Forum
u98292
u98292
hej!

Moje ime je Anamarie in s starši in sestro živim v parizu. Stara sem 16 let in zelo rada rišem ter plešem ukvarjam pa se tudi s konji. Imam super fanta Tyma in bff Kelly ki mi vedno pomaga in mi stoji ob strani. Imam prijatelje in prijatelce so pa tudi ljudje ki mi življenje dobesedno grenijo.

jas:

Kelly:
sestra Aslley:
Timy:

Bilo je lepo nedeljsko jutro in z Tymom sva se odpravila do eyflovega stolpa. Odšla sva čisto navrh in imela sva prelep razgled. Tam sva se poljubila. Potem sva odšla še malo po parizu. Kar naenkrat pa pride k nama moj bivši. Brez besed boksne tyma v nos in pritekla mu je kri. On ga je nazaj in knalu sta bila obadva čisto krvava. Ker je prišla še punca od mojga bivšga sma ju nekako uspele spraut narazn. In ker sem mela sabo ravno robčke sta se obrisala. Tym je biu ko en vampir . Jacku (mojmu bivšmu) sm se čez ramo zadrla kreten a le pogledal me je. Odšla sva še na sladoled potem pa domov. Doma je biu tudi Alen Aslleyin fant. S Tymom sva odšla v mojo sobo in rekel je da ima zame presenečenje. In da naj zaprem oči.

Ko mi je rekel da lahko oči odprem je bilo vse posutu s cvetjem bile so sveče in romantična glasba. Zraven pa je bil film titanic. Okej spet se bomo jokal. a to ni bilo vse podaril mi je še tole:
Bila sem tako ganjena da so mi v oči stopile solze. Brez besed sem ga poljubila
Potem pa sva objeta zaspala.

boš bral/a to zgodbico?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. julij 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/yo-re-yo-e-le-l-ve-r-o-y/38550/ < ------------ bere gdo?? sorrej če te mot da oglašujem
27. julij 2012
u98292
u98292
ne ne moti me samo lahok bi nextala ne bom pa brala
27. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg