Forum
Zgodba bo govorila o 15 letni Nini, ki je v prometni nesreči izgubila starše. V sreči pa ji je ostalo le da se odseli h svoji neznani teti, ki pa je imela 2 sina. Sorodnike ni poznala, zato je potrebovala kar nekaj časa, da se prilagodi novemu življenu. Prav tako jo čaka nova šola, spoznati bo morala nove ljudi,... Nina bi se samo sebe opisala kot najstnico, ki je zelo sramežljiva, opisala bi se po zunanjost rjave oči in najtemnejšo rjave lasje.
Rada bi vedela če bi kdo sploh rad, da pišem o tej zgodbi, in hočem da veste da ne bom veliko slik dala gor , sploh pa od oseb, saj si morda vsak sliko drugače predstavlja. <3 :*

P.S.: napište NEXT, če se strinjate.
27. oktober 2012
UUUpps napisala sem je imela* no mislila sm z : .., ki pa ima 2 sina..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vse se je začelo, ko sem se prebudila v bolnišnici.

“Mami, prosiiiim...”sem jo prosila. “Saj vem kako si jezna name, toda ali bi lahko poslušala vsaj zdaj. Nisem jaz kriva, da je sosedin vrt čisto uničen. Včeraj, ko vaja z očijem ni bilo doma, je sem prišla moja sošolka, ki je povabila vse te ljudi.”,“Glej, Nina. Mislim, da si tudi ti del tega problema, saj sem mislila da ti tvoji sošolki ne bi pustila povabiti TE ljudi. Kot pa veš, se je zgodilo že prav veliko podobnih primerov, da me kliče soseda in govori, da čreda mularij se pijano zabavajo na njenem vrtu. In sem ti že povedala, da če se to zgodi še enkrat te pošljem h teti Alice!” mi jezno reče. “A-a-ampak nočem h teti Alice. Niti ne vem kdo je!” se jezno našobim in hočem zadržati jezo, ki vre v meni. “Povedala sem ti da jo boš spoznala in brez skrbi poznam jo, tako da ne boš mislila, da govorim o nekomu drugemu. Moja sestrična je in hoče te spoznati.”
Ne morem več! Ne! Nočem h njej! Ne vem, kdo je sploh teta Alice! In ne! Nism bila jaz kriva!
Komaj sem se zadržala in zavzdihnila: “Kaj pa moja šola? Moji prijatelji? Veš kako bo težko to zame?”, mami me pogleda v oči in dvigne slušalko telefona. “Ljubica vem, toda kdaj pa moraš imeti spremembo in kar si naredila sosedi je bilo... Raje ne bom nič rekla.”
03. november 2012
next
03. november 2012
next
03. november 2012
next
03. november 2012
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odšla je v mojo sobo in pričela pakirati, jaz pa sem samo rekla naj odide ven, bom že sama. Pogledala me je v oči, kjer sem opazila zaskrbljenost. Pogledala sem stran, saj sem bila preveč jezna, da bi še ugovarjala.
Ta večer je bil čisto drugačen. Vsa jezna sem metala stvari v škatlo in oblačila v kovček, ko je spet zazvonil telefon. Stekla sem iz sobe, in ravno ko sem tekla po stopnicah navzdol, mi je spodersnelo. Ja, super! Samo to je še manjkalo,...argh.."Ja?"sem se oglasila. "Dober večer. Je gospa Kate tukaj?" je vprašal mlad moški glas. "Hm...Ne. Moje mame ni tukaj. Lahko vprašam kdo si? In..zakaj jo potrebuješ?" sem vprašala. "Oprosti mi. Sem Jacob in ti si mogoče tista Nina, ki naj bi prišla h nam živeti ali kako?" je vprašal. Zardela sem od nervoze in hitro rekla "Če potrebuješ mojo mamo, je ni doma. Povej mi, ji bom že jaz sporočila...","Ne..ni potrebno. Ji bo že moja mami povedala." je rekel in prekinil zvezo. Kaj? Ni sem si mislila, da je lahko tako nesramen. Hhh... pa kaj, toda še vedno nevem zakaj je poklical sem. In kdo je on? Če ni to eden od tete Alice sin? Jacob...
24. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg