Forum
Podatki in zgodba bo izmišljena .

To zgodbo bom pisala ker rada pišem in mi je zabavno. Ime mi je Eva in stara sem 15 let. Dogaja se mi nekaj čudnega , pri vsem skupaj pa mi vedno pomaga moja BFF Sabina ki ima 16 let. Radi se skupaj zabavama in hodima skupaj v šolo. Vedno si izmislima kako novo igro , ki naju zabava. A nekega dne se je življenje zame povsem spremenilo , zato sem poklicala mojo BFF sabino in ji vso zgodbo povedala. .

Next ?
jas Eva :Sabina , moja BFF :Druge osebe izveste sproti.

Ali naj napišem Next ? (GLASUJTE PROSIM !! HVALA VNAPREJ :p )


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. februar 2011
u35183
u35183
jaa dj
da vidm maŁ
18. februar 2011
oha hvala za glasove . Dobro , bom.
18. februar 2011
Mami je izgubila službo in jo dobila v Nemčiji , zato smo se morali preseliti tja. Takrat se je zame življenje spremenillo. Ko sem pa drugi dan zvedela , da se je Sabininem očetu to tudi zgodilo sem bila vesela, saj sma BFF in nebi mogla druga brez druge. Sedaj se vsi selimo v Nemčijo in sosedi bomo - s sabino se bova vsak dan videli. A bilo je težko , saj sma morale v novo šolo - hodili sva v isti razred in to morali sma iti med počitnicami. Nato sem spakirala ,ter odleteli smo v Nemčijo. Tam sem šla prvi dan z sabino v lunapark in na bazene. Bilo je zelo zabavno še sploh pa zato , ker sma tam srečala 2 cute fanta..
18. februar 2011
ali naj nextam ?
18. februar 2011
2 nexta !
18. februar 2011
u35183
u35183
next
19. februar 2011
ok še 1
20. februar 2011
1 next šee
20. februar 2011
u35183
u35183
jja zgleda da sm jss berem
22. februar 2011
haha bom počakala.
saj sem tako na počitnicah in zdaj nimam časa te zgodbe nextat morem drugo
22. februar 2011
u35183
u35183
jaa
sj bom jss tut.
22. februar 2011
hahaa
xd
24. februar 2011
bom pa vseeno nextala
24. februar 2011
Tista 2 cute fanta sta bila Niklas in Žan. Meni je bil všeč Niklas tako , da sem se že prvi dan zaljubila v njega. Potem sem šla tam v lunaparku in dolgo sma se pogovarjala. Potem sma si pa zaželela lahko noč in objel me je jas pa sem zardela . Potem sma z Sabino morali na žalost domov in tudi Sabina se je z Žanom zbiližala. Nasednji dan smo bili dogovorjeni , da se zvečer spet dobimo na pijači tam v lunaparku. Jas sem šla v trgovino da bi očarala Niklasa in kupila sem mu rdeč srček da bi pomislil - da si samo njega želim. Zvečer sem ga zavila in preden smo šli sem na ovitek prilepila še 1 vrtnico nato pa smo šli . Zvečer ko sma z Sabino prišli sta tam res že čakala Niklas in Žan. Jas sem hitela Niklasu že v objem in potem sem mu izročila tisti srček v ovitku z vrtnico in rekla : Zate je. Niklas je odprl in bil presenečen. Meni je bilo prijetno , da mu je darilo bilo všeč. Potem se je bližal tisti čas odhoda in Niklas me je poklical še malo k njemu češ - pridi nekaj še ti povem... Potem pa me je poljubil na lice in rekel da se jutri ob 10:00 dobiva v kavarni Pikole. Res sem bila presenečena in polna ljubezni naznotraj kot tudi nazunaj. Zgodilo se mi je res nekaj lepega da sem ga spoznala in ugotovila sem , da mi resnično zelo velikko pomeni . Tudi Sabina in Žan sta se dogovorila za srečanje v kavarni a vendar ob 13:00. Potem sma se doma z Sabino menili kako sta Niklas in Žan sladka in najlepša. Sabina je ves čas govorila in predavala o svoji simpatiji Žanu jas pa o Niklasu. Potem mi je zazvonil telefon in dobila sem SMS z napisom :

Bi bila moja punca ?
Všeč si mi.
:$$

Joj nisem vedela kaj bi takoj sem povedala Sabini. Z nepopisno srečo sem odgovorila Da zelo rada in še enkrat napisala da komaj čakam da se jutri spet srečama.
Napočilo je jutro 9:00 in šla sem v kopalnico , se umila , naličila in oblekla ter pripravila za v kavarno.
Nato sem šla tja Sabina mi je zaželela srečo me prijateljsko objela potem pa sem šla in za mano je zaprla vrata ter razmišljala o svojem Žanu jas pa ves čas o Niklasu kako bo lepo....

next ?
24. februar 2011
am 2 nexta plis
25. februar 2011
jas :pa sabina :
(zdaj sma drugačni )


25. februar 2011
nexttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
25. februar 2011
ja bom čak še en next
25. februar 2011
u34714
u34714
next!
25. februar 2011
ok bom zdaj.
26. februar 2011
Potem sem dobila telefonski klic od Niklasa in rekel je , da je mogoče le napaka da sma par saj sva predaleč vstran le zdaj ko sva tukaj se bova videla drugače pa nikoli verjetno več. Torej se nerabima dobit ker bo zaman =((((((((((( Sory =(((( . Res sem bila vsa potrta in v solzah saj sem ga še vedno ljubila. Upala sem , da bom še kdaj našla koga ,ki ga bom imela tako rada kot njega. Bil je moje edino upanje , najlepše , kar se mi je kdaj zgodilo. In še stokrat po tem sem dobila SMS oprosti. Potem je prišel čas , da je Sabini zazvonila budilka in morala je vstati in se zrihtati za srečanje z njenim Žanom. Letela sem v kopalnico in se tam naprej jokala in točila potoke solz saj sem imela Niklasa najraje na svetu. Potem je prišla v kopalnico tudi Sabina in me vprašala kaj mi je. Povedala sem ji , da me je ... Niklas zapustil. Neee more biti res ! Vsa sem se trosila in vse okoli mene je bilo v luži Sabina pa me je kar naprej tolažila. Poklicila je Žana in odpovedala zmenek saj je bilo to zame najhuje v življenju in ni me morala pustiti sama saj sem potrebovala nekoga ob sebi - njo drugega sem tako zgubila . V tistem trenutku sem se počutila najhuje kot da bi si z sekiro vsekala srce napol. Postajalo mi je vedno huje kot da bi bila na svetu le še jas. Nisem in nisem se morala pomiriti...
26. februar 2011
next ?
26. februar 2011
1 koment plis
26. februar 2011
nextttttttttttttt
26. februar 2011
best story ever
26. februar 2011
ok bom zdaj
26. februar 2011
Potem sem se pomirila in Sabina je šla ven z Žanom. Jas sem bila žalostna potem sma se z Niklasom še prepirala. To sem obžalovala saj tega res nisem želela . Bilo mi je žal in skušala sem se pobotati z njim. Nekega prelepega dne pa sma šli z Sabino nekam na mmorje za 1 teden in sma se šle po kopalke in kopat. Bilo je zabavno , naenkrat pa sma sredi morja nekje zagledali otok. Bil je lep in zgledal je svež. Odločili sva se , da odplavama na njega in res. Plavali sma proti njemu in bolj blizu sma bile bolj je bilo lepo. Videlo se je , da je na njem veliko lepih rož in zanimivih rastlin. Potem sma pripralvali tja in zagledali veliko lepih in lušnih živalic. Tam sma si naredili neko lepo hiško iz lesa in vse notri sma si uzdelali iz lesa. Potem je prišel dež ko sma se ravno zunaj igrale z izgubljenim zajčkom. Vzeli sma ga v hišico in dali na toplo.
nextam ?

Zajček :


26. februar 2011
1 next vsaj pliss
26. februar 2011
dajte komentirajte no
26. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg