Forum
u95612
u95612
NINA&VITA

POZDRAV!
ŽIVIJO! SVA VITA IN NINA!TO JE:
POZOR,NAJIN DNEVNIK,ROKE STRAN!
15:46,TRGOVINA
SVA V TRGOVINI, KOT VIDITE JE URA 15:46, Z VITO IŠČEVA HRANO ZA VITINEGA SHI-TZUJA TOBIJA TER ZA MOJO(NININO) MUCKO LUNO. »KAJ PA TOLE?« VITA JE POKAZALA NA OGROMNO VREČO BRIKETOV ZA PSE. »PREVEČ JE JE! PA ŠE SMRDI« SEM JI ODVRNILA. VITA JE ZAVZDIHNILA. TA ČAS SEM MALO POGLEDALA ZA PAŠTETO ZA LUNO, NEKAJ JIH JE BILO, Z OKUSOM PIŠČANCA, TUNE IN GOVEDINE. »JA, BO TVOJA LUNA JEDLA PAŠTETO!?«ME VITA OPAZI MED POGLEDOM. »SEVEDA!« SEM JI REKLA. »ZAKAJ PA NE???« VITA JE ZMAJALA Z GLAVO, »SAJ JE LUNA ŽE VELIKA!« MENE TO NI ZANIMALO, LUNA VČASIH POTREBUJE MALO PRIBOLJŠKA!
VITA ZAVIJE Z OČMI. »LULAT,ME TIŠČI PO PRAVICI POVEDANO!«SE ZLAŽEM. »OKEJ,BOM V ZOOTICU!PA POHIT K SE TRGOVINA ZAPRE KMALU!«MI REČE VITA. ZAKAJ ZLAŽEM?JA TAM JE BIL EN CUTE FANT PA SE MORAM MAL ZRIHTAT! »OKEJ POČAKI ME,K NOČEM DA SE IŠČEVA KO NORI,A IN NA MAL DNARJA DA BI KUPIŠ TISO PAŠTETO ZA LUNO!«JI PORINEM 3 EVRE V ROKO.
16.00,WC
O ŠIT,ŠIT,ŠIT! PROBAM IT VEN Z VHODNIH VRAT WC-JA TA PA SO ZAKLENJENA!POKLICALA SEM VITO,ONA PA JE ODVRNILA DA NE MORE POMAGAT KER NI ONA KRIVA,DA SEM PREPOZNA,IN DA ZARADI TEGA NE BO TEŽILA POLICIJI,IN PA DA JE LUNINA PAŠTETA NA VARNEM,VITA JO JE NAMREČ DOSTAVILA V MOJ DOM!
»HELP ME!«VPIJEM »POMOČ!!!!«
»WHATING???« SLIŠIM TISTEGA CUTE FANTA ZA KEREGA SEM SE RIHTALA!
»HITRO,~GRANY~,ME ČAKA!«JE VPIL IN ME VLEKEL ZA ROKO!
NEXTAM?

SE UDELEŽIŠ BRANJA MOJGA IN NININGA DNEVNIKA?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. junij 2012
u82298
u82298
kul
09. junij 2012
u94358
u94358
OK NADLJUJ BOM POL JZ!
10. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg