Forum
Živjo! To je moja četrta zgodbic, ki ima malo čuden naslov. Govori o punci Kelly Isabell White, ki se je iz Londona preselila v Pariz. Ko v njene mesto pride skupina 1D se ji spremeni življenje. Poleg tega pa se ji začnejo dogajati malo čudne stvari.

Hočeš da začnem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. avgust 2013
bom kr začela
Živjo! Moje ime je Kelly Isabell White. Stara sem 16 let in končujem 1. letnik najboljše gimnazije v mestu. Živim v Parizu, v katerega smo se preselili iz Londona, ko sem bila stara 7 let. Živim sama s sestro Christy Mary White. Je res najboljša sestra na svetu. Stara je 20 let in sva najboljši prijateljici. Sva zelo zelo bogati, sa je Christy znana igralka. Imava svojo vilo, limuzino, bazen in še več.
KELLY ISABELL WHITE
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRueY6bc8MHiKX2YQbmLcGElJFuzR9q2lkgiqHxpkUYFcmXMQm5
CHRISTY MARY WHITE
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2bqknJjGK1qgkwtqo1_500.jpg
VILA
http://static6.businessinsider.com/image/51a7b7916bb3f7475e000000/house-of-the-day-a-real-estate-tycoon-is-selling-his-insane-hamptons-home-for-585-million.jpg
BAZEN
http://s1.favim.com/orig/23/luxury-palm-trees-sunset-swimming-pool-Favim.com-217090.jpg
Drrrrrrriiiiiiiiinnnnnnnnnn! Budilka začne zvoniti. Joj jaz bi še spala a ne morem saj moram v šolo. Z muko se odpravim do moe velikanske omare in začnem izbirati obleko,ki jo bom oblekla. Odločila sem se za prekrasno rumeno obleko in bele čevlje. Nato sem šla v kopalnico, kjer sem si nanesla maskaro, rumeno senčilo in šminko. Lase sem si spela v visok čop in se pogledala v ogledalo. Bila sem popolna.
OBLEKA
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcReCXEQv8nypmYn3EM7JV3UOmI0gzIbkdhAsN3gQvMZFeSN-ApM4Q
ČEVLJI
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxwohbyhoN1qlz7xeo1_500.jpg
MAKE UP
http://i.beautylish.co/k4qrHHXuSdLFsPIW9PB2UgImAbg/tlw-cc/naturallyerratic/buttercupcake.jpg
http://3wordsfor365.files.wordpress.com/2011/12/red-lips.jpg
Odpravila sem se po stopnicah dol v jedilnico kjer me je že čakal zajtrk, ki ga je pripravila naša kuharica Mijaa. Ona res kuha odlične stvari. Za zajtrk sem imela vaflje v obliki srčka, kakav, kos angelskega kolača in sveže sadje. Ko sem se najedla sem vzela svojo torbico. Ne uporabljam torbe saj izgleda piflarsko. Ko sem ravno hotela stopiti skozi vrata sem zaslišala Christy: "Že greš", mi je zakričala, jaz pa sem ji odgovorila nazaj: " Jaaaaaa!" Šla sem proti limuzini in že mi je šofer odprl zadnja vrata. "Dobro jutro", me je pozdravil, jaz pa sem ga odzdravila. Nisem takšna kot nekatere bogatašinje, ki so nadute in mislijo, da se svet vrti samo okoli njih. Sedla sem in že sva se peljala v najboljšo gimnazijo v mestu.
Next???
28. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg