Forum
Že pri 13 letih sem si želela postati slavna oseba , ki bi delila podpise , ter se slikala z množico vzklikakujočih , norih name fantov , ali celo punc. Te sanje so se mi ''na žalost'' uresničile.

1.januar
Za novo leto sem se z teto odpravila v New York , kjer so prirejali glasbeni festival , zmagovalec dobi 1000 €. To pa bo , sem si mislila . Teto sem prosila , če bi lahko sodelovala in seveda mi je dovolila. Tako sem pridno vadila , saj je zvečer bil že nastop. Odpela sem pesem ''New York'' od Alice Keys. Ker sem New York oboževala , sem to pesem izbrala. Tako je odpelo še nekaj drugih punc pesmi , ki so jih napisale ali celo izbrale same. Nobena se mi ni zdela nič kaj posebnega. Ko so razglaševali zmagovalko, sem bila zelo živčna , saj sem si to zelo želela. Zmaga v New Yorku : Nekaj najlepšega , kar bi se mi lahko zgodilo. In zmagovalka jeee : ------------------------------------- Jenny ! --------------- ko je voditelj to povedal , mi je srčni utrip verjetno narasel 100+ toda takrat so se mi uresničile sanje , zmaga v New Yorku , ki ga imam najraje na svetu. Stekla sem do tete in jo objela , voditelj pa mi je izročil še bon za 1000€ z katerim sem se slikala.3.januar

Ta dan ni bil nič posebnega , razen tega , da je danes zapadel prvi sneg. Nisem hotela ven , saj je bilo -1* C in še vedno sem bila v New Yorku. Vse ulice so bile posnežene , jaz pa sem si želela nakupovanja. Žal tete ni bilo doma , saj je imela opravke. Odločila sem se , da berem časopis.
Kakor hitro sem obrnila 1 stran sem videla napis
14 - LETNA JENNY ZMAGALA NA PEVSKEM FESTIVALU V NEW YORKU
Ko smo prirejali pevski festival , se je prijavila tudi 14-letna Jenny ,ki
je zmagala z pesmijo New York od Alice Keys. Ima neverjeten glas , kateremu
sploh nebi pripisali 14 let ampak kvečjemu 20. Če jo želite najeti pokličite :
032441884
neverjetno!
ne bo vam žal !
_____________________________________________________
Moja usta so ob tem ostala odprta. Nič nisem morala narediti , niti reči. To sem sanjala celo življenje , sedaj pa je preprosto uresničeno ! Vesela sem bila kot še nikoli. Odločila sem se , da teti sporočim novico , do takrat pa sem opazovala , kako je po cestah in ulicah prečudovitega New Yorka snežilo.Jaz , Jenny :

22. marec 2012
3.januar
Še vedno sem gledala skozi okno kako sneži. Bilo je prečudovito , toda tete ni bilo od nikoder . Prav zaskrbelo me je že .Da bi mi čas hitreje minil , sem se odločila , da ji spečem pisane kolačke. Lotila sem se dela. Po 2 urah sem končala , tako mi je tudi čas hitreje minil. Najraje bi vse kolačke pojedla že kar takoj , zdaj toda naj ostanejo presenečenje za mojo teto ki se bo gotovo vrnila lačna.Ker tete še zmeraj ni bilo , sem se vpisala na računalnik. Odšla sem na YOUTUBE in posnetek mojega pevskega nastopa je bil na YOUTUBU med najboljšimi. Dobila sem tudi e-mail od glasbenega producenta Toma. Prosil me je , če bi lahko pela zanj. Privolila sem in se že veselila , da povem teti. Končno je zazvonilo na vratih. Odšla sem odpret. '' Teta , pa si le prišla ! '' sem že govorila , ko sem odprla vrata pa to sploh ni bila teta. Bil je nek premražen fant , ki ga je na videz zelo zeblo. Bila sem v letni oblekici zato me je bilo kar sram , ko sem ga videla zamotanega v šal in v bundi. ''Zebe me , smem naprej ? '' je zaječal. '' Seveda , vstopi '' sem privolila in ga povabila naprej.fant :


22. marec 2012
3. januar
Nimam pojma niti , kako mu je ime , koliko je star , od kod se je vzel , kaj hoče. Vem samo , da je cute in da sem ga pravkar povabila v hišo. ''Bi čaj ? '' sem ga vljudno vprašala. '' Ne , samo pogovoril bi se , če si za '' mi je velel. '' Seveda , z veseljem. O čem pa ? '' sem ga vprašala. Začel je teči pogovor med nama , ki ga je načel on (nwm imena)
- najprej se ti bom predstavil. Taylor 15 let iz New Yorka.
- lepo ime. Jaz sem Jenny , 13 let iz New Yorka
- no , včeraj je bil festival in videl sem te peti. Zelo dobro poješ.
- hvala. ti pa dobro zgledaš.
- ja kako da nebi če sem pevec hihi. nisi vedela ? me ne poznaš ?
- nee. aja saj si podoben nekemu pevcu ampak te nepoznam
- ok. greva na google pogledat moje videospote da ti bo jasn
- okej. tukaj mam rač.

zvlekla sem računalnik iz prenosne torbe. Kmalu se je prižgal in Taylor je vtipkal njegovo ime in priimek . '' Fantastično poješ '' sem ga pohvalila. '' Ti tudi , zato te prosim , da sodeluješ z mano pri petju '' me je hvaležno prosil. '' To je moja največja želja '' sem mu odvrnila. '' Vem in lahko ti jo izpolnim. Toraj si za ? '' me je vprašal spet. '' Seveda sem za ! '' sem odvrnila in se veselila.
5. marec
Dopolnila sem že 14 let in bila sem na vseh naslovnicah revije. Z Taylorom pa še nisva bila par , čeprav moram priznati , da sem se vanj zaljubila. Teta je bila zelo ponosna name , ker sem uspela kar tako zlahka. Jaz pa sem se veselila , saj so mi rekli , da bom morala veliko potovari. Dala sem že kar nekaj avtogramov in slikala sem se z oboževalci. Nič ni lepšega kot to . Pa tudi na odru sem se že preizkusila.. Sedaj me čaka potovanje v Milano, Las Vegas , Canado in Novo Zelandijo. Najprej moram v Las Vegas. In to že ju3 ! Morala sem spakirati oblačila in petke. Moja omara je v tistem času že postala bogata z petkami , New York pa moj novi dom.


22. marec 2012
Nato sem se odpravila spat saj vsaka zvezda , tudi jaz sem sedaj zvezda rabi ''lepotni spanec '' za lepši in boljši izgled. Naslednji dan sem morala vstati že ob 5 : 00 zjutraj in takoj sem se morala obleči in naličiti. Če sem nekje neurejena lahko samo čakam, kdaj bodo mojo sliko objavili v časopisu ! Tega me je bilo zelo strah ! Zato sem se uredila in odpravila na letališče. Končno sem vstopila na letalo in imeli so me za ''boginjo '' . Vsi na letalu so želeli moje avtograme in slikanje z mano , ker pa sem bogata sem se zaradi tega raje odpravila v 1 razred letala ki je luksuzen in samo za bogate. Tam bom vsaj imela mir. Stevardese so se mi kar naprej slinile v rit. Ampak na njihovo žalost nisem nobene uslišala . Ko sem izstopila iz letala me je pričakala množica oboževalcev ki je vpila moje IME. ''JENNY , JENNY , JENNY ! '' itd. Morala sem se slikati z njimi in jim dati avtograme. Nato sem se odrpavila naprej , kjer me je že čakala večerja. Bilo je romantično pripravljeno. Seveda sem imela tudi spremljevalca , Taylora. Imela sem ga najrajši na svetu ♥ V Las Vegasu je res čudovito , komaj čakam svoj 1 koncert tukaj !


22. marec 2012
u84061
u84061
Neext fuul dobr pišeš!!!
22. marec 2012
u84473
u84473
Next!!
22. marec 2012
hvala ♥
22. marec 2012
bom pol ker mam v šoli zdaj ob 15:00 morem v šolo ob 16:00 mam proslavo ob 17:00 pa končamo
22. marec 2012
u83151
u83151
neeext!!!
22. marec 2012
zdaj nextam ;* ♥
22. marec 2012
6. marec
Ker sem imela 1 dan fraj pa komaj naslednji dan koncert , sem se odločila za sprehod v naravi. Obula sem rumena All starke in se sprehajala med rumenim cvetjem v sveži zeleni travi. Čez nekaj časa je za mano pritekel še Taylor in skupaj sva hodila ter se poljubljala


22. marec 2012
u84473
u84473
Neext!!
22. marec 2012
ja bom sam nwm kdaj
22. marec 2012
6.marec
Odločila sva se , da si ogledava tudi tukajšnje morje. Čeprav se nisem morala kopati , saj nisem imela kopalk , sem si to želela. Tako sem samo tekala po gladini vode in razmišljala , kako bo potekal moj 1. koncert v Las Vegasu , ki ga že komaj čakam. Čez nekaj časa je za mano pritekel še Taylor in me objel ob sončnem zahodu. Potem me je še poljubil , to je zame nepozaben trenutek. Tako nežen , romantičen je ! Kaj bi jaz brez njega..
22. marec 2012
u84473
u84473
Neext najbolše pišeš!!!
22. marec 2012
hvala ♥ nextam enkrat ko se mi bo dalo
22. marec 2012
7.marec
Ta dan sem bila še posebno živčna in vznemirjena , čeprav sem ob sebi imela Taylora , mojega ljubega fanta. Ta dan imam prvič koncert v Las Vegasu in to še za povrh zvečer ob 22 : 00 ko že nekateri spijo , takrat jaz z koncertom komaj začnem ! Odločila sem se , da se bom do večera razvajala na plaži. Ker nisem imela kopalk , sem se odločila , da se odpravim v trgovino in jih kupim. Kupila sem lepe , svetlo pinki kopalke ki so se mi odlično podale. Nato sem se odpravila na plažo za nekaj časa in tam delala vse mogoče reči.Bilo je vroče , sonce je vse bolj začelo pripekati. Seveda , kot vsake popoldanske ure v Las Vegasu ogoli 3h popoldan. V bližini je bila slaščičarna in odločila sem se , da si grem naročit sladolet. odpravila sem se in izbrala sladoled. Imela sem kar veliko izbiro...


22. marec 2012
u84473
u84473
Neext!!!
Najbolše pišeš!!
Mi brala moji zgodbici??
Povej pa ti dam linka na profil!!!
23. marec 2012
u83151
u83151
Next!!!!
23. marec 2012
u64670
u64670
next..pa dobila si next pr ..sam učeri zvečer sm ga sam še nisi nextala
http://www.igre123.com/forum/tema/prepovedana-ljubezen/30152/1
23. marec 2012
u84473
u84473
Netx next next next next next next!!!
23. marec 2012
ja ja ja bom nextala
23. marec 2012
u84473
u84473
Okeii eii evica17 bi brala moje zgodbice??
Na profil ti bom poslala linke!!
23. marec 2012
u84588
u84588
next
23. marec 2012
7.marec
Potem sem se z Taylorom še sprehajala ob jezeru. Bilo je zelo lepo. Oblekla sem kratko majico marelično umirjene barve in rjave kratke sexy hlačke. Taylor me je komentiral in bila sem mu zelo všeč. S seboj sem vzela tudi telefon in pogovarjala sem se z vsemi mogočimi. To je bil moj zadnji sprehod na zraku pred današnjim koncertom. V nadaljevanju dneva me namreč čakata pomerjanje obleke , urejanje , manikura , pevske vaje in še mnogo drugega..Taylor je menil , da sem odlična pevka in da odlično pojem. Rekel je celo , da meni , da bom dobila veliko gledalcev in oboževalcev. Po pravici povedano sem si to zares tudi sama želela , to je bila le moja tiha želja ki je nisem hotela nikomur izdati. Toda njemu sem to povedala , ker sem mu zaupala. Objel me je in poljubil in rekel da bo vse OK.
Potem sem se odpravila na ličenje in na pomerjanje obleke , to je bilo ob 18:00 zvečer.
23. marec 2012
u84473
u84473
Neext!!!!
23. marec 2012
u83151
u83151
Neeext!!!
23. marec 2012
Na koncu smo se pa le odločili za obleko pinki barve z srebrnimi bleščicami. Vsi so me hvalili kako sem čudovita v njej , kako žarim , kako lepo se mi poda... Ipd. Izgledala sem kot princesa , no , če tako nisem izgledala sem se tako vsaj počutila Bil je lep občutek.Nato sem morala vaditi text vseh pesmi , z katerimi bom nastopila in bila sem že utrujena , a zavedati sem se morala , da me pravi nastop še čaka , zato mi mora energija še ostati za ob desetih zvečer. Dali so mi 3 ure počitka , vendar sem jih morala preživeti v tej dvorani. Nisem vedela , kaj bi si začela. Poklicala sem Taylorja in se pogovarjala z njim . Ko sem prišla do njega , mi je rekel , da je zaseden. In zagledala sem ga kako se poljublja z drugo . Zajokala sem , stekla tja in mu prisolila 3 klofute. 1 ker me je prizadel 2 ker je lagal in 3 ker me vara. pa še vse 3 za vse 3 skupaj. to si je zaslužil. nisem pričakovala , da me bo tako prizadel , čeprav sem vedela , da me lahko ljubezen boli , nisem vedela , da boš kriv prav ti , taylor... kako je to mogoče , pa še pred nastopom mi je to naredil ! podlež ! nočem ga več videti , niti ne zanima me kakšno opravičilo ima zatole
23. marec 2012
u64670
u64670
next
23. marec 2012
u84473
u84473
Neeext!!!
23. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg