Forum
O.K. vem da je to moja 3 zgodbica ampak une dve so ble...(ni besed) in upam da bo ta bolša
__________________________________________________________________________________
Heey!!!Moje ime je Olivia Gonzales in stara sem 17 let. S familjo torej starši in bratom živimo v New Yorku. Sem 3 kratna svetovna prvakinja v hip hopu. Rada mam glasbo,ples,fante,use moje frende,...
Nemaram stresa,lažnjivcev čeprou se učasih kj zlažem,...
PRVI DEL
__________________________________________________________________________________
KONČNOO!!!Šole je konec in tu so počitnice JEEJ!! Ok prvič niti se mi ne sanja kam gremo apmpak vrjetno gremo u Miami v našo hišo (spet).
"No ura je tri in mama je pršla domov" je rekel "Z novimi sodelavci?!" sem rekla." Heej to sta moja nova sodelavca Valentine in William to pa sta njuna otroka Emma in Luke.
Ko je vstopil Luke sem mislila da bom padla skupaj Ian pa je samo rekel "UUU mislim da je nekdo zaljubljen" samo nasmejala sem se in ga nekoliko porinila. Potem pa je prišla še Emma in takrat sem jaz z prevzela njegovo vlogo. Mama je pripravila kosilo jaz pa se nisem mogla nagledati Luka Ian pa Emme. Določili smo datum odhoda.

E
N

T
E
D
E
N

K
A
S
N
E
J
E
!

Vzela sem kovčke in jih odnesla v dvigalo ter ga poslala staršem. Med tem sem še pogledala po sobi ali sem vzel vse stvari. Ko smo bili vsi v avtu smo šli še po Valentine,Williama,Emmo in Luka. Nato smo se odpeljali na letališče. Starši so se pogovarjali o poslu jaz sem se spoprijateljila z Emmo,Ian pa z Lukom. Na letališču smo vzeli naše osebno letalo in leteli proti Miamiju.
No pa smo prišli.Ko so videli našo hišo so bli najprej vsi WAW pol pa smo jim pokazali sobe in nato odšli na plažo. Jst in Emma smo se sončile,brale revije o modi,mame so se pogovarjale,očeta sta neki popravljala na avtu brata pa se kopala.Z Emmo sva si začele vse bolj zaupat in zaupala sem ji da sem zaljubljena v njenega brata ona pa meni da je ona v mojega. Spomnila sem se trika kako ugotoviti ali je nekdo zaljubljen vate. Ko so starši rekli da je še pol ure do našega odhoda smo odšle v vodo in se notri zabavale kakih pet minut nato pa sva šle in se sončile nato pa naredile kot da sva zaspali. Ko so vse pospravili so se vsi zbrali okoli naju in se drli naj se zbudiva,midve pa sva se le obrnile in v sebi komaj zadrževale smeh. No potem so obupali in pospravili najine stvari. V bistvu so jih fantje. Luke je pospravil moje stvari,Ian pa Emmine. Ko so odšli v avto je mene nesel Luke Emmo pa Ian. Ko smo prišli so naju položili vsako na svoj kavč. Odprle sva na skrivaj oči in se zasmejale ter naredile najiin pinkie swear.

_____________________________________________________________________________________
NADALJUJEM
aja slikce pridejo pol ki mi niso hotle prijet
21. februar 2013
Next
03. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg