Forum
Živjo, sem Ronnie York. Stara sem 15 let in naj vam opišem svojo zgodbo.
Ko sem imela 5 let sta se moja starša ločila in mati je domov pripeljala novega fanta Jaya. Vedno je bilzelo prijazen. Tudi do mojega brata Louisa. Ko sem dopolnila 7 let sem dobila sestrico Carlie. No in naslednje leto se je začelo moje mučenje. Jay me je tako kot vsak teden ob sredah peljal na balet. A tokrat sva zavila z ceste in se zapeljala v neko zakotno ulico ter odsla v majhno temno stanovanje kjer mi je ponudil piškote, moje najljubše. Igrala sva se igrico da je on dojenček jaz pa ga hranim. Zdelo se mi je zabavno. Ko je z roko zašel pod mojo oblekico in odmaknil hlačke. Nisem vedela kaj počne zato sem odskočila, ni mi bilo všeč.
"Zakaj to počneš?" sem ga vprašala "zato ker si najlepša punčka Roni, in ker imajo vsi očetje in hčere skrivnosti" je rekel "pa to morava početi" sem ga vprašala "seveda vsi imajo takšno skrivnost za katero ne sme vedeti nihče" je rekel "niti mama" sem ga vprasala medtem ko se me je dotikal. "Niti mama" je odgovoril "ampak to počnejo odrasli ane" sem rekla "da in mislim da si ti že dovolj velika" je rekel "zakaj pa ne počneta to z mami?" Sem vprasala "zato ker ima dojenčka in ker ni tako lepa kot ti" mi je odgovoril in potem sva se odpeljala domov. Nikomur nisem povedala niti besedice.
04. avgust 2013
To mi je delal kar nekaj časa. Vedno sva šla v isto stanovanje. In ko sem bila stara 10 let smo v šoli imeli predavanje ''Spregovorite'', govorilo je o posilstvih ko sem se zavedla da se to dogaja meni in da to kar mi dela Jay ni prav.
Ko me je isti dan peljal na balet oziroma v tisto stanovanje sem rekla ''Jay, imeli smo predavanje in rekli so da to kar ti delaš ni prav in da moramo povedati učiteljem če se nam to dogaja'' sem rekla ''ne Roni to je drugače'' je rekel in medtem rinil roko v moje mednožje. Odmaknila sem se in zavpila ''to ni praaav, nočem tega nehaj povedala bom mami ali pa učiteljici.'' zgrabil me je in iz žepa potegnil nož in ga pritisnil k mojemu vratu ''ne, nikomur ne boš povedala ker bom drugače ranil še Carlie ali Louisa.'' brez besed sva se odpeljala domov. Kljub temu da sem želela povedati mami kaj se dogaja ji nisem morala, nisem morala dopustiti da bi se kaj zgodilo Carlie ali Louju. Najprej sem mami rekla da ne želim več hoditi k baletu in ta me je izpisala.
Naslednji teden pa je začel zahajati v mojo sobo. Spala sem ko me je prebudil nek šum, ko sem se zbudila sem videla Jaya ki sedi na robu moje postelje in me boža po nogi. Nato je spet zašel pod moje hlačke in jih strgal. Slekel si je hlače in se ulegel name. Spomnim se da sem začutila ostro bolečino med nogami. Potem se je odmaknil in si oblekel hlače ''no tako bo od zdaj naprej, ker si se namenoma izpisala iz baleta kajne'' zgrabil me je za čeljust in mi dal grob poljub na usta. Ko je odšel iz sobe sem zbasala krvave rjuhe pod posteljo in posteljo preoblekla.
Ker je imel Jay službe zgodaj konec sem vedno ko sem prišla domov naletela nanj samega v celi hiši. Vedno je bilo isto.
Jezna sem bila na mamo da se je tako zgodaj vrnila v službo in dala Carly v vrtec. Carly je bila sedaj stara 3 leta. Vem da dejansko ni zgodaj a ni morala ostati doma. In ker je Jayu tako zaupala.
Ugotovila sem da se lahko v šoli še malo zavlečem po pouku in domov pridem isti čas kot mama. To sem naredila. A ko sem prišla domov je ponoči spet prišel v mojo sobo. ''Danes si zamudila najino popoldansko seanso'' ''mhm'' sem zamrmrala v odgovor. stopil je do mene in me porinil s postelje ''Kaj se to pravi, bi rada da trpi tudi Carly, upam da je bilo to zadnjič da si zamudila'' Prisolil mi je močno zaušnico.
05. avgust 2013
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=61612014[/img]
Jaz, 10 let.
Charlotte-Carlie-Carly 3 leta.
05. avgust 2013
Zjutraj sem se pred mami zgovarjala da sem ponoči padla in imam za to modrico na obrazu. In nato odšla v šolo. Seveda domov si nisem upala zamuditi.
Naslednji dan sem se zbudila vsa v bolečinah. Včeraj ponoči je bil Jay še posebej grob. A se na to nisem preveč ozirala. Pri zajtrku ''Saj lahko jaz peljem Ronn v šolo'' je rekel ko sem jedla zajtrk. ''ne ne saj bom šla sama hvala'' sem se probala izgovoriti ''daj no, zakaj bi odila peš če te lahko peljem Ronie'' ''hvala res šla bom peš'' sem se branila ''Ronnie! Kako se pa obnašaš, Jay proba biti prijazen ti pa takole! Šla boš z njim v šolo pa še prekleto prijazna boš z njim in ga od sedaj naprej ubogala. Jaz te ne morem peljati.
Mami me je z šolsko torbo pospremila do avta. In sva se odpeljala. Kaj kmalu sem ugotovila da ne greva v šolo. Nekje v nekih zakotnih ulicah sva se ustavila. Zvlekel me je v moder kombi in me vrgel v del prtljažnika. Zlezel je k meni in zaprl vrata. V usta mi je porinil neke teblete in zlezel naprej in rekel ''Uspelo nama je'' ter dal ''high five'' nekemu tipu ki je sede za volanom. To je zadnje kar se spomnim.
05. avgust 2013
u147405
u147405
http://www.igre123.com/forum/tema/preganjamo-dougcas!/59766/
heii bi se pridružila pa sorč za oglaševanje
05. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg