Forum
Sem Nicole , imam 12 let.
opisovala bom moje življenje vse do danes in še naprej.
bo dokaj zanimivo in napeto !
to sem jas :


Pišem ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. september 2011
u60192
u60192
nextttt
25. september 2011
itak samo pospravim si !
25. september 2011
Zadnji dan šole , potem pa počitnice ! sem se veselila , ko mi je zjutraj še zadnjič zazvonila budilka . potem pa sem pomislila na prijateljice in prijatelje , ki jih nebom več videla vsak dan . tukaj bom morala nekaj narediti , brez Maje pa negre ! (moja BFF je maja ! tako zgleda in ma tudi 12 let :no , potem , ko sem si oblekla (na desni to sem oblekla ! ) za šolosem se odpravila . laske sem si malce nakodrala in ubula moje svetlo modre sandalčke , joj , kako so mi všeč !
ko sem prispela , sem komaj čakala , da vidim majo. od daleč sem jo opazila v čudoviti oblekici , prav zavidala sem ji , čeprav sem vedela , da bove med počitnicami skupaj šle nakupovat verjetno že kar takoj po šoli in si bove obe enake nakupile , potem nebova druga na drugo ljubosumni. no to je imela oblečeno :pritekla je do mene in me objela . niti sanjalo se mi ni pa , da bo to moj najhujši dan -.- . next ?
25. september 2011
u60192
u60192
nexttttt
25. september 2011
takoj že pišem
25. september 2011
pogovor : M maja J jaz
m - heyy kak si moja malenka ( čudno je ampak tako se midve to menima )
j - heyy moja cukrica ♥ kak si kej ?
m - super . moram ti nekoga predstaviti...pridi na hodnik v garderobo , tam ni nikogar...
j - ampak zakaj... ja no prav... koga le ..upam da negre spet le za eno tvojih norčij.
m - ne , navdušena boš ... no in ta oseba je...
j - kdo ??? povej že živčna sem !
m - moj novi brat !! starši so ga posvojili ! po šoli ga lahko prideš obiskat no z mano domov...
j - kajjjjjjjjjj ? se hecaš ? me boš zato zapustila samo ?
m - kaj pa si ti domišljaš ? tebe nikoli ! raje njega pustim samega ampak saj veš , tastari skoz težijo.
cel pouk se nisem morala zbrati , saj nisem vedela , kako naj ga pozdravim misli sem imela že nekje izgubljene in z živci sem billa čisto pri koncu . sem dovolj lepa ? kako se bo odzval ? je lep ali grd
25. september 2011
to me je ves čas mučilo in nisem morala nehati misliti nanj... končno je minil pouk. ko me je Maja že hotela zvlečti domov , nisem pristala . rekla sem , da se moram najprej preoblečti in sem jo jas vzela z sabo k sebi tole sem si oblekla :tole prvo modro obleko sem oblekla. obula pa :vem ja , petke so viske ampak saj vseeno , imam 12 let , čez 2 dni jih bom imela že 13 ! komaj čakam ta dan.. in komaj čakam , da spoznam Alexa (majinega novega brata baje mu je tako ime . končno sva se odpravile do nje... )
25. september 2011
u60192
u60192
nexttttt
25. september 2011
sprejahala sem se ob maji in bila vedno bolj živčna . končno sma se bližali njeni hiši... ko sem vstopila v hišo , me je pozdravila le mama , očeta pa ni bilo . le kaj se dogaja ? mama je bila vsa solzna . rekla je , da je umrl , ko se je vračal iz službe . mene je celo ta novica zelo strla , kako šele majo , saj je njen oče mrtev ! planila je v jok . končno jo lahko povabim za 2 meseca k meni na počitnice , ker sta mojadva nujno morala nekam za 3 mesece in bom popolnoma samostojna . njena mami je zelo prijazna in je na srečo pustila . potem mi je vsa žalostna maja pokazala sobo Alexa in rekla , da naj sama pogledam , kdo in kaki je saj njej ni do tega . upam , da jo veseli da greve ju3 skupej v šopinge . ko sem potrkala , sem se skoraj polulala od napetosti . odprl mi je prebujen lepotec ... nisem morala spraviti nič iz sebe in premakniti se nisem morala . ker je bil prevelik šok , sem omedlela . alex me je odnesel na njegovo posteljo in očitno je , da sem mu bila všeč . šel je tudi po majo in njeno mami. potisnili sta mi alkohol pred nos , in končno sem prišla nazaj k zavesti. bilo mi je všeč , da sem ležala na alexu . ker sem se še ves dan pučutila slabo , sem se odločila prespati tam , tako je bila postelja ob alexu fraj - 2 postelji je imel v sobi , čeprav zveni malo čudno

next ?
25. september 2011
to je Alex , lepotec :


25. september 2011
u60192
u60192
nextttttt
25. september 2011
poznei nextam ker me more mami neka vprašat pa morem se stuširat in še fotkala se bom verjetn . nextam gotovo zvečer !
25. september 2011
zvečer nisem imela pidžame kot ponavadi , maja pa je tudi nima , saj je bol hot punca in spi kar v modrcu in spodnih hlačkah . ker imave približno enako velikost prsi mi je posodla mordc in ene hlačke čeprav me je bilo na smrt sram. najhuje je , da bom v tem spala v enaki sobi kot moški - alex čeprav ne ravno na enaki postelji . potem je bil čas za spanje . alex res rad preseneti , ko si najmanj misliš.. zakon majin brat je upam da moj lubček ker ga že 1 dan lovam odkar sem ga spoznala . ko so se izklople luči , sva se oba 1 uro premetavala in se čula , saj nikakor nisva morala zaspati . minilo je še pol ure in nato sem počasi zaslišala korake po sobi . ker ''verjamem'' v duhove sem si že mislila da je kaki duh in ruži ampak neumnost , ker sem dobla dokaz kdo je to..bil je alex . pograbil me je v naročje in me odnesel na njegovo posteljo . nato me je dal v sedeč položaj in se tudi sam vsedel... nisem morala verjeti , da sedim ob nekom , ki si ga močno želim on pa me morda niti povoha ne ... potem sem ga objela in ko sem ga objela , sem začutila njegove roke na mojih licih in na vratu , božal me je in potem se mi je približal in me z njegovimi srčkanimi mehkimi ustnicami poljubil res ljubeče.. jooj kak srček in sladkorček je alex ko bi vi vedeli ! potem pa je prišla v sobo maja in naju zalotila pri poljubu...
ALEX , NICI ?!?! KAJ SE VIDVA GRESTA AHHA PAAR STA HAHAHAHAHAHA !!!
next ?
25. september 2011
Alexova & moja soba :nekako tako je bilo vse skupaj , ampak v zelenem !
moje perilo , v katerem sem bila in mi ga je posodila maja :aja nekaj res naključnega sem še pozabila omenit !
midve z mojo BFF majo na enak dan praznujema bday tako da jutri praznujeva obe in njuna mami je na srečo bogata in nama je obljubla , da nama da denar in sva ves dan lahko sami v šopingih to bo najno darilo ! vsaka dobi po 700 €to je ogromnooo bog komaj čakam ! slaba novica pa je da bom ju3 tisti čas morala biti brez alexa ampak bom probala zdaj zaspaat in se karseda uživat.
to bi lahko bilo kot P.S
NEXT ?
25. september 2011
u60192
u60192
nextttttt
25. september 2011
wooow, ti, ti, lenoba...a nisi ti lena? (hec)
27. september 2011
haha !!!
bom nextala kasnej zdej nekaj delam !
30. september 2011
u60192
u60192
ditnger pa ka je no
eva okeej ti nexti ko boš lahk :$
30. september 2011
zdaj bom !
01. oktober 2011
Naslednji dan naslednji dan naslednji dan...sem si ponavljala v sanjah in v veselju potem pa me je ruknil alex. kaj pa je , alex ? kaj ti je ?
pogovor : j - jas a - alex
a - kaj naj bi mi bilo ? uredi se , saj je jutro in zdaj gresta z majo po shopingih !
j - kaaaj ? tako hitro je minilo ? že hitim...
videlo se je , da je žalosten , saj me ne bo ob njem. preden sma se odpravili sem mu dala hiter kiss na usteca in malo je postal rdeč .. hihi . potem sve z majo odšli v shopinge...vrnile sva se okrog 9tih zvečer in alex je bil že v skrbeh.... pa sem mu pokazala , kaj vse sem si nakupila ! (jutri praznujeva saj sve danes nakupovale )
01. oktober 2011
to vse sem si kupovala...in še več ( bom dala pixe !)
tidve oblekici sva si kupili z majo kot simbol najnega prijatelstva..
jas mam modro ona pa rdečo.


01. oktober 2011tole bom mela verjetno na b - day zabavi ju3
01. oktober 2011
pa še majine oblekce :
01. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg