Forum
Heej!
To je moja, mislim da četrta zgodba in upam, da jo boste brali, čeprav ne bo govorila o One Direction ali kakorkoli že se imenujejo, pač pa bo normalna in realna zgodba!!!
Hope you enjoy!!!! Čuskee <33333✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✤✞✤✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡
✞Starring:
Elizabeth Ann WeatherPROLOG:
"Izgini iz moje hiše!!!! In nikoli več se ne vračaj!!!!!!" sem zaslišala kričanje iz kuhinje. Zdrvela sem po stopnicah in zagledala očeta, kako je z nožem v roki vpil na mamo. "Spusti nož!!!!!" sem zavpila na ves glas in očetove modre oči so me pogledale. "Elizabeth prosim pojdi v svojo sobo..." mi je rekel z mirnim glasom. "Ne!!! Ne bom odšla!!!! Ne bom pustila, da poškodoval mamo!!!" sem zavpila in stekla k mami. Objela sem jo in po licu mi je spolzela solza. Vzela sem papirnati robček in ji obrisala solze. " Izvoli." sem ji zašepetala in ji ga podala. Sprejela ga je in si obrisala solze. "Prav imaš!!! Odšla bom za vedno!!!! Ampak Elizabeth bo šla z mano!!!!" je zavpila mama in me stisnila k sebi. "Jutri bom podala zahtevo za ločitev!!!!!!" je rekla mama, pograbila kovček z oblačili in odpravili sva se.

"Elizabeth!!!!!!!" sem zaslišala glas. Počasi sem odprla oči in se obrnila na bok. Takoj sem zagledala tetino postavo. "Ura je ena popoldan mlada dama." mi je rekla teta in se nasmehnila. "Oprosti teta. Včeraj bi se morala prej vrniti domov!" sem rekla in zazehala. "Zajtrk oziroma kosilo, te že čaka!!" mi je rekla in odšla iz sobe. Pogledala sem mamino sliko in jo poljubila. "Dobro jutro mami!" sem rekla in se nasmehnila. "Delat bo treba!!" sem zamrmrala in se pošteno pretegnila. Iz omare sem hitro potegnila uniformo, stekla v kopalnico, se oblekla in umila, nato pa odskakljala v kuhinjo. "Tukaj so tvoji vaflji!!" mi je rekla teta in se zasmejala. Oči so se mi zasvetile in takoj sem jih napadla. Ko sem pojedla, je teta umila krožnik, jaz pa sem se poslovila in stekla v kavarno!

Okej guys!!! Iskreno odgovorite na vprašanja!!!!
a) Kako se vam zdi začetek??
b) Kaj bi predlagali, da popravim??
c) Naj sploh nextam??
11. oktober 2013
nneeexxtt
super je
nope.
jaaaa
11. oktober 2013
Hwala pa oglašuj mau!!!
11. oktober 2013
next
11. oktober 2013
neeeeeeeeeeexttttt
18. oktober 2013
u154214
u154214
neeexxxttt!!!!!!'
Uf se dobr da vsaj en k dobr pise, ne pise o 1D ( no hate )
27. oktober 2013
super je
ničesar ne rabiš popravljat
ja
neeext
28. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg