Forum
u140647
u140647
нαу, ριѕαℓα вσм ησνσ zgσ∂вιcσ. кσт ѕєм žє ηαριѕαℓα ν ηαѕℓσνυ ѕє вσ тα ѕνєт νятєℓ σкσℓι zℓσвηє, ℓєρє ιη яєνηє ηαנѕтηιcє, кι вσ нσтєℓα σвσgσтαтι. αℓι вσ кσηєc ѕяєčєη؟ αℓι вσ тα ηαנѕтηιcα ѕяєčηα؟ αℓι вσ ηα кσηcυ вσgαтα؟ αℓι ѕє вσ ѕραмєтσναℓα؟ čє žєℓιтє ιzνє∂єтι вєяιтє... ;-)
▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲ѕєм яσѕα cαтαℓáη. ѕтαяα ѕєм кяαѕηιн Ιȣ. ѕєм ηαנℓєℓєρšα ιη ηαנвσℓנ ραмєтηα ν ∂яυžιηι. ιмαм ѕєѕтσ αℓιcισ. ιмαм ρα тυ∂ι ηαנвσℓנ ηα∂υтα ѕтαяšα. zєℓσ ѕмσ яєνηι. ιη נαz ѕι zαѕℓυžιм σвιℓנє ιη вσgαѕтνσ. ησвєη мє ηє яαzυмє, яαzєη мσנє ѕєѕтяє. αℓιcια נє тαкσנ zα мαησ ηαנραмєтηєנšα. ѕтαяšα ρα ѕтα мαℓσ вσℓנ ѕℓαвє ραмєтι. νѕєєησ נιм נє, ∂α ѕмσ zєℓσ яєνηι. ησ zαяα∂ι мєηє ηαנ žινιנσ ν вє∂ι, αмραк נαz вσм žινєℓα ν σвιℓנυ. тυ∂ι, čє вσ тσ zα∂ηנє кαя вσм ηαяє∂ιℓα! вσgαтα вσм ιη ριкα!
◘ʀᴏsᴀ◘
»ρσzαвι мαмα, ηє вσм ρσмαgαℓα ρяι нιšηιн σρяανιℓιн, ησнтι ѕє мι вσ∂σ zℓσмιℓι!!« ѕєм zαкяιčαℓα мαмι. »кαкšηα ανšα!« נє zαкяιčαℓα zα мαησ, נѕт ρα ѕєм žє σ∂šℓα ιz ηαšєgα яєνηєgα ѕтαησναηנα. נσנ ν кαкšηι gя∂ι υℓιcι žινιмσ. šє ν нσтєℓυ мσяємσ вιтι ιη ᴛᴏ ᴠ cєηєηєм. σ∂šℓα ѕєм ∂σ мσנє ℓנυвєzηι, ∂σ мαяιαησтα. кσ ѕєм νѕтσριℓα ρα: »яσѕу, кσηčησ ѕι ρяιšℓα. ρσgяєšαℓ ѕєм тνσנє ρσℓנυвє.« ν σρяανιčιℓσ ѕєм мυ ρяιραραℓα ѕтяαѕтєη ρσℓנυв. zαčєℓα ѕєм ѕє ѕмєנαтι. »∂αנ ησ, ѕαנ ѕνα ѕє νι∂єℓα ρяє∂ тяємι ∂ηєνι.« »тσ נє тαкσ ∂σℓgσ...« נє zαנαмяαℓ, мє ρяιтιѕηιℓ σв zι∂ ιη мє ρσℓנυвℓנαℓ.Nextam?
Vem, da je začetek zelo DOLGOČASEN, ampak to zato, ker se bo več dogajalo kasneje.
01. avgust 2013
oh ljubica to je popovn začetk.!

neeext.!
01. avgust 2013
neeext....!!
01. avgust 2013
u84435
u84435
Neeeeeeexxxxtttt
Pa tok da ves,zacetek je popoun!!
01. avgust 2013
u140647
u140647
Hwala wsem. Lepo prosim, da malo oglašujete mojo zgodbico. (:
01. avgust 2013
Kaj mi daš.?
01. avgust 2013
u140647
u140647
Nič
01. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeext

Zgodbica me spominja na telenovelo Teresa
01. avgust 2013
u140647
u140647
Ja sj, ful bo podobna tej nadaljevanki, sam ne čist, no pravzaprav sem zaradi te nadaljevanke dobila to idejo. Upam, da vas to ne moti.
01. avgust 2013
Še dobr, da sm nehala nadaljevanke gledat.
01. avgust 2013
u140647
u140647
Hiihii! Ampak ta zgodba ne bom čist enaka.
01. avgust 2013
no sej nima veze. ti next napiš, da bom mela kej za delat.! ;*
01. avgust 2013
next
01. avgust 2013
u139175
u139175
next
01. avgust 2013
Ne ,mene itak ne mot ker sem nora na telenovele
01. avgust 2013
u140647
u140647
enako, najbolj pa obožujem, to ki je ravno, saj veš Rosa diamante
01. avgust 2013
next
01. avgust 2013
Bi brali mojo novo zgodbico? Pripovedovala bo o punci Anabell, ki živi popolno otroštvo, vse dokler ji v prometni nesreči ne umrejo starši. Prisiljena je oditi v sirotišnico, kjer trpi, saj ji izguba staršev vedno znova prikrade žalostne spomine. Zgodba se nadaljuje, čez 7 let, ko Anabell dopolni 16 let in postane lepa mladenka. Takrat jo čaka popolnoma nov začetek, v katerem se bo morala spopasti tudi z svojimi bolečimi spomini.
Še link :
https://www.igre123.com/forum/tema/grenki-spomini-in-sladka-ljubezen./59516/1

Sori za oglaševanje
02. avgust 2013
u140647
u140647
Tuki se ni treba opravičevat za oglaševanje
02. avgust 2013
neeeext
03. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeext
03. avgust 2013
u140647
u140647
A še lahk mal oglašujete zgodico? Drgač pa obljubim, da bo next takoj, ko se mi bo dala in ko bom imela čas...
07. avgust 2013
u139175
u139175
u140647
u140647
O moj bog, še sama sebe sem razočarala, ker tako dolgo nisem nextala, upam, da boste sploh brali, ker sem vas pustila na cedilu. Čez šolsko leto bom več nextala. Žal mi je. Upam, da se vam bom z mal daljšim nextom lahko oddožila.
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
O ta moj Mariano. Kakšen srček je... joj pikec moj. Če bi bil on bogat bi se že poročila z njim. A je žal reven kot jaz. Zakaj? Zakaj se nisem rodila bogata? Zakaj sem se rodila kot revna deklica? Zakaj nisem bogata kot drugi londočani? Lodon je prelepo mesto, polno bogatih ljudi, a nekatere so pa tudi revne, kot naša in Marianova. »Pretiravaš...« »Rosa upam, da veš kako te ljubim, in da ti zaupam, čeprav si že imela ogromno moških samo zaradi denarja. Pa veš, da ti je že pri vseh spodletelo. Jaz nimam denarja, zato upam, da me ne boš zapustila samo zaradi bogataša, ki ga ne boš niti ljubila (naredi puppy eyes). NIKOLI me ne zapusti.« Jooj, ljubim ga, a ljubezen ni vse. Zakaj sem se morala zaljubiti? Kako se mu bom lahko zazrla v oči, ko mu bom marala povedati, da ga zapuščam zaradi bogataša, ki mi bo najedal živce? No to ni pomembno...morem najti bogatega neumnega moškega, ki mi bo nudil udobje, obilje in milijone. Oh, kako bi bilo sanjsko, če bi lahko bil Mariano moj ljubimec in hkrati bi imela milijonarja. »Halo Rosa?« me je zbudil iz misli Mariano. »Ja.Ja.Mhm...Kaj si že govoril? Mhm, o saj res...Ne Mariano, nikoli te ne bom zapustila, kako lahko sploh pomisliš na kaj takega?!« Sem rekla narejeno jezno. »Rosy(tko mi včasih reče), ne pozabi, da se poznava že od rojstva. Poznam te skoraj tako kot ti sebe.« (niti podrazno me ne pozna, drugače bi hotel obogateti, kot jaz) »Vem srček, raje nehaj govoriti, in se stisni k meni.« Rečem, da bi se izognila pogovora z njim. Lažem mu v obraz. Kdaj sem postala tako zlobna? Tega moškega pred sabo ja ljubim. Stiska me v objemu, pa se vseeno ne spremenim. Vse bi bilo drugače, či bi bila... saj veste kaj. »Veš takole v tvojem objemu mi je najlepše.«


»Meni tudi.« Rečem bolj ne prepričljivo. In takole v objemu sva stala kar dolgo.
◘ALICIA◘
»Le kje je spet Rosa. Mama me bo ubila, če je ne najdem še do večerje. Alicia, razmišljaj...Emm, mhmm, kje je Rosita najraje? Ja seveda, oh ti tepka Alicia. Zagotovo pri enem in edinem Marianu.« Odpeketam do naslednjega stanovanja v tem cenenem hotelu-do Mariana. Samo, da ju ne bom spet zmotola pri strastnem 'izkazovanju ljubezni'. Na srečo se nista nič več, kot objemala(se mi zdi). »Ali, kaj bi rada?!« Se name zadere Rosy. »Oprostita, ker motim, (kajti očitno motim) ampak mama želi, da takoj prideš v stanovanje. Kajti, če te oče ne bo videl sedet za mizo bo hudo. »Omg, čist sm pozabla, na uro...« začne, a jo zmotim: »ja, očitno si imela tko dobro družbo, da si pozabla na čas, ne?« Zavije z očmi, 'še enkrat' poljubi Mariana, kajti le kdo kolikokrat ga je dans že in reče Marianu, da pride ju3 spet k njemu. Jooj kakšnna osladnost.No naj se raje predstavim. Sem Alicia Catalan, stara sem 16 in ne dolgo nazaj sem končala srednjo šolo. Zdaj pa bom mogla začeti delati, saj starša nimata denarja za šole, ki naj bi sledile. A delo, ki ga že mimogrede iščem pol leta ni še ne duha ne sluha. Drugače pa sem angležinja in živim v Londonu. Na lepšem mestu se ne bi mogla roditi. Resnica je, da se prej Roso samo pretvarjam, da sem takšna kot ona in, da jo razumem. A verjamem, da še sama ne verjame sebi. Boga sestrica, upam, da se bo kdaj spametovala. Trenutno sem malo osamljena, rada bi si poiskala fanta. Zelo zavidam sestrici, ker je tako lepa in čisto vsak fant si jo želi, a že ima fanta, saj veste koga. Na žalost pa vseeno zapravlja čas za bogate. Zakaj se raje ne posveti delu? No, če se ne bom kmalu zaposlila bomo celo ob hrano, ki smo jo do sedaj imeli, saj oče in mami ne bosta več dolgo mogla delati. Zelo sta že v letih in bojim se kaj bo z nama z Rosy, ko bosta pristala v krsti. Rosita še zdaj nima dela. Čeprav so ji ponudili delo kot plesalko v barih, kar nikoli ne bi sprejela, no ona bi, ampak drugi, kot jst, Mariano in starša tega nismo dovolili. Ponudili so ji delo tudi, kot natakarica, a je sama zavrnala, ker pravi, da je to delo 'ponižujoče'. (a kaj pa, da bi bla kot dekle, ki prodaja svoje telo? a to pa ni 'ponižujoče'?) Dobila pa je tudi delo kot sobarica, a ona se je takrat izgovorila, da je to delo za beračice in, da bo raje poiskala bogatega moškega(ki ga bo v resnici samo izkoristila). No dovolj o tem. Dejstvo je, da če bosta starša umrla bova z drago Rosito na cesti in stradali. A očitno se Rosy tega ne zaveda. Vedno se pripira z mamo, očeta pa tako ali takoli skoraj nikoli ni doma, ker pridno dela. Za druge sorodnike pa itak nevemo. Pravzaprav midve z Roso neveva nič o njih. Starša nista nikoli hotela govoriti o njih in vedno, ko jih vprašam se izmikata. Zdi se, kot da so umrli ali pa niso vredni omembe. Upam samo, da ni kaj resnejšega.

Potem se odpraviva v naše stanovanje, ki je samo nekaj korakov stran. Saj ga ločuje samo dolg hodnik.


Prideva v stanovanje in naju že napade mama: »Kje sta hodili, Eric bo kmalu tukaj! Saj vesta, da če vaju ne vidi pri večerji je hudo, ker ne mara, da se zvečer potika kje drugje, bolj natačno pri kom drugem. To velja še posebej zate Rosa!« Je vzkliknila in s pogledom ošinila Roso. In zdaj bo verjetno začela z: 'Alicia, ti si še vsaj pridna, pridi pomagat...' in tko dalje in tko dalje. In res je. Rekla je, naj ji pomagam narediti večerjo, ker Rosa je itak rekla ne. Kao, da ima nujen zmenek z manikuro. Smešno... In že je izginila v svojo sobo. Hotela sem narediti enako, ampak kaj, ko bi potem imela pripor. To ni pošteno, Rosa pa nikol ne dobi pripor. Baje je že sama dovolj stara, da ve kaj je dobro zanjo. No vsaj tko pravi mami. Kaj jst pa sem še premlada, čeprav sem samo 2 leti mlajša?! Kakr koli vzela sem lonec v katerem je bil krompir in ga začela lupiti.
◘ROSA◘
Hihii, boga Ali, ki je tko naivna, da pomaga pri večerjah. Kajti zajtr itak nimamp, kosilo pa naredi mama, ker midve prideva komaj tedaj domov. Alicia je v šoli jst pa ponavadi hodim po mestu, iščem kakšnega bedaka(seveda bogatega) in ga zapeljujem. A na žalost ni nobeden tko privlačen, da bi se blo vredno žrtvovati. Potem pa za nekaj ur izginem k Marianutu. In potem se z njim zabavam(ponavadi v postelji ). Tko je cute. A kot veste ni bogat. Mimogrede, kmalu se bomo mogli oditi iz hotela, ker ne moreme za vedno ostati v njem. In potem bomo mogli najti eno bedno stanovanje v katerem bomo živeli. Ampak, če ga ne bomo dobili bomo mogli biti na cesti. Zato pa se vsi trudijo dobiti delo, vsi razen mene seveda. Jst se medtem raje urejam, če bi kje naletela na kakega popolneža s polnimi žepi. Upam samo, da me bo Ali posnemala. Čeprav nima pravih čarov bi jo lahko uredila. Aha, nohtki so že suhi.


Zdaj poskrbim še za frizuro. Traja eno celo uro, a se je izplačalo. Naredila sem pravo mojstrovino iz mojih las: narahlo sem jih zravnala vzgoraj in spletla manjšo kito, kita je padala na sredini lasišča, in to je bilo to. Zelo lepo je izpadlo. Ličala pa so bila tudi zelo lepa in močna:


Urejala sem se za zmenek z nekim (baje) bogatim fantom. Je vsaj zelo očarljiv. Baje mu je ime Harry Stick, ali Stales... no neki podobnega...
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Kdo je moški s katerim se bo dobila Rosa?
Ali bo Rosi uspelo zapeljati tistega Harry?

Mnenje?
Graje, pohvale?
Nextam?

+Oprostite za slovnične napake, hitro sem pisala, brez, da bi še enkrat prebrala.

Hope you like it! (:
30. avgust 2013
next. ;*
30. avgust 2013
u140647
u140647
maša, lepo, da že imaš novo miško. :* i miss you.
30. avgust 2013
u140647
u140647
pa plis, da usi odgovorite na vprašanja, in tudi ti maša. ker vedno tko gnjaviš, da naj odgovarjamo.
30. avgust 2013
Ja tist je verjetn Harry iz 1D kdo pa drug in ja ji bo ratal.
Veš da je to ful cool zgodbica
Škoda da ne bereš moje
30. avgust 2013
u140647
u140647
sorry luka, sam ko mam tko velik drugih za brat, da komi fulgam... prisežem. in res ti hwala za tko lep kompliment.
30. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg