Forum
u94844
u94844
Živjo. Napisala bom še to zgodbo. Bo resnična. Le kak prizor umes bo izmišljen. Če pa nisi prepričana ali je to kar sem napisala resnično ali ni pa lahko vprašaš. Saj nebom vmes pisala. [resnicno] [ni reanicno] Tako da če te za ker odlomek zanima pa kar vprašaj. Imena pa bodo izmišljena ja.
16. julij 2012
u94844
u94844
1 del.
Živjo sem Sara Zalley. Stara sem 14 let in končala sem 8 razred. Imam sestrico Ellie ki šteje 7 let in bratca Luc-a ki pa jih ima 5.

No pa se vrnimo v mojo preteklost. Ja bila sem čisto navadna deklica. Rada sem imela barbike in baby-borne ter roza barvo. In vse kar se svetlika. Bila sem tipična deklica. Pri 6ih letih smo šle jaz in dve prijateljici ki sta 2 leti starejši od mene na avdicijo. Ja plesno. Še tam smo se "prepirale" za kateri ples gremo. Dve sva hoteli hip-hop ena pa Jazz balet. In kaj smo se odločile? Ja za jazz balet. Onidve sta bili že stari 8 jaz pa ne zato sta onidve že letos lahko tekmovali s skupino jaz pa ne. Bile sta še dve deklici moje starosti ki tudi nista tekmovali. Naslednje leto je bila še ena avdicija da bi sestavili še eno pionisrsko skupino. In res nas 3 najmlajse so prestavili k njim saj so bili nase starsosti. In morala sem se ločiti od prijateljic s katerimi sem prišla v klub. Ampak tudi z temi smo se hitro "poštekali" z eno deklico pa sem se še posebej zaštekala
vas zanima katero?
Next?
16. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg