografiji je sledila fizika, nato smo imeli glavni 40 minutni odmor za malico. Ker je prehrana ni subvencionirana, je treba use plačati. Zato s Chloe malicava v kafiču ''Caffe&Milk'', na kosilo pa greva v McDonalds ali pa v pizzerijo ''Baking oven''. Že sva stali pred kafičem Caffe&Milk. ''Kaj boš?'', sem vprašala Chloe. ''Kapučino in rogljiček, pa ti?'', je odgovorila. Rekla sem: ''Ja isto kot moja BFF, ane?''
Vstopili sva, naročili in še pojedli. NJAM! Malo sva poklepetali, nato sva se odpravili nazaj v šolo. Preživeli sva še kemijo, biologijo ter angleščino. Nato sva se odpravili v McDonalds. ''Dva BigMacka prosim'', sem naročila. ''Pa še dve koli'', je povedala Chloe. Sedli sva in kmalu so nama prinesli. Ko sva pojedli sva odšli v park. Učili sva se geografije, nato sva naredili še nalogo za angleščino ter rešili delovni list od kemije. Pogledala sem na mobič: 16.30. ''Chloe, me pospremiš domov? Z babico bova gledali Zmagoslavje ljubezni...'', sem vprašala Chloe. ''Ja itaq, se vama lahko pridružim, Demi?'', je vprašala Chloe. ''Of kors'', sem ji rekla.Volim te, frendice moja! Puno!
13. junij 2012
''Babi, doma sem!'', sem zaklicala, ko sva s Chloe vstopili v stanovanje: ''Chloe je prišla, da bo z nama gledala telenovelo''.
''Oi, živjo ljubici. Ravno ob pravem času.Chloe, lepo da si prišla!'', je nato rekla babica.
In že smo sedele in gledale TV. Nato pa je zazvonil telefon. ''Grem jaz!'', sem rekla.
''Halo? Demi pri telefonu.'', sem dvignila slušalko.
''Hei, Demi! Jaz sem, tvoja mama. In prosim, ne odloži slušalke tako kot zadnjič!'', sem na drugi strani zaslišala mamin glas.
''Mama, ne bo šlo. Ne opravičuj se mi, ker sta z očetom toliko pila, ok? Sta odrasla človeka, in naredila sta pač to, kar sta sama želela. Z babi mi je čist super in to, sploh vaju ne nucam...čeprav nočem da bi ti mislila, da vaju ne maram. Zdej pa šibam! Čau, mami!'', sem rekla.
''Ampak...počakaj...'', sem še slišala rečti mamo, pred tem ko sem zvezo prekinila.
.......................................................................................
Lahko rečem, da imam svoje mame poln kur*c??In mislim, da bom telefo zabrisala stran, prav?
03. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg