Forum
u84754
u84754
Zgodbica, ob kateri sploh ne veš, na kateri strani si...
SO SORRY, SE MI NE LJUBI NAPISAT OPISA...

ČE TE ZANIMA DEJ NEXT!
25. maj 2012
next!
25. maj 2012
u84754
u84754
Thx!!!

No jaz sem Katy Bloodkerr in povedala vam bom malce grozno zadevico v mojem življenju... morate vedeti, da sem kar predsej nadarjeno dekle... rada rišem pišem in še posebej lepo pojem... Vendar ne pustite, da vas to zavede... Nikakor nisem piflarka!
Nadvse rada žuram! Neko soboto sem se vračala domov iz izredno kul partyja! No, z mojim mlajšim bratom Kerryjem. Star je 18 let. Jaz pa 20. No to v tem primeru sploh ni pomembno, zato se vrnimo k zgodbi.

Kaj bova počela danes, ko se vrneva domov? Reče Kerry. Jaz pa sem le odgovorila, da bova naročila pico. Itak! On in jaz-oba sva za žur. Toda... toda danes sem se od zabave počutila zelo utrujeno. Jasno, da sem vozila avto... vendar se mi je zdelo, kot da bodo moje oči, moje veke vsak čas padle. Toda sem se še vedno držala pokonci. Pred avto je nekaj skočilo. Nekaj velikega. Oba sva zakričala. Moje roke so od strahu zdrsnile na ramena mojega brata in zato naju je zaneslo. Trčila sva dol iz ceste naravnost v gozd.

Na, kmalu bi naju pokopalo! Je Kerry poučno pripomnil za tej situaciji. Jaz pa sem prvič v življenju zavpila nanj: Kaj ti je? Kmalu bi umrla, ti pa umirjeno pojasnjuješ zadevo!
Zlezla sva iz avta. Med grmovjem je nekaj zašumelo...

Next?
25. maj 2012
u91603
u91603
next!
25. maj 2012
u84754
u84754
Pardon, sam zdi se mi, da je grozljiva resnica veliiiiik bolj...
25. maj 2012
neext!
25. maj 2012
u84754
u84754
No, v glavnem je nekaj zašumelo. Spet tista senca! Z Kerryjem sva zakričala.
Na pomoč! Sem nenadoma zavpila! Nekaj me je potegnilo v grmovje. Od takrat nisem nikoli več videla Kerryja... Vse do sedaj...

No, tista senca me je odvlekla nekam, kjer je bil svet drugačen. Bil je svet volkodlakov.
Najprej sem bila zbegana. Potem me je bilo strah. Pozneje pa sem se že privadila na to, da nekaj kar je pol človek in pol volk govori z menoj. Tu sem postala to kar sem. Volkodlakinja. Naučila sem se, da ta bitja-bitja sedaj moje vrste, pozorno izbirajo žrtve.
Tu sem hodila na volčjo akademijo, imela sem naj naj prijateljice in samca (fanta).
Minili sta 2 leti. Na to sem se že privadila(jesti meso...) vendar sem pogrešala, nekaj, kar je bilo v resničnosti moje krvi. Kerryja. Želela sem si iti tja, k njemu, vendar me nebi prepoznal, bi me dal ubiti. Vprašala pa sem vseeno alfa samca za dovoljenje. Itak, odgovor ne. Zakaj? Ker bi komu lahko povedala o našem kardelu in nas s tem vse pobila... Razen, če prisežem, da bom molčala, in ker sem me je spremenil v človeka. Poslovila sem se in obšla ponolno zaživeti med ljudi. Poiskala sem svojo hišo, komaj sem se je še spomnila, ter potrkala na moja lastna vrata.
Odprla so se in...

Next?
25. maj 2012
next!
25. maj 2012
u84754
u84754
In na prag je stopila neka babura! Ja, kdo si ti in kaj počneš tu? Ošabna 20 letnica me je pogledala grdo. Jaz pa sem ji pokazala zobe in jo na pogledala z svojim mrzlim volčjim pogledom... Z očmi, modrimi kot najlepša modra laguna. Ni me želela izpostavljati, mi je bila tako "fouš" da mi je rekla da imam res lepe leče. Itak! Moje volčje oči so posebne. Kot pri vsakem volkodlaku.
Na vrata se je pokazal Kerry. Zavpila sem od vsega svojega veselja in ga po sestrsko objela. Kaj? Je na široko pogledal. Si to ti? Nasmeh se mu je razvlekel od ene očke do druge. Vedel je, da sem jaz...

Sorry! Morm it... Nadaljujem Ob ene osmih ali pa ju3, OK?
25. maj 2012
ok
next!
25. maj 2012
u84754
u84754
Vedel je, da sem jaz. Seveda me je spustil v hišo. Vprašal me je, kje sem bila, kaj se mi je zgodilo. Ker sem alfa samcu obljubila, da skrivnosti našega sveta ne bom nikomur izdala, sem mu rekla le, da bo izvedel, če gre nazaj in se vrne tja z menoj. Vendar bo mogel molčati. Njegova punca pa je spet grdo pogledala ter začela kričati: dovolj te imam! Vedela sem, da se vedeš čudno, pomislila sem na to, da imaš ljubico, da me varaš, nisem pa pričakovala, da si tako krut, da me varaš z starejšo punco!
Pojasnil ji je, da sem njegova dolgo izgubljena starejša sestra.
Rekel je dekletu, da se bo vrnil čez 7 dni, saj gre z menoj v moj svet.
Šla sva do tja. Spremenila sem se v volkodlakinjo. Zastal mu je dih. Ko je videl, kdo sploh je njegova sestra, se je začel jokati. "Vsa ta dva dolga leta sem si mislil, da si tisto žival pokončala, da si nato pobegnila nekam zelo daleč. Pa te je tista žival, no, volkodlak odpeljal nekam, kjer si potem zaživela kot pol. Kot ne eno ne drugo.
Pojasnila sem, da moje življenje sedaj biva tu. Rekel je, da mi nikakor ne dovoli, da bi se zabavala z volkodlaki, medtem, ko se on dolgočasi v svojem dolgočasnem lajfu, z dolgočasno punco.
Vendar, ali ga bo alfa sploh sprejel...?

Next???
25. maj 2012
next
27. maj 2012
u89003
u89003
next
27. maj 2012
next
31. avgust 2012
u84754
u84754
ok, nextam:
********************************************************************************************************
Uff... Bila sem zares zmedena... Ves čas sem mislila na alfo, vendar, kaj bom storila, če alfu moj brat ne bo ušeč... Nikoli si ne bi odpustila, če bi se mu kaj zgodilo... Najraje bi ostala pri njemu... Lepo doma... Vendar, eh, ni se mi trema truditi... Alfa bi me sigurno poiskal in me odpeljal sem-v krdelo. Oh, Kerry, najbolje bi bilo, če bi ostal tukaj... Nikoli si ne bi odpustila, če bi se ti kaj zgodilo. Rečem. Ne bodi tako zaščitniška! Seveda bom v redu! Slfa me bo sprejel z vsem svojim srcem! Reče Kerry. V to nisem bila najbolj prepričana... ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAARRRRR! Volkodlakinja. Videl me je, ko sem bila... Joj, kaj naj zdaj... Uooooou! Kaj je bilo pa to??? Me je pogledal nekoliko prestrašen brat. Glej, sem kar sem... Ne morem si pomagati... Sem začela, vendar me je prekinil. Je kakšen protistrup za to??? Me je vprašal in jaz sem se zarežala. Saj v meni ni niti kančka strupa! In seveda, če je že tako, ne potrebujem protistrupa! Kaj pa potem? me je vprašal. Nevem. Takšna bom za vedno... Rečem in pogledam v tla.
01. september 2012
neeext.! < 333
01. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg