Forum
Živjo..
No js sem se odločla da napišem eno drugačno zgodbo. Tokrat ne bo o 1D ker jih je že veliko in sem se odločla da pač tokrat ne bo o njih.
Govorila bo o ljubezni in prijateljstvu seveda.
Faith LerwickStara je 17 let in njeno življenje ni ravno rožnato. Živi z mamo, ki pa je ne mara preveč. Še sama ne ve zakaj. Faith si zelo želi da bi jo mama nekega dne vzljubila. Je angležinja in je na to ponosna. Ima dve prijateljici dvojčici Hannah in Savannah in jima zaupa res vse. Po karakterju je Faith zabavna, dobre volje in rada pomaga ljudem v stiski. Nikoli pa še ni imela resnega fanta. Z njeno mamo sta revni zato si Faith ne more privoščiti kakšnih dragih oblek. S tem se je sprijaznila. Vse pa se bo spreobrnilo ko bo izvedela da ima drugi del družine na drugem koncu mesta.
Payton Lewrick:

Ja prav ste videli. Faith in Payton sta dvojčici. Faith živi v Londonu pri mami, Payton pa pri očetu v Los Angelesu. Za razliko od Faith jo njen oče obožuje. So zelo bogati zato Payton lahko dobi vse kar želi. Včasih je preveč razvajena. Ima fanta Spencerja ter najboljšega prijatelja Andrewa. S puncami se ne druži ker ji vse zavidajo lepoto. No Payton ni navadna punca. Je slavna pevka in je prodala že veliko albumov, uspelo ji je razprodati tudi Madison square garden. Vsi na svetu vejo kdo je Payton Lewrick. No razen Faith, ki je kot da bi bila odrezana od sveta.
Samo starša od dvojčic vesta da sta Faith in Payton dvojčici.
Vse pa se spremeni ko se nekega dne Faith odpravi v knjižnico...
27. oktober 2012
neeext
27. oktober 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeeeeeeext
27. oktober 2012
u80685
u80685
next!.
27. oktober 2012
Neeeext!
27. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg