Forum
Torej... Odločila sem se, da napišem zgodbo o dekletu, ki živi poplno življenje. Kar na enkrat pa se ji življenje obrne na glavo... Že v naprej se opravičujem za napake.
Prvi del je posvečen osebi Pιкαcнυ.Pαn∂α❊, ki me je spodbudila k pisanju...

1. DEL
Hitro sem odskakljala na oder in se priklonila. Vsako sekundo sem bila bolj živčna. Naenkrat se prižgejo oderske luči in zaslišim glasbo na katero pojem. Mikrofon dam pred usta in začnem peti. Pojem to pesem:

Ko odpojem odhitim v zaoderje in za sabo pustim glasno žvižganje in ploskanje. "Sem res tako dobro zapela?" se vprašam. "Boriš se za zmago" mi kar z nenada na uho zašepeta brat Mark. Čez 5 minut zaslišim glas napovedovalca, ki bo napovedal prva tri mesta. "Na 3. mestu je..... Angelina McMarckner!" zaslišim. "Na 2. mestu je.... Maya Epps!" spet zaslišim glas. "In na 1. mestu je..."
"Anna! Zbudi se!" zaslišim tečen glas brata. Sedel je zraven mene na postelji in me gledal z njegovimi čudnimi očmi. Pogledala sem na koledar in videla da je nedelja 23.6. Oh, saj res! Danes je moj rojstni dan! Potem sem pogledala na uro in videla, da je ura sedem. Čakaj malo... SEDEM! "Pa ti veš, da je ura sedem?!" sem zavreščala na brata. "Pa ti veš, da greš danes na Bahame?" me je mirno vprašal nazaj. Saj res, čisto sem pozabila. Za darilo dobim počitnice na Bahamih za en mesec. Sedaj sem se spomnila na Andy, mojo najboljšo prijateljico. Kako bom lahko EN CEL MESEC zdržala brez nje. Hitro sem se vstala in šla na zajterk, ki mi ga je pripravila mami. Nato sem skočila pod tuš in si hitro oblekla majico ter hlače. Že se odpravim po stopnicah, ko zaslišim zvonec. "Grem jaz!" zakričim. Stečem do vrat in zagledam... Andy, ki v eni roki drži kovček. "Ja... Kaj pa ti delaš tukaj?" jo vprašam. Sploh mi ni bilo jasno zakaj pred mano stoji Andy. In to s kovčkom! "S TEBOJ GREM NA BAHAME!!!" veselo zavrešči. Od veselja sem jo kar objela in skupaj z njo stekla do maminega avta, saj se nam je že mudilo. Čez 20 minut sva z Andy Že sedele na letalu in mahali mami v slovo. "Komaj čakam, da prideva tja!" sem veselo rekla Andy. "Tudi jaz! Ampak kje bova spali?" vpraša Andy. "Ah ne skrbi, pri moji teti, ki jo imam najraje!" sem ji odgovorila. Tako sma se prepustili vožnji na letalu...

Boš bral/a??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. april 2013
joj.. v naslovu sm misla napisat MY "PERFECT" LIFE.
15. april 2013
Neeeext!
Všeč mi je
15. april 2013
Vsaj 3 nexti... Torej še 2
16. april 2013
next
16. april 2013
Še en
16. april 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeext
17. april 2013
No sem se odločila da bom kr npisala, kr se mi pač da...
****************************************************************************************************************
No... Če sva že na letalu pa se lahko malo predstavim...
Kot že veste sem Anna. Sem zelo popularna na šoli. Čeprav imam odlične ocene, me noben ne kliče "piflarka," in četudi imam par mozoljev me noben ne zmerja. Sem tudi nenavadna najstinca s 15 leti. Ja... Nenavadna. Ko sem se presdstavila razredu na začetku šolskega leta (komaj to leto sem prišla na to šolo) so me vsi, zaradi tega, gledali z zelo velikimi očmi. Verjetno se sprašujete za kaj se gre ampak... Sem najstnica, ki ima rada šolo, se rada uči, rada pospravlja in pomaga. Ja. to sem pač jaz. Sem tudi trmasta in včasih sem rada v središču pozornosti ter imam svoje čudne trnutke.(jaz)
Imam tudi najbpljšo prijateljico seveda. Ime ji je Andy. Kot že vete gra z mano na Bahame. Jej!!!(Andy)
Že od najinega prvega pogleda sva naj prijateljici. Imam tudi starejšega brata Marka, ki je star 22 let in je zelo tečen.(Mark)
No in ko smo pri sorodnikih... Mam najnajnajboljšo teto na svetu, pri kateri bova preživeli en mesec počitnic na Bahamih.
No to je približno vse o meni.
Tako sem zaprla oči in uživala v dveh urah vožnje z letalom. Naenkrat pa slišim krike ljudi okoli sebe. Odprem oči in vidim...
17. april 2013
Vsaj 5 nextov...
17. april 2013
Neeeeeeext!
17. april 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. april 2013
kot vidim ne bo nč z to zgodbo kr ni nič nextov. mejbi bom začela z novo zgodbo. Če v roku 1 tedne ne bo vsaj 3 nextov bom začela novo zgodbo pisat
24. april 2013
aja... pa te več ne bo...
24. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg