Forum
Tole bo moja 3 zgodbica, ki jo pisem na igrah & upam, da vam bo usec:3
------------------------------------------------------------------------
Heej:* Sem Alexis. Imam dve bff Nicole&Lily. Skupaj se imam d'best !Moje zivljenje je POPOLNO:3 Imam bogate starse in najboljsega fanta na svetu.! Ime mu je Max in je precudovit HeHe. Sploh vam ga ne morem opisati. Ostanes brez besed, ko vidis njegov nasmeh:3'Alexis!' je zaklicala nasa hisna pomocnica. Jaa hisna pomocnica. Starsa vecino casa delata zato jo moramo imeti. Oce ima svoje podjetje mama pa je uciteljica anglescine. Pohitela sem v spodnje nadstropje in odsla v kuhinjo k Rosalie nasi hisni pomocnici. 'Ja' 'Tvoja mama je klicala in povedala, da je danes ne bo domov' mi je rekla. Ampak danes bi morali iti v trgovino po nov telefon. Vedno je tako ! Ko bi morali iti kam skupaj je ni doma ampak mi poslje darilo. Pocakati moram se samo par minut in zagotovo bo prisel kaksen paket zame. Odsla sem v sobo in poklicala Nicole & Lily. Zmenile smo se, da se danes dobimo pri meni. Komaj cakam ! Sosedje bodo spet "noreli" zaradi nas. V sobi imam priblizno 8 zvocnikov. Lahko si mislite kaksen zvok je to Hehe...Next.???
13. november 2011
u64274
u64274
neeeeeeeeeeeeext!!!!
13. november 2011
mal poznej nextam
14. november 2011
'Alexis paket si dobila' je zaklicala Rosalie. Sem vedela. Paceprav imam in dobim vse kar zelim nimam le starsev. Vedno sta prezaposlena ali pa nimata casa zame.
Pohitela sem po stopnicah in vzela paket iz mize. Odprla sem paket notri pa videla zelo drag parfum in eno verizico.'ves Rosalie lahko bi se malo bolj potrudila' sem ji rekla. 'Ampak....' ' Saj ne hecam se dovolj ze imam parfumov,nakita..Kaj pa je poslala Katie?' sem vprasala Rosalie. Katie je moja sestra. Stara je isto kot jaz. Sma sosolke in dobre prijateljice. Pred petimi leti bi se steple za vsako malenkost. Katie je visoka, ima dolge rjave lase in lepo postavo.Nekdo, ki naju pozna ali pa vidi sele prvic misli, da sma dvojcice. Ampak si nisma cisto nic podobne. Jaz nisem tako visoka kot je ona. Ona ime rjave lase jaz pa rdece. Ja rdece. Vcasih sem imela rjave lase ampak potem sem se pobarvala. Mama je skoraj znorela ko me je videla hehe. >.<'Katie je dobila en manjsi paket' mi je rekla Rosalie. 'Ahaa. In kje je paket?' 'V omari'
Vzela sem paket in ga odnesla Katie. 'Oo misla sem ze, da je pozabila na naju. Ponavadi pride v manj kot v pol ure' je rekla Katie. 'Prisel je ze pred 20 minutami' 'In kje je bil?'
'Oprosti debata z Rosalie' Sem ji rekla. Katie je dobila prstan v obliki metulja.Next.???
14. november 2011
u64274
u64274
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
14. november 2011
NeeeXt! itq!
14. november 2011
mal komentarjev se pa nextam
15. november 2011
PODOBNO KOT PRI ZGODBI Svet skozi rožnata očala (VSEM JO PRIPOROČAM ) AI TUDI S TO ZGODBO LEP ZAČELA. TVOJA ZGODBA JE DOKAZ DA SE TUDI Z LEPO SLOVENŠČINO IN BREZ OGROMNIH KOLIČIN SLENGA TER TUJK, DA NAPISATI RES ODLIČNO BESEDILO. PRI PRVI ZGODBI SEM POZABIL/A OMENITI, DA MI JE NASLOV ZELO ZANIMIV. POLEG VSEGA NAŠTETEGA PA DODAJAŠ LEPE IN Z BESEDILOM UJEMAJOČE SE SLIKE.

MOJA OCENA:
16. november 2011
ODLIČNO
16. november 2011
Nekšt pliz. ;* :$$
16. november 2011
Nexxt!
16. november 2011
u60822
u60822
nextt
22. november 2011
Heej:* Jst sm •тωιx'вιтcн pa mam nou profil (ρuяρℓє sнιт.)
05. december 2011
crazy.fucker---> вℓuє ηιηjα remember?
06. december 2011
u33561
u33561
Next!!
The best story ;3
[Vse tvoje zgodbice so ful dobre. obožujem jih < 3]
12. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg