odločla sem se napisat eno zgodbico. upam da vam bo všeč : )
UVOD
moje ime je stacy sem navadna najstnica. hodim v prvi letnik gimnazije in imam čudovito starjšo sestro kathrine- kat. je moja vzornica. je vse kar si jaz želim biti, lepa, prijazna in pametna jaz pa sem njeno popolno nasprotje. siver pravijo da sem lepa ampak nisem popularna, medtem ko katine ocene kar sijejo iz redovalnice so moje le znosne. želim si da bi bila takšna kakršna je bila ona...
[img]http://s1.favim.com/orig/20/cute-fashion-girl-headband-love-Favim.com-205518.jpg[/img]
stacy

[img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltkp1pi1N21qjiab3o1_500.jpg[/img]
kat

p.s. zgodba je izmišlena

nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. februar 2012
Next
07. februar 2012
u47197
u47197
Next
07. februar 2012
Next!
07. februar 2012
mi je dc. pa sem napisala nov del
________________________________________________________________________________
1. POGLAVJE
gledala sem se v ogledalu. svoje črne lase sem hotela imeti poplno urejene. oblečeno sem imela črno obleko in lepa črne čevlje. pred mano je bil dolg dan. bil je katin pogreb.tako zelo jo bom pograšala. moja sestra kathrine je umrla po neumnosti. ko vsaj ne bi šla tisti dan v trgovino po darilo zame. ko vsaj ne bi blo tistega pijanega voznika. jasno sem se spomnila kako je bilo ko je zazvonil telefon ko so povedali kaj se je zgodilo. en dan po tistem sploh nisem prišla iz sobe. saj je bila kat moja najbolša prijateljica. ko sem bila slabe volje me je vedno spravila v dobro voljo in misel da je zdaj ne bo več ob meni je bila grozna. najbolj neumno pa se mi je zdelo da bo moški ki mi je ubil sestro šel na odvajanje potem pa bo imel prosto pot. to sem preprosto sovražila. v uho sem si zapela še uhane in se odpravila v spodnje nadstropje kjer sta me že čakala starša.
oče, ki je od njene smrti posivel in mama ki je izredno shujšala. v naši družini je bilo vedno tako da je bila kat tista ki je bila deležna večine pozornosti imela je čudovite ocene, bila je priljubljena skratka jaz sem proti njej navadna zguba in tega sem se zavedala. mislila je študirati kemijo. bila je najboljša v razredu jaz pa sem pri kemiji totalen štor. enkrat sem sošolki ki je delala z mano v paru na lase zlila neko zmes. takrat sem zgubila edino osebo ki se je v šoli pogovarjala z mano. takrat me je kat ure tolažila čeprav je bila zmenjena da gre s prijateljicami v kino je rajši ostala z mano doma.
iz zamišljenosti me je prebudil mamin glas ki mi je povedal da smo prispeli na pokopališče. v majhni vežici je bil pripravljen prostor za njeno krsto. ko so jo pripeljali so jo odprli in lahko sem le čutila da so mi solze tekle v potokih. stekla sem ven na svež zrak. hotela sem stran od tega od te nočne more. hotela sem nazaj čase ko je bila kat tukaj.
čutila sem da me je nekdo poterpljal po rami. bila je katina najboljša prijateljica molly. bila je prijazna in poleg moje sestre edina oseba ki ni mislila da sem totalna čudakinja. izrekla mi je sožalje in me objela. potiho sem ihtela in molly me je trepljala po rami...
next?
07. februar 2012
next !!!
07. februar 2012
Next..!
08. februar 2012
še vsaj 3 nexte : )
08. februar 2012
u72009
u72009
next!
08. februar 2012
u77091
u77091
neext
09. februar 2012
hvala vsem k berete
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
"Naj počiva v miru!" ko je duhovnik izrekel te besede so Kat pokopali. nisem mogla gledati. hotela sem stran a moje noge se niso hotele premakniti. naj počiva v miru odmevalo mi je v glavi in začela sem se zavedati da Kat ne bo več nazaj. zdaj sem le jaz. po licu mi je spolzela solza in ko smo se končno odpravili je bilo že pozno. odločila sem se da grem domov nisem hotela še na sedmino kjer bi spet poslušala toliko besed o njeni smrti. ko sem prišla domov. sem stekla v svojo sobo se vsedla na okensko polico (namenjeno sedenju) in opazovala ljudi ki so srečni hodili mimo. tam sem sedela kakšno uro potem pa sem zapala.
sanjala sem o mojem prvem šolskem dnevu, kako zelo me je bilo strah kako nisem hotela prestopiti hišnega praga in kako me Kat prepričala da grem. ko sem se zbudila sem premišljevala kako dolgo nazaj je bilo že to kako zelo pogrešam tiste čase.
v spodnjem nadstropju sem si pripravila kakav in se odpravila proti moji sobi. ko sem šla mimo vrat sestrine sobe sem opazila da niso zaprta. že od njene smrti je njena soba takšna kakršno je pustila. ne vem zakaj ampak nekaj me je vleklo notri. in takoj ko sem prestopila prag sem opazila da je imela kot ponavadi poplno pospravljeno sobo. videla sem vse tiste slike na katerih je s prijateljicami, s starši in z mano. ulegla sem se na njeno posteljo in potiho zašepetala: "Oh Kat, zakaj?? zakaj se je vse to zgodilo!" ko sem iz njena postelje opazovala sobo se mi je zdelo da sem opazila neko odprtino v steni stopila sem bližje in tam sem našla njen dnevnik.čeprav mi je razum govoril da je narobe če bom brala njen dnevnik sem ga vseeno vzela s seboj v svojo sobo.
odprla sem ga na prvi strani, in kot vsak drug dnevnik se je tudi ta začel s DRAGI DNEVNIK. v njenih zapisih ni bilo nič posebnega takšne stvari ki mi jih je tudi ona sama povedala. opisovala je povsem vsakdanje stvari in na momente so bile notri tudi smešne stvari. in prvič po njeni smrti sem se nasmejala. čeprav sem vedela da je to noro ampak medtem ko sem brala njen dnevnik sem imela občutek kakor da je zraven mene. kot da mi ona razlaga te svoje male skrivnosti. prebrala sem nekaj strani potem pa sem se stuširala in šla v posteljo.
ko sem se zjutraj zbudila pa sem se spomnila da danes ne grem v šolo, saj so počitnice. hm kako krasen začetek. vstala sem in se odpravila v spodnje nadstropje kjer so me čakale palačinke. vedela sem da sta oče in mama že v službi...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
nadeljujem?
10. februar 2012
ja itak
next
10. februar 2012
u73832
u73832
nextttttttt
10. februar 2012
še vsaj 3 nexte : )
12. februar 2012
Next!
12. februar 2012
u77307
u77307
Neext !:3
14. februar 2012
next! ;3 CARSKO FUL!
14. februar 2012
o hvala za vse nexte : )
bom napisala nov del : )
15. februar 2012
http://s2.favim.com/mini/37/friends-friendship-text-304176.jpg
vedela sem da sta mama in oče že v službi tako da sem imela mir. čeprav sem bila še vedno žalostna sem se odločila da bom naredila nekaj kar bi tudi Kat naredila če bi bila tu. odločila sem se da bom pospravila njeno sobo. in ko sem vstopila v njeno sobo. me je pri srcu stisnilo. zelo sem jo pograšala.
začela sem pospravljati, razmišljala sem kaj bi ona delala zdaj na mojem mestu. ko sem odgrnila njeno posteljo pa sem tam našla pesmi. pojma nisem imela da je pisala kaj šele da je pisala pesmi! prebrala sem in v bistvu so bile vse dobre na eni pa je bilo tudi posvetilo: za Stacy, najbolšo sestro na svetu. takrat pa sem začela jokati. vsedla sem se na njeno posteljo in gledala v zrak nekaj časa dokler se nisem pomirila potem pa sem nadeljevala. potem pa sem našla neko pisemce ki je bilo očitno da namenjeno meni pisalo je:
Stacy!
nikar ne jokaj. hotela sem ti povedati ampak preprosto nisem mogla. že delj časa vsm da bom umrla. imam namreč raka. če si torej to našla to pomeni da sem mrtva in rada bi ti povedla kako zelo te imam rada. ali si našla pesmi ki sem jih napisala če ne jih poišči. vem da dobro poješ in moja velika želja je da bi jih ti zapela. torej vzemi kitaro in hitro začni igrati in peti.
P.S. prosim če mi ne pospravljaš sobe!

ko sem top prebrala sem vedela da je to napisala kat. ampak zdaj mi ni bilo več nič jasno. sicer je res da je zadnje čase postajla vse bolj suha ampak nisem si mislila da je bolna, saj je bila preproto tako živa. potem pa sem se spomnila kaj morem narediti. pregledala sem njeno celo sobo in poiskala njen mobitel. poiskala sem mollyino številko. ona je gotovo vedela kaj je bilo s Kat. poklicala sem jo in ko je dvignila sem slišala le "HALO?" hitro sem začela govoriti ona pa mi je rekla torej si našla pismo. pridi čez pol ure v park tam ti vse razložim. potem pa je spustila slušalko jaz pa sem hitro stekla po moj plašč in odhitela v park...
nextam??
15. februar 2012
u79667
u79667
next,next nujno ker najboljša zgodbica ever
27. februar 2012
hvala♥♥♥
še vsaj 4 nexti : )))
01. marec 2012
u70925
u70925
tako lepa zgodbica da sem se skoraj začela jokat zravn
NEXT NUJN!
01. marec 2012
o hvala ♥♥♥
še vsaj 3 nexti : )
02. marec 2012
elena salvatore ------> Anna Payne
09. marec 2012
u18741
u18741
next
09. marec 2012
hvala vsem k berete : )
................................................................................................................
na začetku sem tekla potem pa nisem več mogla sem totalno brez kondicije torej počasi sem hodila in razmišljala o vsem mami in oči sta gotovo vedela za raka ša mi ni nihče povedal. pustili so me nevedno. oči sem imela že povsem solzne na hitro sem si jih obrisala z rokavom plašča in ko sem prišla v park sem že zagledala Molly.
hitro sem stopila do nje v rokah je držala dve kavi v eni je bila navadna kava v drugi pa capuccino. podala mi je capuccino in dejala da je bil katin najljubši. nasmehnila sem se saj sem imela tudi jaz zelo rada capuccino. molly je predlagala da greva na sprehod. počasi sva hodili in srkali vsaka svojo kavo potem pa je ona počasi spregovorila. povedala mi je da so katin rak našli že na začetku tega šolskega leta. zanj so vedeli le kat, molly in moja starša. no bil je tumor a je bil na takem mestu da se ga ni dalo odstraniti. povedala mi je da kat ni izgubila volje do življenja do tedna pred rojstni tednom. v moji glavi je bilo kot da bi se filmski trak odvrtel nazaj. spomnila sem se da je bila kat skoraj ves čas v svoji sobi ko pa je le prišla ven pa je bila vsa objokana. takrat sem bila prepričana da je bilo zaradi tega ker se je tisti teden razšla z Jasonom. skupaj sta bila že celo srednjo šolo in ni bilo čudno da je jokala. ko sem molly vprašal o jasonu mi je povedala da je on za raka zvedel tisti teden in bil je jezen da mu ni prej povedala. ko pa mu je povedala pa sta se tudi razšla. no kat je pustila jasona saj ni hotela da bi zraven nje še on trpel. po licih so mi polzele solze. prišli sva do klopce tam sva se vsedli in molly me je prijateljsko objela prek ramen. nekaj časa sem še tako jokala potem pa sem se odpravila domov.
iz katine sobe sem prinsela pesmi in pogledala kitaro ki je že dolgo nisem vela v roke. poskusila sem igrati in peti.nekaj časa sem tako poskusila preigrati vse njene pesmi potem pa sem prišla do zadnje. bila je nedokončana. ne vem zakaj ampak ko sem to videla so se mi po licu ulile solze. zvečer sem še enkrat šla v katino sobo. bilo je razmetano tako ne značilno za ket ki je imela drugače vse prfektno urejeno. tam sem zagledala sliko nje in jasona. bila sta tako lep par. takrat sem se odločila še za nekaj...
................................................................................................................
za kaj se je stacy odločila??
ali bo povedala staršem da ve za raka??
kaj bo s jasonom??
ali nadeljujem??
10. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg